Adrenalina Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ciekawe skąd domyśliłam się ...... po oczach widać ze masz niedobór
Seski Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 kendzior ty to mozesz wydymac stana po pijaku... hmm w sumie to zawsze jakos tak razem spicie po imprezie czy cos... :polew:
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ciekawe skąd domyśliłam się ...... po oczach widać ze masz niedobór czyli muszę odwiedzić bank spermy, myślisz że wiaderko mi wystarczy? :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ciekawe skąd domyśliłam się ...... po oczach widać ze masz niedobór czyli muszę odwiedzić bank spermy, myślisz że wiaderko mi wystarczy? :gwizdanie: co ty chcesz to wypić :sick3: :polew:
Adrenalina Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ciekawe skąd domyśliłam się ...... po oczach widać ze masz niedobór czyli muszę odwiedzić bank spermy, myślisz że wiaderko mi wystarczy? :gwizdanie: że niby po co? ....myslisz że jest zapotrzebowanie na Twój materiał genetyczny ?
Seski Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 oj pucek pucek... ty nie wiesz że organizm pozbywa się zbytecznych organów sprawdź czy jeszcze coś tam masz...
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 oj pucek pucek... ty nie wiesz że organizm pozbywa się zbytecznych organów sprawdź czy jeszcze coś tam masz... :polew: :polew:
Adrenalina Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 oj pucek pucek... ty nie wiesz że organizm pozbywa się zbytecznych organów sprawdź czy jeszcze coś tam masz... :polew: :polew: może sie zeschło i odpadło
Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 seski, masz przeeeeeeejeeebaaaaaaane :polew: :polew: oj pucek pucek... ty nie wiesz że organizm pozbywa się zbytecznych organów sprawdź czy jeszcze coś tam masz... :polew: :polew: może sie zeschło i odpadło gałązka :polew:
Seski Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 seski, masz przeeeeeeejeeebaaaaaaane oj nie bój się... przytulę cię i pocieszę (jak coś postawisz) :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 seski, masz przeeeeeeejeeebaaaaaaane oj nie bój się... przytulę cię i pocieszę (jak coś postawisz) :gwizdanie: ja Ci postawię, ale sex z transwestytą :gwizdanie:
Seski Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 eee... to drogie musi być... doceniam gest i wogole ale jednak chyba nie skorzystam wiesz jak jest Magda mogła by się pogniewać czy coś :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 eee... to drogie musi być... doceniam gest i wogole ale jednak chyba nie skorzystam wiesz jak jest Magda mogła by się pogniewać czy coś :gwizdanie: Magda? aaa ta Magda, no niezła była
Seski Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 nie nie... nie mówię o tej co ją znałeś w podstawówce, z którą się za rękę trzymałeś tylko o mojej tej której muszę zafundować kurs parkowania tyłem a i dzisiaj dowiedziała się że może lusterka przestawić i jej za to nie skrzywdzę
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 nie nie... nie mówię o tej co ją znałeś w podstawówce, z którą się za rękę trzymałeś tylko o mojej tej której muszę zafundować kurs parkowania tyłem a i dzisiaj dowiedziała się że może lusterka przestawić i jej za to nie skrzywdzę no patrz jaka mądra dziewczyna
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 a i dzisiaj dowiedziała się że może lusterka przestawić i jej za to nie skrzywdzę pamiętaj, zły dotyk - boli całe życie...
Rekomendowane odpowiedzi