stanley Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 siema c**jki i spadam spać bo jutro dalej obrabiam dziewczyny z Magro SR czekaj niech ja tylko wrócę ... a nie mówiłem :polew: :polew: nie pokazuj się w City Rocku i tak już nie ma Wioli leszczu [br]Dopisany: 12 Sierpień 2010, 23:10_________________________________________________ siema c**jki i spadam spać bo jutro dalej obrabiam dziewczyny z Magro SR zacytowałem to więc nieusuniesz tego przed Adrenalina :polew: :polew: nie pokazuj się w City Rocku [br]Dopisany: 12 Sierpień 2010, 23:03_________________________________________________ siema c**jki i spadam spać bo jutro dalej obrabiam dziewczyny z Magro SR czekaj niech ja tylko wrócę ... nie zmieniaj tematu dobranoc, bądź grzeczna w tej warszawie, mam tam szpiegów (Poźka )
Kędzior Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 dobranoc, bądź grzeczna w tej warszawie, mam tam szpiegów (Poźka ) aaaaaaaa to dlatego Poziek był na katowickich dzisiaj :polew:
Adrenalina Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 dobrej nocki Panowie idę w miasto
Grisza79 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 siema c**jki i spadam spać bo jutro dalej obrabiam dziewczyny z Magro SR czekaj niech ja tylko wrócę ... a nie mówiłem :polew: :polew: nie pokazuj się w City Rocku i tak już nie ma Wioli leszczu [br]Dopisany: 12 Sierpień 2010, 23:10_________________________________________________ siema c**jki i spadam spać bo jutro dalej obrabiam dziewczyny z Magro SR zacytowałem to więc nieusuniesz tego przed Adrenalina :polew: :polew: nie pokazuj się w City Rocku [br]Dopisany: 12 Sierpień 2010, 23:03_________________________________________________ siema c**jki i spadam spać bo jutro dalej obrabiam dziewczyny z Magro SR czekaj niech ja tylko wrócę ... nie zmieniaj tematu dobranoc, bądź grzeczna w tej warszawie, mam tam szpiegów (Poźka ) :polew:
Kędzior Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 dobrej nocki Panowie idę w miasto buhehehe
stanley Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 dobrej nocki Panowie idę w miasto trzym sie , weź ze sobą globus polski
Grisza79 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 dobrej nocki Panowie idę w miasto Dobrej zabawy Stanley ty nie idziesz w miasto ? :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Seski, Miron, Miszka już pewnie spia... ja jeden debil siedze na forum a o 5 trza wstac :polew:
Bulczas Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 gaz wychodzi taniej niż klekot nie zawsze nom wiadomo że nie zawsze ale w wielu przypadkach W Twoim na pewno nie :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Sierpień 2010, 00:11_________________________________________________ Seski, Miron, Miszka już pewnie spia... ja jeden debil siedze na forum a o 5 trza wstac :polew: Seski zaraz się będzie kładł dopiero bo właśnie wracam od niego :gwizdanie:
Kanar Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 a c**jnia troche szukam nowej roboty bo jeszcze troche i w obecnej komuś jebne ostatnio zmieniłem czujnik ABS - 3 godziny to gówno wyciągałem ze zwrotnicy, kupiłem CB i w ciągu jednej trasy do WLKP sie zwróciło ze 4 razy a co Tu nowego??
Bulczas Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 No CB fajna sprawa. Ja też szukam nowej roboty Co tu się dzieje to nie wiem bo mało siedzę ostatnio :gwizdanie:
Kanar Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 No w piątek za tydzień Moja do Danii jedzie więc bede nadrabiać zaległości
stanley Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 chłodzisz już vódkę? ja nie piję weź siekierę na wypad pod namioty, ma ktoś grila ?
Pucek Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 chłodzisz już vódkę? ja nie piję weź siekierę na wypad pod namioty, ma ktoś grila ? ??? siekierę zabiorę, a grilla ma mieć Diman tzn tego od króla
Pucek Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 dostaliśmy nowy aparat Artur robi foty z ukrycia
Rekomendowane odpowiedzi