seves Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 :polew: :polew: ku***a życie :polew: :polew: mam tak często pod blokiem Stanley a jak tam zderzaki, ja mam cale obczaskane tak kupilem i wlasnie przez parkowanie u mojej pod blokeiem nic z tym nie robie ale ciagle obiecuje sobie ze kiedys cos z tym zrobie :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Sierpień 2010, 11:20_________________________________________________ Bulczas
stanley Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 przód mam można powiedzieć nowy a tył do małej roboty
seves Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 hmm ale to zawsze przy okazji mozesz zmodowac zderzak wyrezasz wydech jakis dyfuzor czy cos :kox:
Adam.S Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Witam panowie po krótkiej przerwie bez neta , dzięki Seves za wczorajszą przejażdżkę , motorek masz super tylko mnie znowu wzięło :>
Miszka82 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 a tammmm się podniecacie pierwszym lepszym motorem nie no fajny dwuślad
stanley Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 a tammmm się podniecacie pierwszym lepszym motorem nie no fajny dwuślad
seves Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 hahaha Miszka masz racje ja na niego zachorowalem pare lat temu.. z rok szukalem a podobal mi sie bo byl w odopowiedniej polce cenowej :polew: :polew: Witam panowie po krótkiej przerwie bez neta , dzięki Seves za wczorajszą przejażdżkę , motorek masz super tylko mnie znowu wzięło :> wiem wiem Adam dokladnie o czym mowisz mnie tak samo wzielo kiedys.. taka choroba zarazliwa :kox:
diman Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 miszka co to kasa sie skonczyla na wypowiedzeniu ze sprzedajesz ledy :gwizdanie:
stanley Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 miszka co to kasa sie skonczyla na wypowiedzeniu ze sprzedajesz ledy :gwizdanie: napisal mi na gg, że za 1000zł daje do ledów ADRa :gwizdanie: ale i tak chyba się nie opłaca
Miszka82 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 miszka co to kasa sie skonczyla na wypowiedzeniu ze sprzedajesz ledy :gwizdanie: jakoś mi nie leżą te ledy sam nie wiem czemu....a tyle na nie polowałem i mi się miszka co to kasa sie skonczyla na wypowiedzeniu ze sprzedajesz ledy :gwizdanie: napisal mi na gg, że za 1000zł daje do ledów ADRa :gwizdanie: ale i tak chyba się nie opłaca z pełnym bakiem LPG i benzynki
diman Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 miszka co to kasa sie skonczyla na wypowiedzeniu ze sprzedajesz ledy :gwizdanie: napisal mi na gg, że za 1000zł daje do ledów ADRa :gwizdanie: ale i tak chyba się nie opłaca no ja za ten 1000 zł napewno bym nie wziął za drogo :polew: miszka co to kasa sie skonczyla na wypowiedzeniu ze sprzedajesz ledy :gwizdanie: jakoś mi nie leżą te ledy sam nie wiem czemu....a tyle na nie polowałem i mi się jasne :gwizdanie:
Seski Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 miszka co to kasa sie skonczyla na wypowiedzeniu ze sprzedajesz ledy :gwizdanie: jakoś mi nie leżą te ledy sam nie wiem czemu....a tyle na nie polowałem i mi się miszka co to kasa sie skonczyla na wypowiedzeniu ze sprzedajesz ledy :gwizdanie: napisal mi na gg, że za 1000zł daje do ledów ADRa :gwizdanie: ale i tak chyba się nie opłaca z pełnym bakiem LPG i benzynki no wiesz co... tyle polowałeś, tyle rezałeś a teraz kupa
Miszka82 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 miszka co to kasa sie skonczyla na wypowiedzeniu ze sprzedajesz ledy :gwizdanie: napisal mi na gg, że za 1000zł daje do ledów ADRa :gwizdanie: ale i tak chyba się nie opłaca no ja za ten 1000 zł napewno bym nie wziął za drogo :polew: miszka co to kasa sie skonczyla na wypowiedzeniu ze sprzedajesz ledy :gwizdanie: jakoś mi nie leżą te ledy sam nie wiem czemu....a tyle na nie polowałem i mi się jasne :gwizdanie: nie mam na chleb i sprzedaję ledy, później pójdą felgi i w ogóle całe w piz*u Audi
Miszka82 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 a i zdzialke pekniete sa co specjalnie zrobilem tą fotę żeby nikt nie marudził, ja je takie kupiłem, a to niby pęknięcie to pewnie od kamyczka ale jest bardzo małe
diman Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 miszka co to kasa sie skonczyla na wypowiedzeniu ze sprzedajesz ledy :gwizdanie: napisal mi na gg, że za 1000zł daje do ledów ADRa :gwizdanie: ale i tak chyba się nie opłaca no ja za ten 1000 zł napewno bym nie wziął za drogo :polew: miszka co to kasa sie skonczyla na wypowiedzeniu ze sprzedajesz ledy :gwizdanie: jakoś mi nie leżą te ledy sam nie wiem czemu....a tyle na nie polowałem i mi się jasne :gwizdanie: nie mam na chleb i sprzedaję ledy, później pójdą felgi i w ogóle całe w piz*u Audi stary nic sie nie martw z a4 klubem nie zginiesz podaj konto to ci wysle jakas kaske nie mam duzo ale sie podziele w potrzebie [br]Dopisany: 25 Sierpień 2010, 12:57_________________________________________________ a i zdzialke pekniete sa co specjalnie zrobilem tą fotę żeby nikt nie marudził, ja je takie kupiłem, a to niby pęknięcie to pewnie od kamyczka ale jest bardzo małe to za ile je chcesz tak na powaznie bo chyba nie za te 650 :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi