Bulik Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 pucek powiedz im coś [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 19:08_________________________________________________ koledzy No co, tak jak na gokartach. Przez to ci tak fajnie szło, bo czułeś się jak w swoim ale was i tak objechałem :gwizdanie:
krolu Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 pucek powiedz im coś pucek lezy na ziemi i śmieje się z 1.6
Bulik Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 cały odcinek z gazem w podłodze bo reszta pękała
gregory Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 cały odcinek z gazem w podłodze bo reszta pękała Ze śmiechu? Bo nie wiem jak pękała
Bulik Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 cały odcinek z gazem w podłodze bo reszta pękała Ze śmiechu? Bo nie wiem jak pękała no jasne że ze śmiechu jak niemogłeś dogonic 1.6
egon47 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 cały odcinek z gazem w podłodze bo reszta pękała Ze śmiechu? Bo nie wiem jak pękała no jasne że ze śmiechu jak niemogłeś dogonic 1.6 bo Gregor zapomnial zmienic biegu i wrzucic 3
gregory Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 cały odcinek z gazem w podłodze bo reszta pękała Ze śmiechu? Bo nie wiem jak pękała no jasne że ze śmiechu jak niemogłeś dogonic 1.6 No wiesz trudno dogonić kogoś, kto jedzie w wyścigu poprzedzającym mój własny wyścig :gwizdanie:
keżor Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2010 Krolu , czemu ściągnąłeś zderzak do wymiany lamp ?
Pucek Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 pucek powiedz im coś pucek lezy na ziemi i śmieje się z 1.6 właśnie że nie, miałem kiedyś 1.8 i wiem jak to jest, teraz nie mam wcale łatwiej chociaż mam już coś tam więcej pod maską
Grisza79 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 nikogo nie ma, wychodzi na to że wszyscy To chyba też się napije
akjam Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 nikogo nie ma, wychodzi na to że wszyscy To chyba też się napije Ja jestem i oglądam meczyk, który się bardzo dobrze zaczął! Ghana!!
Grisza79 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 nikogo nie ma, wychodzi na to że wszyscy To chyba też się napije Ja jestem i oglądam meczyk, który się bardzo dobrze zaczął! Ghana!! I to mi się podoba też meczyk oglądam ! GHANA Jeszcze mi tylko drinka brakuje ale zaraz się z tym uporam
akjam Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 nikogo nie ma, wychodzi na to że wszyscy To chyba też się napije Ja jestem i oglądam meczyk, który się bardzo dobrze zaczął! Ghana!! I to mi się podoba też meczyk oglądam ! GHANA Jeszcze mi tylko drinka brakuje ale zaraz się z tym uporam Może ja też się czegoś napiję... :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 nikogo nie ma, wychodzi na to że wszyscy To chyba też się napije Ja jestem i oglądam meczyk, który się bardzo dobrze zaczął! Ghana!! I to mi się podoba też meczyk oglądam ! GHANA Jeszcze mi tylko drinka brakuje ale zaraz się z tym uporam Może ja też się czegoś napiję... :gwizdanie: Dziwie się że jeszcze nie masz nalane.... :gwizdanie: Ja już :beer1:
Bulczas Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 a ja mam 2w1 bo gram w kreglem i ogladam mecz
OKO Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 nikogo nie ma, wychodzi na to że wszyscy To chyba też się napije Ja jestem i oglądam meczyk, który się bardzo dobrze zaczął! Ghana!! I to mi się podoba też meczyk oglądam ! GHANA Jeszcze mi tylko drinka brakuje ale zaraz się z tym uporam Może ja też się czegoś napiję... :gwizdanie: Dziwie się że jeszcze nie masz nalane.... :gwizdanie: Ja już :beer1: Ghana rulez :oklaski: Ja bez alkoholowo :gwizdanie: Prawdziwi sportowcy nie piją
akjam Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 nikogo nie ma, wychodzi na to że wszyscy To chyba też się napije Ja jestem i oglądam meczyk, który się bardzo dobrze zaczął! Ghana!! I to mi się podoba też meczyk oglądam ! GHANA Jeszcze mi tylko drinka brakuje ale zaraz się z tym uporam Może ja też się czegoś napiję... :gwizdanie: Dziwie się że jeszcze nie masz nalane.... :gwizdanie: Ja już :beer1: Ghana rulez :oklaski: Ja bez alkoholowo :gwizdanie: Prawdziwi sportowcy nie piją
Kanar Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 wybiłem po 4 godzinach walki 2 śruby trzymające górne wahacze i gdyby nie fakt że ide na nocke to bym sie napier.. ze szczęścia
Rekomendowane odpowiedzi