Miszka82 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 no ja już też mam free na dziś na chleb zarobiłeś? na pół małego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 no ja już też mam free na dziś na chleb zarobiłeś? na pół małego ważne że na jedzenie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 no ja już też mam free na dziś na chleb zarobiłeś? na pół małego ważne że na jedzenie jest Polak głodny Polak zły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Nareszcie w domu..... Pogoda :good: Cały tydzień tak ma być podobno Jutro będzie trzeba wymyć furke przed spotem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Nareszcie w domu..... Pogoda :good: Cały tydzień tak ma być podobno Jutro będzie trzeba wymyć furke przed spotem... to podaj adres, moją też przy okazji machniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 doszedłem do siebie w końcu dzięki za życzenia tym co pamiętali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Nareszcie w domu..... Pogoda :good: Cały tydzień tak ma być podobno Jutro będzie trzeba wymyć furke przed spotem... to podaj adres, moją też przy okazji machniesz Ja mam od tego ludzi..... :polew: Ale jak już chcesz... Rozumiem że wiesz jak to będzie wyglądało w mojim wykonaniu ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ale jak już chcesz... Rozumiem że wiesz jak to będzie wyglądało w mojim wykonaniu ? :gwizdanie: tylko jak dla Miszki to wiesz musisz być toples[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 18:30_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor098 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 ...juz wiem gdzie parkujesz te twoje Q (mieszkasz w 1szym bloku jak wjedziesz od Kokota ?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ale jak już chcesz... Rozumiem że wiesz jak to będzie wyglądało w mojim wykonaniu ? :gwizdanie: tylko jak dla Miszki to wiesz musisz być toples[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 18:30_________________________________________________ ten pies nie je Pedigre pall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 wcinam kolacyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 wcinam kolacyje no i kogo to obchodzi ? a ten się tylko wita i pita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 wcinam kolacyje no i kogo to obchodzi ? głodnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 wcinam kolacyje no i kogo to obchodzi ? głodnych głodni ci którzy nie jedli i zgłodnieli [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 20:26_________________________________________________kurwa jaki bezsens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 ku***a jaki bezsens hehehehe :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 ku***a jaki bezsens hehehehe :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 miałem nie pić ale tak wk***ia mnie ta moja robota, że chyba jeszcze wyskoczę zaraz po flaszkę i zacznę tydzień od wielkiego Alt+Ctrl+Del Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 miałem nie pić ale tak wk***ia mnie ta moja robota, że chyba jeszcze wyskoczę zaraz po flaszkę i zacznę tydzień od wielkiego Alt+Ctrl+Del tydzień już trwa :gwizdanie: zrób maraton do wekendu [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 20:35_________________________________________________ wcinam kolacyje no i kogo to obchodzi ? głodnych heheh z dedykacją Ugryź suchara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 w weekend jadę na weselicho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi