keżor Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Opublikowano 27 Maja 2010 no to wpadaj do mnie i rezamy , jutro możesz chyba , że pojadymy na siłke do koksa , ale do popołudnia jestem w chacie Bardziej by mi pasował poniedziałek co Ty na to?? Jutro rano jestem i tak w pracy [br]Dopisany: 27 Maj 2010, 22:55_________________________________________________Felgi widziałem na allegro nawet z sosnowca były. Na żywo nie widziałem ale na pewno robią robotę może być poniedziałek , byle nie wtorek , bo jade do Kraka z rana a co do felg jeszcze to na tym mercu to c**j , ale pomyślałem sobie odrazu jak by nanaszych srebrnych A4kach wyglądał i jak dla mnie byłby mega ogień , ramiona są do samego końca , przez co optycznie felga jest większa [br]Dopisany: 27 Maj 2010, 22:58_________________________________________________ej , a daleko masz po tą folie ? może byśmy i mój dach obkleili ?
Bulczas Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 no to wpadaj do mnie i rezamy , jutro możesz chyba , że pojadymy na siłke do koksa , ale do popołudnia jestem w chacie Bardziej by mi pasował poniedziałek co Ty na to?? Jutro rano jestem i tak w pracy [br]Dopisany: 27 Maj 2010, 22:55_________________________________________________Felgi widziałem na allegro nawet z sosnowca były. Na żywo nie widziałem ale na pewno robią robotę może być poniedziałek , byle nie wtorek , bo jade do Kraka z rana a co do felg jeszcze to na tym mercu to ch***j , ale pomyślałem sobie odrazu jak by nanaszych srebrnych A4kach wyglądał i jak dla mnie byłby mega ogień , ramiona są do samego końca , przez co optycznie felga jest większa [br]Dopisany: 27 Maj 2010, 22:58_________________________________________________ej , a daleko masz po tą folie ? może byśmy i mój dach obkleili ? No ciekawe jakby się to prezentowało Folię zamawiałem od tego samego gościa co tą do lamp. A tu do tej z sosnowca mam niedaleko.
Kanar Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 czekam na wypłate z jednej roboty i na cene Arka bo ma jakieś na zbyciu
Bulczas Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 czekam na wypłate z jednej roboty i na cene Arka bo ma jakieś na zbyciu On ma Bilsteina B4 z tego co pamiętami chciał chyba 390zł :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Dobra cisnę też spać bo jutro ostatnia dniówka weekend [br]Dopisany: 27 Maj 2010, 23:16_________________________________________________
Grisza79 Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 siema z rana pogoda w pytke :drool: Zobaczymy jak długo......
Grisza79 Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Jak dobrze pójdzie to o 12 będe miał fajrant
stanley Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Jak dobrze pójdzie to o 12 będe miał fajrant przeglądniesz dupeczki na necie i mówisz, że styknie
akjam Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Jak dobrze pójdzie to o 12 będe miał fajrant przeglądniesz dupeczki na necie i mówisz, że styknie No fajnie się macie! Ja zapier... dziś do 20ej!
diman Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 siema a ja relaksik przy remoncie do 18.00 bylo by dluzej ale spot sami rozumiecie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi