Kędzior Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 z samego rana jak wstalem :> i po angielsku nawet nagrane:P chyba Max im wypozyczyl na potrzeby teledysku hehehe
Maxito Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 siema pany a tu dlej toen sam temat ciagniecie nie znudziło wam sie jeszcze no co krol objechał max wielkie mi ci mecyje za tydzień rew odżałuje te moje nowe gumy i zaszalej raz jeszcze poćwicze w weekend i sie spikniemy znów krolu
krolu Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 siema pany a tu dlej toen sam temat ciagniecie nie znudziło wam sie jeszcze no co krol objechał max wielkie mi ci mecyje za tydzień rew odżałuje te moje nowe gumy i zaszalej raz jeszcze poćwicze w weekend i sie spikniemy znów krolu Z tobą zawsze :kox:
Miszka82 Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 siema pany a tu dlej toen sam temat ciagniecie nie znudziło wam sie jeszcze no co krol objechał max wielkie mi ci mecyje za tydzień rew odżałuje te moje nowe gumy i zaszalej raz jeszcze poćwicze w weekend i sie spikniemy znów krolu ja się piszę, będę miał już drugą objechaną b-7 na koncie :gwizdanie: jednak nie ma co..co kierowca może zrobić z autem
keżor Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Opublikowano 25 Listopada 2009 Miszka , dla takiej kasetki to warto mieć kaseciaka
Maxito Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 miszka ty chcesz mnie wyzwać ja jak krola nie umie objechać to już wogóle z toba nie startuje chyba mam najmniejszą moc w naszym klubie pomimo że to 115 km może z wolfem wygram a może kanar bo krolu jest juz poza zasiegiem ale się jeszcze z nim ścigne za tydzień
krolu Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 miszka ty chcesz mnie wyzwać ja jak krola nie umie objechać to już wogóle z toba nie startuje chyba mam najmniejszą moc w naszym klubie pomimo że to 115 km może z wolfem wygram a może kanar bo krolu jest juz poza zasiegiem ale się jeszcze z nim ścigne za tydzień Ale ja Miszkę tez objadę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 12:18_________________________________________________Z Puckowym ADR-em przegrywałem... ale to była rasowa nie zagazowana seria bez klimy... :gwizdanie: :gwizdanie:
czester Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Miszka foty beda, ale jak odzyskam kompa, czyli tak za tydzien, dwa.
piterra Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Katosy :polew: :polew: MAXITO a może to twoje auto jakoś "gwizda" tylko że kierowca "pi.da" :decayed: :decayed:
Kanar Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 no to za tydzień możemy sie sprawdzić tak prawie najpierw zobacze kto mnie objedzie a potem zobacze na hamowni ile mi koni wyjdzie.. gorzej bedzie jak mnie wszyscy objadą a sie okaże że mam więcej niż 110KM jeszcze :polew:
keżor Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Opublikowano 25 Listopada 2009 S4 by Krolu , laski to sie biją żeby mieć przy niej fotke
bakuś Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 jaki kołpako-felunek hahahah gRRRubo :D:D
Kanar Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 jaaaaaa te kołpaki to już jak 19' wyglądają!! co je widze to większe
krolu Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Lampy tylne coś ściemniłeś??? bo wyglądają KOX ...
keżor Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Opublikowano 25 Listopada 2009 Lampy tylne coś ściemniłeś??? bo wyglądają KOX ... no odrobine , i kierunek wywaliłem i znaczek z błotnika i dokładki masz w kolor :gwizdanie:
krolu Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Lampy tylne coś ściemniłeś??? bo wyglądają KOX ... no odrobine , i kierunek wywaliłem i znaczek z błotnika i dokładki masz w kolor :gwizdanie: a faktycznie :kox: :kox: a możesz mi do tego obrazka wszczepi 16' użytkownika: Wąski z krk... z jego b6 ?
bakuś Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 od razu inne auto małym nakładem pracy i kasy ładnie idzie go uładnić.
Kanar Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 gdzie sie laski podziały?? buuuuu poprzednia wersja była lepsza
Rekomendowane odpowiedzi