krolu Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 widzę że wczoraj to był dopiero pierwszy dzień :gwizdanie: nie mam okresu, bo na niego nie zasłużyłem tak jak wy :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 widzę że wczoraj to był dopiero pierwszy dzień :gwizdanie: nie mam okresu, bo na niego nie zasłużyłem tak jak wy :gwizdanie: chyba lepiej jak ktoś znajduje chwilkę żeby sie spotkać, niż jak nie wpada wcale nie rozumiem po co te złości
krolu Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 widzę że wczoraj to był dopiero pierwszy dzień :gwizdanie: nie mam okresu, bo na niego nie zasłużyłem tak jak wy :gwizdanie: chyba lepiej jak ktoś znajduje chwilkę żeby sie spotkać, niż jak nie wpada wcale nie rozumiem po co te złości to nie jest złość, jak bym był zły to bym zamknął ten wątek
Adrenalina Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 widzę że wczoraj to był dopiero pierwszy dzień :gwizdanie: nie mam okresu, bo na niego nie zasłużyłem tak jak wy :gwizdanie: chyba lepiej jak ktoś znajduje chwilkę żeby sie spotkać, niż jak nie wpada wcale nie rozumiem po co te złości to nie jest złość, jak bym był zły to bym zamknął ten wątek teraz jeszcze groźby :gwizdanie: ale żeś się rozbrykał
Miszka82 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Diman za***rdalał z SK do Gliwic i nazot więc da się tylko trza chcieć
krolu Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Diman za***rdalał z SK do Gliwic i nazot więc da się tylko trza chcieć następnym razem trzeba poprawić organizację :gwizdanie:
Adam.S Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Witam dzięki bardzo za super spota i osobne podziękowania dla sponsora kiełbasek, nawet nie wiedziałem komu podziękować mam nadzieje że się jakoś zrewanżuje
Hugo Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zapraszamy na VIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska.Wszystkie informacje na temat zlotu znajdziecie tutaj ====> http://www.a4-klub.pl/smf/viii_ogolnopolski_zlot_audi_a4_klub_polska-t137530.0.html
Miszka82 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Witam dzięki bardzo za super spota i osobne podziękowania dla sponsora kiełbasek, nawet nie wiedziałem komu podziękować mam nadzieje że się jakoś zrewanżuje na zdrowie OKO był sponsorem :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Jak myślicie 1650zł za moje szkody to dobra kasa
Grisza79 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Po tych komarach wczorajszych do tej pory mam jeden bark większy od drugiego... Nie poschodziły mi jeszcze bomble Dziwne macie te komary Spadam na
stanley Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Jak myślicie 1650zł za moje szkody to dobra kasa dostałeś kosztorys?
Bulczas Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Jak myślicie 1650zł za moje szkody to dobra kasa dostałeś kosztorys? No gość mi wysłał mialem a co?
stanley Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Jak myślicie 1650zł za moje szkody to dobra kasa dostałeś kosztorys? No gość mi wysłał mialem a co? prześlij mi go na [email protected] zobaczymy czy można coś więcej wyciągnąć
Bulczas Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Jak myślicie 1650zł za moje szkody to dobra kasa dostałeś kosztorys? No gość mi wysłał mialem a co? prześlij mi go na [email protected] zobaczymy czy można coś więcej wyciągnąć Poszło
stanley Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Jak myślicie 1650zł za moje szkody to dobra kasa dostałeś kosztorys? No gość mi wysłał mialem a co? prześlij mi go na [email protected] zobaczymy czy można coś więcej wyciągnąć Poszło na dole masz adnotacje "BEZ ZWIAZKU OPONA TYŁ PRAWA" Jak byłeś u mnie widziałem, że masz ją uszczerbioną, możesz się odwołać, bo myślę, że jak kobieta przejachała Ci po feldze , to po oponie również. No chyba, że powiedziałeś rzeczoznawcy inaczej :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Jak myślicie 1650zł za moje szkody to dobra kasa dostałeś kosztorys? No gość mi wysłał mialem a co? prześlij mi go na [email protected] zobaczymy czy można coś więcej wyciągnąć Poszło na dole masz adnotacje "BEZ ZWIAZKU OPONA TYŁ PRAWA" Jak byłeś u mnie widziałem, że masz ją uszczerbioną, możesz się odwołać, bo myślę, że jak kobieta przejachała Ci po feldze , to po oponie również. No chyba, że powiedziałeś rzeczoznawcy inaczej :gwizdanie: Bo tam jest stare uszczerbienie na feldze i powiedziałem że było. Mi ta kasa odpowiada szczerze spodziewałem się coś koło 600-700 :gwizdanie:
stanley Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Jak myślicie 1650zł za moje szkody to dobra kasa dostałeś kosztorys? No gość mi wysłał mialem a co? prześlij mi go na [email protected] zobaczymy czy można coś więcej wyciągnąć Poszło na dole masz adnotacje "BEZ ZWIAZKU OPONA TYŁ PRAWA" Jak byłeś u mnie widziałem, że masz ją uszczerbioną, możesz się odwołać, bo myślę, że jak kobieta przejachała Ci po feldze , to po oponie również. No chyba, że powiedziałeś rzeczoznawcy inaczej :gwizdanie: Bo tam jest stare uszczerbienie na feldze i powiedziałem że było. Mi ta kasa odpowiada szczerze spodziewałem się coś koło 600-700 :gwizdanie: aha, no to tak jest w porządku PS. To co, oddajesz do ASO ?
Bulczas Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Jak myślicie 1650zł za moje szkody to dobra kasa dostałeś kosztorys? No gość mi wysłał mialem a co? prześlij mi go na [email protected] zobaczymy czy można coś więcej wyciągnąć Poszło na dole masz adnotacje "BEZ ZWIAZKU OPONA TYŁ PRAWA" Jak byłeś u mnie widziałem, że masz ją uszczerbioną, możesz się odwołać, bo myślę, że jak kobieta przejachała Ci po feldze , to po oponie również. No chyba, że powiedziałeś rzeczoznawcy inaczej :gwizdanie: Bo tam jest stare uszczerbienie na feldze i powiedziałem że było. Mi ta kasa odpowiada szczerze spodziewałem się coś koło 600-700 :gwizdanie: aha, no to tak jest w porządku PS. To co, oddajesz do ASO ? Do ASO kolegi który mi to zrobi za flaszkę no poza felgą. I teraz się zastanawiam jak pomalować felgi bo takiego lakieru jak jest raczej nie uzyskam ;(
Rekomendowane odpowiedzi