stanley Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 kare to ci ja bede musial wdupic juz wiecej za nic sie nie biore szczegolnie jak nie man z tego kasy [br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 21:34_________________________________________________w ogóle siema z wieczora daliśmy rade z Puckiem wymienić zawias w mojej padace. Ale trzeba było ciulać pyrolem dobrze, że błotniki całe [br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 21:36_________________________________________________poka foty jak stoi nie robiłem, skończyliśmy o 20 i Pucek leciał na nocke. Coś mi obciera gdzieś jutro musze zajrzeć dobrze, że już przy 100km/h nie słychac, do tego głośniej radio i jest git
diman Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 kare to ci ja bede musial wdupic juz wiecej za nic sie nie biore szczegolnie jak nie man z tego kasy [br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 21:34_________________________________________________w ogóle siema z wieczora daliśmy rade z Puckiem wymienić zawias w mojej padace. Ale trzeba było ciulać pyrolem dobrze, że błotniki całe [br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 21:36_________________________________________________poka foty jak stoi nie robiłem, skończyliśmy o 20 i Pucek leciał na nocke. Coś mi obciera gdzieś jutro musze zajrzeć dobrze, że już przy 100km/h nie słychac, do tego głośniej radio i jest git a na spocie jutro bedziesz jo
stanley Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 kare to ci ja bede musial wdupic juz wiecej za nic sie nie biore szczegolnie jak nie man z tego kasy [br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 21:34_________________________________________________w ogóle siema z wieczora daliśmy rade z Puckiem wymienić zawias w mojej padace. Ale trzeba było ciulać pyrolem dobrze, że błotniki całe [br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 21:36_________________________________________________poka foty jak stoi nie robiłem, skończyliśmy o 20 i Pucek leciał na nocke. Coś mi obciera gdzieś jutro musze zajrzeć dobrze, że już przy 100km/h nie słychac, do tego głośniej radio i jest git a na spocie jutro bedziesz jo pewnie, mam nawet w bagażniku wasz gliwicki grill :gwizdanie:
diman Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 kare to ci ja bede musial wdupic juz wiecej za nic sie nie biore szczegolnie jak nie man z tego kasy [br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 21:34_________________________________________________w ogóle siema z wieczora daliśmy rade z Puckiem wymienić zawias w mojej padace. Ale trzeba było ciulać pyrolem dobrze, że błotniki całe [br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 21:36_________________________________________________poka foty jak stoi nie robiłem, skończyliśmy o 20 i Pucek leciał na nocke. Coś mi obciera gdzieś jutro musze zajrzeć dobrze, że już przy 100km/h nie słychac, do tego głośniej radio i jest git a na spocie jutro bedziesz jo pewnie, mam nawet w bagażniku wasz gliwicki grill :gwizdanie: a to ja nie przyjezdzam bo bedziesz pewnie chcial mi go wcis :gwizdanie:
stanley Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 kare to ci ja bede musial wdupic juz wiecej za nic sie nie biore szczegolnie jak nie man z tego kasy [br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 21:34_________________________________________________w ogóle siema z wieczora daliśmy rade z Puckiem wymienić zawias w mojej padace. Ale trzeba było ciulać pyrolem dobrze, że błotniki całe [br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 21:36_________________________________________________poka foty jak stoi nie robiłem, skończyliśmy o 20 i Pucek leciał na nocke. Coś mi obciera gdzieś jutro musze zajrzeć dobrze, że już przy 100km/h nie słychac, do tego głośniej radio i jest git a na spocie jutro bedziesz jo pewnie, mam nawet w bagażniku wasz gliwicki grill :gwizdanie: a to ja nie przyjezdzam bo bedziesz pewnie chcial mi go wcis :gwizdanie: zapakuje go hermetycznie
diman Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 kare to ci ja bede musial wdupic juz wiecej za nic sie nie biore szczegolnie jak nie man z tego kasy [br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 21:34_________________________________________________w ogóle siema z wieczora daliśmy rade z Puckiem wymienić zawias w mojej padace. Ale trzeba było ciulać pyrolem dobrze, że błotniki całe [br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 21:36_________________________________________________poka foty jak stoi nie robiłem, skończyliśmy o 20 i Pucek leciał na nocke. Coś mi obciera gdzieś jutro musze zajrzeć dobrze, że już przy 100km/h nie słychac, do tego głośniej radio i jest git a na spocie jutro bedziesz jo pewnie, mam nawet w bagażniku wasz gliwicki grill :gwizdanie: a to ja nie przyjezdzam bo bedziesz pewnie chcial mi go wcis :gwizdanie: zapakuje go hermetycznie a ja wypakuje na zlomie
stanley Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 kare to ci ja bede musial wdupic juz wiecej za nic sie nie biore szczegolnie jak nie man z tego kasy [br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 21:34_________________________________________________w ogóle siema z wieczora daliśmy rade z Puckiem wymienić zawias w mojej padace. Ale trzeba było ciulać pyrolem dobrze, że błotniki całe [br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 21:36_________________________________________________poka foty jak stoi nie robiłem, skończyliśmy o 20 i Pucek leciał na nocke. Coś mi obciera gdzieś jutro musze zajrzeć dobrze, że już przy 100km/h nie słychac, do tego głośniej radio i jest git a na spocie jutro bedziesz jo pewnie, mam nawet w bagażniku wasz gliwicki grill :gwizdanie: a to ja nie przyjezdzam bo bedziesz pewnie chcial mi go wcis :gwizdanie: zapakuje go hermetycznie a ja wypakuje na zlomie dużo byś nie zarobił [br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 21:55_________________________________________________do jutra
diman Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 nie ma jak urlop to sie przynajmniej czlowiek wyspi
Miszka82 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 w dzień spota to moje hasło co myślisz, że obniżyłeś Audi i wszystko Ci wolno
stanley Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 w dzień spota to moje hasło co myślisz, że obniżyłeś Audi i wszystko Ci wolno już tęsknie za 1BA i 15" felgą
Bulczas Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 pozdro z nad morza Ja już o 5 byłem nad morzem oglądać wschód
Seski Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 pozdro z nad morza Ja już o 5 byłem nad morzem oglądać wschód chory jesteś? odbija ci?
Rekomendowane odpowiedzi