Bulczas Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Dobra nie obgadujmy go bo się bidok obudzi. Kurde tak przeglądam stare zdjęcia auta i się zastanawiam gdzie ja miałem oczy że ono tak paskudnie wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Dobra nie obgadujmy go bo się bidok obudzi. Kurde tak przeglądam stare zdjęcia auta i się zastanawiam gdzie ja miałem oczy że ono tak paskudnie wyglądało buhehehehe :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 To tyle samokrytyki teraz zdupiam spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 To tyle samokrytyki teraz zdupiam spać słodkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 z rana "jo już dupia na nowego matiza" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 siema Stan , więcej optymizmu nieziemsko wk***ia to hasełko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 siema Stan , więcej optymizmu nieziemsko wk***ia to hasełko noooo, coś o tym wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 z rana widzieliscie? http://telewizjatvt.pl/raport/2010-06-02/2449[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2010, 07:47_________________________________________________Kezor co dzis porabiasz :?: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 widzieliscie? http://telewizjatvt.pl/raport/2010-06-02/2449 jeździ taki po kato , znam kierowce , Ciekawe czy to jego , znając go to mechanik mu odda kase oby miał se nerke wyciąć :gwizdanie: Kezor co dzis porabiasz to co zawsze pinki próbuje podbić świat , a co ? [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2010, 08:49_________________________________________________Lexy & K-Paul - The Greatest DJ - PUCEK jesteś miszcz jeśli chodzi o nute , ale co do A6 C5 to i tak nie zmianie zdania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 to co zawsze pinki, próbuje podbić świat , a co ? bo jakbys mial wolny dzien to chcialbym cie prosic o pomoc i wpasc do ciebie na warsztat :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 to co zawsze pinki, próbuje podbić świat , a co ? bo jakbys mial wolny dzien to chcialbym cie prosic o pomoc i wpasc do ciebie na warsztat :gwizdanie: mam wolne po 13tej , bo jade do koksa sie pokok... poćwiczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 kurier mnie obudził ale przynajmniej fajną paczke przywiózł :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 kurier mnie obudził ale przynajmniej fajną paczke przywiózł :> chwal no sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 dwa przepiękne wahacze górne tylne na prawą i lewą strone to plus amory i bede mógł w końcu latać przez zakręty nieco szybciej niż emeryt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Kanar, ptaszki ćwierkały że jutro pijemy u Ciebie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 dwa przepiękne wahacze górne tylne na prawą i lewą strone to plus amory i bede mógł w końcu latać przez zakręty nieco szybciej niż emeryt no to wypas , wkońcu będziemy sie mogli pościgać , ale pewnie przegram , bo Tobie sie za***iście szybko olej grzeje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 :polew: noo jakbyś zalał mobil1 to też by Ci sie tak szybko grzał Basia u mnie ciężko z miejscem ale myśle że do spiża można by zajrzeć dziś lub jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 :polew: noo jakbyś zalał mobil1 to też by Ci sie tak szybko grzał Basia u mnie ciężko z miejscem ale myśle że do spiża można by zajrzeć dziś lub jutro w spiżu jest dużo miejsca jakby coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 siema zboczeńcy z rana widzieliscie? http://telewizjatvt.pl/raport/2010-06-02/2449[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2010, 07:47_________________________________________________Kezor co dzis porabiasz :?: :gwizdanie: I oddaj tu zajefajny samochód do warsztatu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 zboczeńcy od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi