keżor Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2010 dziś przyjedzie do mnie faaaajneeee ałłłddddiiiii [br]Dopisany: 06 Sierpień 2010, 13:30_________________________________________________kurwa , właśnie sie dowiedziałem że nie dziś ,ale przyjedzie
A4 Mario Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 dziś przyjedzie do mnie faaaajneeee ałłłddddiiiii [br]Dopisany: 06 Sierpień 2010, 13:30_________________________________________________ku***a , właśnie sie dowiedziałem że nie dziś ,ale przyjedzie Keżor a co znaczy fajne???? Jakieś szczegóły??? Pozdro
Pucek Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 dziś przyjedzie do mnie faaaajneeee ałłłddddiiiii [br]Dopisany: 06 Sierpień 2010, 13:30_________________________________________________ku***a , właśnie sie dowiedziałem że nie dziś ,ale przyjedzie Keżor a co znaczy fajne???? Jakieś szczegóły??? Pozdro pewnie B2 quattro
keżor Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2010 dowiedziałem sie , że wujek kupił jakieś nowe audi , podoszkowiec podobno . mam tylko nadzieje , że to nie tts
keżor Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2010 ok ja cisnę na Krk przejechałbym sie z Tobą
akjam Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Co to się działo z tym skur... FORUM!?
stanley Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 już myślałem, ze bedziemy znowu ściepe robić :gwizdanie:
Kanar Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Na dzień dobry i na dowidzenia jade podbijać Pyrlandie A po za tym wczoraj po 4h walki wymieniłem czujnik prędkości koła. Wsadzić nowy to pikuś ale wyjąć ten stary to droga przez mękę.
Gracjan Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Siema Kanar, widziałem Cię chyba dzisiaj jak przelatywałeś w Kochłowicach koło Uranii Dość tak grzałeś
stanley Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Siema Kanar, widziałem Cię chyba dzisiaj jak przelatywałeś w Kochłowicach koło Uranii Dość tak grzałeś Kanar zawsze idzie jak przecinak
Adrenalina Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 siemano ale dzisiaj kiepska pogoda czego Ty chcesz od tej pogody? nad wodą można by lezeć
krolu Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Na dzień dobry i na dowidzenia jade podbijać Pyrlandie A po za tym wczoraj po 4h walki wymieniłem czujnik prędkości koła. Wsadzić nowy to pikuś ale wyjąć ten stary to droga przez mękę. ja tez go widziałem mrugałem ci i titałem :naughty: srebne sportowe kangoo :kox: w bytomiu na szombierkach
keżor Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2010 siema z rana jak tam Gracjan ? śmiga eSa ? idymy gdzieś dziś ?
Gracjan Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 eSa śmiga, co ma nie śmigać Musze tylko klocki z przodu wymienić, które w poniedziałek powinienem mieć Wczoraj wyczaiłem nieszczelność, trójnik przepustnicy, czyli standard w tych autach. Na silikonowy trzeba czekać 2 tygodnie, Sid nie ma narazie.
Rekomendowane odpowiedzi