Pucek Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 jeszcze godzina i łikend jutro nie pracujesz? :gwizdanie: obiboki przebrzydłe zawsze możesz się zwolnić i przyjąć do maka
Kędzior Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 joł jeszcze tylko jutro i będzie kolejny cały przerobiony tydzień
Pucek Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 jeszcze tylko 24 minuty i wekend nie dość że normalnie nic nie robisz to już masz weekend :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zjem i idę składać furę do kupy Ja też jeszcze jutro i weekend
Miszka82 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 na dziś fajrant, a jutro szybka piłka max do 12 Bulczas dzięki za chęci ale nie chce mi się zadupcać do Ciebie żeby tą osłonę wymienić(z resztą Pucek powiedział, że wytrzyma skoro fest nie wywala - a jak nie wytrzyma to mi odda kasę za nowy przegub - a kupię go w ASO )
Bulczas Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 na dziś fajrant, a jutro szybka piłka max do 12 Bulczas dzięki za chęci ale nie chce mi się zadupcać do Ciebie żeby tą osłonę wymienić(z resztą Pucek powiedział, że wytrzyma skoro fest nie wywala - a jak nie wytrzyma to mi odda kasę za nowy przegub - a kupię go w ASO ) Luzik
Kędzior Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 cytat znajomej z gg: "katowice .. katowice.. miasto bycze.. 4 knajpy..2 ulice " :polew:
stanley Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 jeszcze chwila i do domu Kędzior, Ty masz CB radio? jak coś to przłożymy do mnie [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2010, 14:50_________________________________________________ cytat znajomej z gg: "katowice .. katowice.. miasto bycze.. 4 knajpy..2 ulice " :polew: widzę, że znasz wpływowych ludzi
Kędzior Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 niemam ale mogę załatwić chyba tylko bat taki 2metrowy ale ty miełeś przecież??
Miszka82 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 cytat znajomej z gg: "katowice .. katowice.. miasto bycze.. 4 knajpy..2 ulice " :polew: dziwka
stanley Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 niemam ale mogę załatwić chyba tylko bat taki 2metrowy ale ty miełeś przecież?? miałem pożyczone
Kędzior Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 cytat znajomej z gg: "katowice .. katowice.. miasto bycze.. 4 knajpy..2 ulice " :polew: dziwka porządna jest niemam ale mogę załatwić chyba tylko bat taki 2metrowy ale ty miełeś przecież?? miałem pożyczone a to niemożesz pożyczyć jeszcze raz?
keżor Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2010 siemka ja moge wziąć wieże , byle by wróciła :gwizdanie: ale jest na audio CD , chyba że max by pożyczył nam kasety ale czy chce wam sie uczyć w zatorze angielskiego ? albo jak ktoś ma to niech weźmie MPdraj z muzą , byle nie Krolu , bo rzygam Gagą
Kędzior Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 byle nie Krolu , bo rzygam Gagą pierdolłem :polew: :polew: to niejedziesz z nim na koncert gagi?? :polew: ja mam boomboxa takiego starego coś w tym stylu http://www.allegro.pl/item1071099560_boombox_soundmaster_scd_5850_super_cena.html też kaseta/CD audio ale powinienem mieć gdzieś kabel przez który można podłączyć jakiegoś mp3 playera oczywiście dźwięk szału nierobi [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2010, 14:58_________________________________________________pozatym Keżor weźmiesz otworzysz bagażnik i zapodasz baunsaaa
Pucek Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 siemka ja moge wziąć wieże , byle by wróciła :gwizdanie: ale jest na audio CD , chyba że max by pożyczył nam kasety ale czy chce wam sie uczyć w zatorze angielskiego ? albo jak ktoś ma to niech weźmie MPdraj z muzą , byle nie Krolu , bo rzygam Gagą to weź... ja w aucie mam takie kawałki jak lexy and K. Paul...właśnie na audio cd
Kędzior Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Spadam składać furę prawie jak klocki lego
Rekomendowane odpowiedzi