Miszka82 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 siema z wieczora i zdupcam na TV
diman Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 siema z wieczora i zdupcam na TV ze stolika na sofe :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 siema z wieczora i zdupcam na TV ze stolika na sofe :gwizdanie: dokładnie narka
diman Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 siema z wieczora i zdupcam na TV ze stolika na sofe :gwizdanie: dokładnie narka nara
stanley Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 w ten piękny poranek w ten rześki poranek
Miszka82 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 wczoraj przyczaiłem fajnego poldka Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
OKO Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 w ten piękny poranek w ten rześki poranek wczoraj przyczaiłem fajnego poldka Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Klasyk:)
Miszka82 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 akjam leszczu co jest z Tobą klawiatura ci padła, że tylko zerkasz na forum czy dalej na urlopie
akjam Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 akjam leszczu co jest z Tobą klawiatura ci padła, że tylko zerkasz na forum czy dalej na urlopie No już wróciłem... :gwizdanie: Co tam u Was? Właśnie próbuje wrócić do rzeczywistości...
Miszka82 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 akjam leszczu co jest z Tobą klawiatura ci padła, że tylko zerkasz na forum czy dalej na urlopie No już wróciłem... :gwizdanie: Co tam u Was? Właśnie próbuje wrócić do rzeczywistości... a k**wa trzeba było zaproszenie wysłać, żebyś się odezwał po staremu...ja w środę mykam na urlop z Pyrzowic
akjam Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Ja może wpadnę we wtorek na spota to pogadamy - ale nie wiem czy nie pojadę na DE po jakąś furkę. P.S. Jakbyś czegoś potrzebował na AirPorcie to dzwoń!
Miszka82 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Ja może wpadnę we wtorek na spota to pogadamy - ale nie wiem czy nie pojadę na DE po jakąś furkę. P.S. Jakbyś czegoś potrzebował na AirPorcie to dzwoń! parking, dolary ok styknie
akjam Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Ja może wpadnę we wtorek na spota to pogadamy - ale nie wiem czy nie pojadę na DE po jakąś furkę. P.S. Jakbyś czegoś potrzebował na AirPorcie to dzwoń! parking, dolary ok styknie
stanley Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Ja może wpadnę we wtorek na spota to pogadamy - ale nie wiem czy nie pojadę na DE po jakąś furkę. P.S. Jakbyś czegoś potrzebował na AirPorcie to dzwoń! Miszka by chciał rewizję osobistą
A-rek Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Ja może wpadnę we wtorek na spota to pogadamy - ale nie wiem czy nie pojadę na DE po jakąś furkę. P.S. Jakbyś czegoś potrzebował na AirPorcie to dzwoń! Miszka by chciał rewizję osobistą ale przez Pania porucznik
akjam Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Ja może wpadnę we wtorek na spota to pogadamy - ale nie wiem czy nie pojadę na DE po jakąś furkę. P.S. Jakbyś czegoś potrzebował na AirPorcie to dzwoń! Miszka by chciał rewizję osobistą Da się zrobić...
Miszka82 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Ja może wpadnę we wtorek na spota to pogadamy - ale nie wiem czy nie pojadę na DE po jakąś furkę. P.S. Jakbyś czegoś potrzebował na AirPorcie to dzwoń! Miszka by chciał rewizję osobistą Da się zrobić... jestem za ale tylko w opcji z tą panią którą wkleił Arek ajjjjjjjjjjjjjjjjj
stanley Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Ja może wpadnę we wtorek na spota to pogadamy - ale nie wiem czy nie pojadę na DE po jakąś furkę. P.S. Jakbyś czegoś potrzebował na AirPorcie to dzwoń! Miszka by chciał rewizję osobistą Da się zrobić... jestem za ale tylko w opcji z tą panią którą wkleił Arek ajjjjjjjjjjjjjjjjj jakby taka wzięła Cię na rewizję to byś był "one minute man"
Rekomendowane odpowiedzi