Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 :shocked: tylko nie trzepaj widziałeś ten jak wyjeżdża spod arkadii ? :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 :shocked: tylko nie trzepaj widziałeś ten jak wyjeżdża spod arkadii ? :gwizdanie: nom ale ten robi na mnie wieksze wrażenie :blink:
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 :shocked: tylko nie trzepaj widziałeś ten jak wyjeżdża spod arkadii ? :gwizdanie: nom ale ten robi na mnie wieksze wrażenie :blink: ale na tym drugim widać dopiero jakie to auto ma przyśpieszenie
Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ale na tym drugim widać dopiero jakie to auto ma przyśpieszenie Stanley mówi że mógłby mnie objechać :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 myślę że dał by radę ale to już musiał by być dobry kierowca :polew: normalnie szok szkoda ze nie robili ich w sedanie
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 myślę że dał by radę ale to już musiał by być dobry kierowca :polew: normalnie szok szkoda ze nie robili ich w sedanie jak by robili je w sedanie to nie zbieram na B7 tylko na takiego RSa :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 myślę że dał by radę ale to już musiał by być dobry kierowca :polew: normalnie szok szkoda ze nie robili ich w sedanie jak by robili je w sedanie to nie zbieram na B7 tylko na takiego RSa :gwizdanie: s6 tez jest ciekawą propozycja niewspominając o rs6 :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 myślę że dał by radę ale to już musiał by być dobry kierowca :polew: normalnie szok szkoda ze nie robili ich w sedanie jak by robili je w sedanie to nie zbieram na B7 tylko na takiego RSa :gwizdanie: s6 tez jest ciekawą propozycja niewspominając o rs6 :gwizdanie: że niby w jakiej budzie? C5? NIGDY
Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 jak dla mnie malina http://www.moto.allegro.pl/item1066595382_audi_rs6.html ok mykam będę później
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 jak dla mnie malina http://www.moto.allegro.pl/item1066595382_audi_rs6.html ok mykam będę później przód OK, ale tył ciekawa nuta, nawet mi się wkręciła
keżor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 jak dla mnie malina http://www.moto.allegro.pl/item1066595382_audi_rs6.html ok mykam będę później przód OK, ale tył pier**lisz jak połamany :gwizdanie: mega dojebany jest ten tył , plus ten lipspojler a myślałem , że mamy podobny gust , ale jednak ja mam lepszy
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 jak dla mnie malina http://www.moto.allegro.pl/item1066595382_audi_rs6.html ok mykam będę później przód OK, ale tył pier**lisz jak połamany :gwizdanie: mega dojebany jest ten tył , plus ten lipspojler a myślałem , że mamy podobny gust , ale jednak ja mam lepszy
Tzieland Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Keżor masz gdzieś jakieś fotostory co i jak przyciąć, żeby wrzucić zespolone lampiszony i może jakąś rozpiskę jak kable poprzełączać, żebywszystko było ok, na razie nie będzie HIDów
Grisza79 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Auto traci moc jak zaczynam jeżdzic ostro... :gwizdanie: włącza sie kontrolka świec żarowych i miga, auto wchodzi w tryb awaryjny. Po wyłączeniu i włączeniu silnika wszystko wraca do normy, i jak jeżdze normalnie to się nic nie dzieje, do póki nie zaczne go katować turbina przeładowuje? na forum jest pewnie sporo na ten temat Czytałem już kilka wątków na ten temat... byłem u qmpla podłączył mnie pod KTS'a i mam następujące błędy.. 3039 - Sterownik klapy wirowej 2 / błąd adaptacji 1122 - Regulacja dawkowania paliwa / wartość max. przekroczona 1121 - Regulacja dawkowania paliwa / Zakłócenia działania. Byłem też w Dynosof'cie, Ali sprawdził i doładowanie itp wszystko OK, powiedział żebym wymienił filtr paliwa w pierwszej kolejnośći... a robiliście logi dawek ??? Wiem że Ali sprawdzał wtryski itd. turbina mówił że jest ok. Jedynie co mu nie pasowało to ciśnienia paliwa czy coś takiego.... że za mało barów. Nie znam się na tym także sorry jak pisze jakieś głupoty! W pierwszej kolejności powiedział żebym wymienił filtr paliwa i wtedy zobaczył co się będzie działo, jak nie pomoże to będziemy dalej diagnozować
Kanar Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Keżor masz gdzieś jakieś fotostory co i jak przyciąć, żeby wrzucić zespolone lampiszony i może jakąś rozpiskę jak kable poprzełączać, żebywszystko było ok, na razie nie będzie HIDów http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t15032.0.html;highlight=reflektory+zespolone+po+ii+lifcie tutaj masz Pucek Nuta jest konkret
Tzieland Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Keżor masz gdzieś jakieś fotostory co i jak przyciąć, żeby wrzucić zespolone lampiszony i może jakąś rozpiskę jak kable poprzełączać, żebywszystko było ok, na razie nie będzie HIDów http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t15032.0.html;highlight=reflektory+zespolone+po+ii+lifcie tutaj masz podziekowal
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Auto traci moc jak zaczynam jeżdzic ostro... :gwizdanie: włącza sie kontrolka świec żarowych i miga, auto wchodzi w tryb awaryjny. Po wyłączeniu i włączeniu silnika wszystko wraca do normy, i jak jeżdze normalnie to się nic nie dzieje, do póki nie zaczne go katować turbina przeładowuje? na forum jest pewnie sporo na ten temat Czytałem już kilka wątków na ten temat... byłem u qmpla podłączył mnie pod KTS'a i mam następujące błędy.. 3039 - Sterownik klapy wirowej 2 / błąd adaptacji 1122 - Regulacja dawkowania paliwa / wartość max. przekroczona 1121 - Regulacja dawkowania paliwa / Zakłócenia działania. Byłem też w Dynosof'cie, Ali sprawdził i doładowanie itp wszystko OK, powiedział żebym wymienił filtr paliwa w pierwszej kolejnośći... a robiliście logi dawek ??? Wiem że Ali sprawdzał wtryski itd. turbina mówił że jest ok. Jedynie co mu nie pasowało to ciśnienia paliwa czy coś takiego.... że za mało barów. Nie znam się na tym także sorry jak pisze jakieś głupoty! W pierwszej kolejności powiedział żebym wymienił filtr paliwa i wtedy zobaczył co się będzie działo, jak nie pomoże to będziemy dalej diagnozować mam nadzieję, że to będzie filtr... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi