A-rek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 z rana sie troche przeciagu przyda :gwizdanie:
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Auto traci moc jak zaczynam jeżdzic ostro... :gwizdanie: włącza sie kontrolka świec żarowych i miga, auto wchodzi w tryb awaryjny. Po wyłączeniu i włączeniu silnika wszystko wraca do normy, i jak jeżdze normalnie to się nic nie dzieje, do póki nie zaczne go katować turbina przeładowuje? na forum jest pewnie sporo na ten temat Czytałem już kilka wątków na ten temat... byłem u qmpla podłączył mnie pod KTS'a i mam następujące błędy.. 3039 - Sterownik klapy wirowej 2 / błąd adaptacji 1122 - Regulacja dawkowania paliwa / wartość max. przekroczona 1121 - Regulacja dawkowania paliwa / Zakłócenia działania. Byłem też w Dynosof'cie, Ali sprawdził i doładowanie itp wszystko OK, powiedział żebym wymienił filtr paliwa w pierwszej kolejnośći... a robiliście logi dawek ??? [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 11:15_________________________________________________stanley - luz w sumie dobrze, że nie wpadliście... oczywiście bez urazy ale było do bani... do tego dymy
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 było do bani... do tego dymy to z keżorem dostaniecie zawiasy ????? :gwizdanie:
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 było do bani... do tego dymy to z keżorem dostaniecie zawiasy ????? :gwizdanie: kezor dostał sanki na 3 miechy z miejsca
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 było do bani... do tego dymy to z keżorem dostaniecie zawiasy ????? :gwizdanie: kezor dostał sanki na 3 miechy z miejsca :sarcastic:a ty ?
Miszka82 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 było do bani... do tego dymy to z keżorem dostaniecie zawiasy ????? :gwizdanie: kezor dostał sanki na 3 miechy z miejsca :sarcastic:a ty ? Krolu został koronnym :polew:
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 było do bani... do tego dymy to z keżorem dostaniecie zawiasy ????? :gwizdanie: kezor dostał sanki na 3 miechy z miejsca :sarcastic:a ty ? na mnie spojrzeli i powiedzieli, że to nie możliwe, ze pobiłem tylu koksów i puścili mnie wolni
A4 Mario Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 było do bani... do tego dymy to z keżorem dostaniecie zawiasy ????? :gwizdanie: kezor dostał sanki na 3 miechy z miejsca :sarcastic:a ty ? na mnie spojrzeli i powiedzieli, że to nie możliwe, ze pobiłem tylu koksów i puścili mnie wolni A tak serio jak tam??? macie jakieś fotki???
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 było do bani... do tego dymy to z keżorem dostaniecie zawiasy ????? :gwizdanie: kezor dostał sanki na 3 miechy z miejsca :sarcastic:a ty ? na mnie spojrzeli i powiedzieli, że to nie możliwe, ze pobiłem tylu koksów i puścili mnie wolni bo tyś jest
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 A tak serio jak tam??? macie jakieś fotki??? tylko odpisy z obdukcji
Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 witam z samego rana jak wstałem stanley - luz w sumie dobrze, że nie wpadliście... oczywiście bez urazy ale było do bani... do tego dymy czyli fajna impreza mnie ominęła
Adrenalina Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 stanley - luz w sumie dobrze, że nie wpadliście... oczywiście bez urazy ale było do bani... do tego dymy koledzy :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Kędzior, żałuj że nie wpadłeś, ale byś poznał kolegów - tańczyli całkiem podobnie do Ciebie Mario, 40 % lasek było takich fajnych, takich naprawdę fajnych :> ale fotek nie ma, nie będę robił fotek na bezczelnego
Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Kędzior, żałuj że nie wpadłeś, ale byś poznał kolegów - tańczyli całkiem podobnie do Ciebie travolta dance?
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Kędzior, żałuj że nie wpadłeś, ale byś poznał kolegów - tańczyli całkiem podobnie do Ciebie travolta dance? lepiej :gwizdanie: jeden to prawie odlatywał do gwiazd a kolejny rękoma robił taką sieczkę że każdy bał się przejść :polew:
Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 lepiej :gwizdanie: jeden to prawie odlatywał do gwiazd a kolejny rękoma robił taką sieczkę że każdy bał się przejść :polew: hehe to pewno widzieli moje kocie ruchy :polew:
keżor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 siema , z rana , sorki , żech wczoraj tak uciekł , ale pojechałem na inną impreze na której było jeszcze więcej ludzi jak sie okazało , ale skończyło sie fajnie wróciłem po 4 do domu
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 siema , z rana , sorki , żech wczoraj tak uciekł , ale pojechałem na inną impreze na której było jeszcze więcej ludzi jak sie okazało , ale skończyło sie fajnie wróciłem po 4 do domu jednak do niej pojechałeś :gwizdanie:
keżor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 siema , z rana , sorki , żech wczoraj tak uciekł , ale pojechałem na inną impreze na której było jeszcze więcej ludzi jak sie okazało , ale skończyło sie fajnie wróciłem po 4 do domu jednak do niej pojechałeś :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi