Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w ostatniej chwili ale tez sie zalapalem na spota

pozdr

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

no fajnie było :) jak dobrze licze to było 9 autek :cool1:

Opublikowano

noo noo rozkręcacie się :good:

trzeba będzie tam kiedyś nadjechać z wizytacją :wink4:

Opublikowano
  • Autor

ja tam do was prawie co tydzień jeżdże z wizytacją :decayed: także kupuj wkońcu ten gnojowóz i przyjeżdżaj :przebiegly:

Opublikowano

hhehehe Keżor, bo właśnie Ty masz turbognojówke, a ja słabe i dużo żrące padło :decayed:

teraz naszła mnie chęć na eSsss :naughty: ale to by miało być auto na weekend :polew:

Opublikowano

:hi:

Troszkę ludzi się zjechało wczoraj. Spot spokojny na luzie. Dzięki za spota.

Pozdr.

Opublikowano

Również dzięx za spota! :) Może następnym razem będzie Nas jeszcze więcej! :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

:hi: KEZOR JESTES WIDZE

no jestem :przebiegly:
Opublikowano

hej koleżanki i koledzy

problem mam wielki - na dziś :) otóż turbinę wymieniłem na regenerowaną (nie powiem gdzie bo nie będę robił komuś złej prasy jak nie mam na 100% pewności) i auto .. SIEDZI MULI i nie jedzie :(

logi zrobiłem - postaram sie wrzucić też zaraz - ale mam pytanie czy znacie kogoś w okolicach (katowice, gliwice, rybnik - bo taka będzie dziś moja trasa do domu) kto by mi zerknął mechanicznie na te turbo - czy dobrze wymienili, wszystko podociskane, podokręcane, wężyki itd - ktoś kto by poświęcił 15 minut za looknięcie - może ktoś z Was ma dziś chwile?

Sprawa jest pilna bo w niedzielę jadę furką do Reichu - i muszę mieć czym jechać :(

Pozdrawiam i proszę o kontakt - może być na fona: 607 169 197

Opublikowano
  • Autor

ja moge zerknąć w katowicach :hi:

Opublikowano

hej Keżor,

to znaczy ze mam te moja turbo jednak wymienac?

Opublikowano
  • Autor

hej Keżor,

to znaczy ze mam te moja turbo jednak wymienac?

http://www.vagcat.com/epc/cat/au/A4/2001/223/49/2771490/ z tego wynika że tak , bo masz niby turbine ze zmienną geometrią a auto masz bez zmiennej , z tego co kojaże :wink4:
Opublikowano

czy to nie powinien być wątek na inny dział ??? :gwizdanie: , ze spotami katowickimi to ma niewiele wspólnego :blink:

Opublikowano
  • Autor

czy to nie powinien być wątek na inny dział ??? :gwizdanie: , ze spotami katowickimi to ma niewiele wspólnego :blink:

jest już temat w odpowiednim dziale ;) a tu to tylko takie luźne gadki żeby sie coś działo :decayed:[br]Dopisany: 08 Sierpień 2009, 00:31_________________________________________________troszke zmieniłem pierwszy post , przypominam o zapisywaniu sie na grilla :hi:
Opublikowano
:brawo:
Opublikowano

Siemka Keżor ostatnio się zapisałem ale mnie nie było na liście wiec się nie wybieralem na 01.08.09 może jak będziesz miał teraz miejsce na 15-go to mnie tam zapisz + justyna i bajtle pozdro świetne logo

Opublikowano
  • Autor

Siemka Keżor ostatnio się zapisałem ale mnie nie było na liście wiec się nie wybieralem na 01.08.09 może jak będziesz miał teraz miejsce na 15-go to mnie tam zapisz + justyna i bajtle pozdro świetne logo

to było pisać , że Cie nie ma na liście , lista jest tylko poglądowa ;) przyjechać mogą wszyscy :hi:
Opublikowano

rzeczywiście logo piękne :good: , ładnie Ci to wyszło Kezor

Opublikowano

na 90% we wtorek 11.08.2009 bede z małżonką i synkiem - niech zobaczy ładne autka ;-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.