Grisza79 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zbieram się do wyra. Trzymajta się Aha... Miszka za 200 zeta moge wziąść te twoje ledy jak ci się nie podobają
Kędzior Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 bara bara szoł :polew: :polew: Nie przebiera w słowach! :polew: a może ja też nakręcę jakiś program KędziSan show :decayed: i tam się nie będzie nic gadać tylko flaszka na stół i picie by nagrywali ta maciora na stół i jazda każdy by gadał jak tra lalala :decayed:pierwszego to bym zaprosił Dode i bym ją zmacał :decayed: Gdzie to q***wa plastik macać! ale jaki duży plastik mądrze gadasz kiełbasiarzu
Pucek Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zbieram się do wyra. Trzymajta się nie zgub laczka
Miszka82 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zbieram się do wyra. Trzymajta się trzym się kirusie
akjam Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 bara bara szoł :polew: :polew: Nie przebiera w słowach! :polew: a może ja też nakręcę jakiś program KędziSan show :decayed: i tam się nie będzie nic gadać tylko flaszka na stół i picie by nagrywali ta maciora na stół i jazda każdy by gadał jak tra lalala :decayed:pierwszego to bym zaprosił Dode i bym ją zmacał :decayed: Gdzie to q***wa plastik macać! bym ją ochlał to byś widział co by się działo :decayed: No chyba, że dostałbyś się do jej środka... :gwizdanie: :polew: Zbieram się do wyra. Trzymajta się Aha... Miszka za 200 zeta moge wziąść te twoje ledy jak ci się nie podobają
Miszka82 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Aha... Miszka za 200 zeta moge wziąść te twoje ledy jak ci się nie podobają a czy ja powiedziałem, że mi się nie podobają ? za 2000zł są Twoje nawet Ci je do Pszczyny zawiozę dziś
Kędzior Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 kurde głodny jestem a już wypiłem więc do maka niepojade
Miszka82 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 kurde głodny jestem a już wypiłem więc do maka niepojade opierdol coś na zimno, coś z diety Maxita
Pucek Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 kurde głodny jestem a już wypiłem więc do maka niepojade do maka? lepiej zapodaj sobie jogurta... :gwizdanie: ja wciągłem serek a teraz popijam stronga dieta cud
akjam Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 kurde głodny jestem a już wypiłem więc do maka niepojade Na zdrowie Ci wyjdzie!
Kędzior Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 kurde głodny jestem a już wypiłem więc do maka niepojade opierdol coś na zimno, coś z diety Maxita 14 zimnych czisów?? kurde głodny jestem a już wypiłem więc do maka niepojade do maka? lepiej zapodaj sobie jogurta... :gwizdanie: ja wciągłem serek a teraz popijam stronga dieta cud hehehe no jednak wolał bym maka :decayed:
Miszka82 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 kurde głodny jestem a już wypiłem więc do maka niepojade opierdol coś na zimno, coś z diety Maxita 14 zimnych czisów?? kurde głodny jestem a już wypiłem więc do maka niepojade do maka? lepiej zapodaj sobie jogurta... :gwizdanie: ja wciągłem serek a teraz popijam stronga dieta cud hehehe no jednak wolał bym maka :decayed: Bulczas nie pił na spocie więc dzwoń do niego [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 23:44_________________________________________________albo do Illuminatora może Illuminuje gdzieś po Sośnie :polew:
Kędzior Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Bulczas nie pił na spocie więc dzwoń do niego w robocie jest
akjam Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 kurde głodny jestem a już wypiłem więc do maka niepojade opierdol coś na zimno, coś z diety Maxita 14 zimnych czisów?? kurde głodny jestem a już wypiłem więc do maka niepojade do maka? lepiej zapodaj sobie jogurta... :gwizdanie: ja wciągłem serek a teraz popijam stronga dieta cud hehehe no jednak wolał bym maka :decayed: Jak dla Ciebie to możesz zjeść tylko 10 zimnych chipsów... :polew:
Kędzior Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Jak dla Ciebie to możesz zjeść tylko 10 zimnych chipsów... :polew: hehe myślisz że będzie odpowiednio??
Miszka82 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Bulczas nie pił na spocie więc dzwoń do niego w robocie jest to dzwoń do niego niech bierze na telefon
Kędzior Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Bulczas nie pił na spocie więc dzwoń do niego w robocie jest to dzwoń do niego niech bierze na telefon Miszka łoju jak byś był taki kumpel to byś mi przywiózł
akjam Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Jak dla Ciebie to możesz zjeść tylko 10 zimnych chipsów... :polew: hehe myślisz że będzie odpowiednio?? Na początek ok! P.S. Jak Wam idzie? LECH psssyytttt....
Kędzior Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Jak dla Ciebie to możesz zjeść tylko 10 zimnych chipsów... :polew: hehe myślisz że będzie odpowiednio?? Na początek ok! P.S. Jak Wam idzie? LECH psssyytttt.... żuber już prawie na dnie i więcej niemam
Miszka82 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Bulczas nie pił na spocie więc dzwoń do niego w robocie jest to dzwoń do niego niech bierze na telefon Miszka łoju jak byś był taki kumpel to byś mi przywiózł Nie mam paszportu Pijoki a ja bez bronków
Rekomendowane odpowiedzi