Adrenalina Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Miszka, ale żes opis wyj*bał chcesz sie podlizać Fugowi ? :gwizdanie: nie, odpala mi za to 500zł tylko za to? :gwizdanie:
gregory Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 no mecz bym obejrzał, jako, że nikt nie ma konkretnego planu to może u mnie ? :kox: :gwizdanie: wpadacie ? i reszta ? no ja nie wiem, bo Pucek coś wspominał o stadzie samców i geju, więc nic tam po mnie :gwizdanie: Co racja to racja
Adrenalina Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Miszka, ale żes opis wyj*bał chcesz sie podlizać Fugowi ? :gwizdanie: Fugo to pionek Miszka, zbyt kusisz...ale nie, nie wpadnę a Tobie co? kolor różowy Ci sie znudził??
keżor Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Opublikowano 21 Maja 2010 jak odbiore jutro fure i będe żyć (wsensie wyzdrowieje i pójde) , to moge wszystkich wozić bo już mnie nosi od jazdy nie ałdi Miszka , sam se zrób liste , co ja jestem ? prezes czy co ?
gregory Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 w Tychach jest Tokarnia a ja ku***a chory Noo, tokarnia jest ponoś
Pucek Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 okazało się że nie jestem gejem więc już różu nie potrzebuję
Adrenalina Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 okazało się że nie jestem gejem więc już różu nie potrzebuję kiedy się w tym upewniłeś ?
Pucek Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 okazało się że nie jestem gejem więc już różu nie potrzebuję kiedy się w tym upewniłeś ? dawno dawno temu :gwizdanie: dalszą część opowieści wszyscy znają
keżor Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Opublikowano 21 Maja 2010 jak byśmy poszli do Tokarni , to moge wziąć jedną laske a ona może wziąć koleżanki :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Miszka, a konsultowałes ten szalony pomysł ze swoją piękniejszą połówką ?? czy chcesz jej zrobić niespodziankę ? :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 jak byśmy poszli do Tokarni , to moge wziąć jedną laske a ona może wziąć koleżanki :gwizdanie: jak dobrze że paliwo kosztuje 5 zł a ja mam pusty portfel
gregory Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 okazało się że nie jestem gejem więc już różu nie potrzebuję kiedy się w tym upewniłeś ? Pewnie wtedy kiedy się do niego przystawiał jeden chłopczyk na disco, a on nic nie poczuł
Adrenalina Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 okazało się że nie jestem gejem więc już różu nie potrzebuję kiedy się w tym upewniłeś ? Pewnie wtedy kiedy się do niego przystawiał jeden chłopczyk na disco, a on nic nie poczuł <gregory>
Pucek Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 okazało się że nie jestem gejem więc już różu nie potrzebuję kiedy się w tym upewniłeś ? Pewnie wtedy kiedy się do niego przystawiał jeden chłopczyk na disco, a on nic nie poczuł grabisz sobie KOLEGO
gregory Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 jak byśmy poszli do Tokarni , to moge wziąć jedną laske a ona może wziąć koleżanki :gwizdanie: Ile mają lat? Zresztą nie ważne :polew:
keżor Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Opublikowano 21 Maja 2010 jak byśmy poszli do Tokarni , to moge wziąć jedną laske a ona może wziąć koleżanki :gwizdanie: jak dobrze że paliwo kosztuje 5 zł a ja mam pusty portfel mówie Ci , jak odbiore fure to moge po Ciebie przyjechać a w ogóle bym już odebrał wczoraj fure , gdyby nie ta j**ana deszczowa pogoda bo sie podupcyło znowu potencjometrowi a w ogóle to jak wam sie to podoba :
Miszka82 Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 znów spam i zero deklaracji to się kurna deklaruj geju
Adrenalina Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 jak byśmy poszli do Tokarni , to moge wziąć jedną laske a ona może wziąć koleżanki :gwizdanie: Ile mają lat? Zresztą nie ważne :polew: czy to ważne.... jakby coś to znowu ściemnisz :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi