Miszka82 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Ja może wpadnę we wtorek na spota to pogadamy - ale nie wiem czy nie pojadę na DE po jakąś furkę. P.S. Jakbyś czegoś potrzebował na AirPorcie to dzwoń! Miszka by chciał rewizję osobistą Da się zrobić... jestem za ale tylko w opcji z tą panią którą wkleił Arek ajjjjjjjjjjjjjjjjj jakby taka wzięła Cię na rewizję to byś był "one minute man" ruchałbym ją z d.upy do ryja godzinami :bicz3:
diman Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Ja może wpadnę we wtorek na spota to pogadamy - ale nie wiem czy nie pojadę na DE po jakąś furkę. P.S. Jakbyś czegoś potrzebował na AirPorcie to dzwoń! Miszka by chciał rewizję osobistą Da się zrobić... jestem za ale tylko w opcji z tą panią którą wkleił Arek ajjjjjjjjjjjjjjjjj jakby taka wzięła Cię na rewizję to byś był "one minute man" ruchałbym ją z d.upy do ryja godzinami :bicz3: zboczeniec
stanley Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Ja może wpadnę we wtorek na spota to pogadamy - ale nie wiem czy nie pojadę na DE po jakąś furkę. P.S. Jakbyś czegoś potrzebował na AirPorcie to dzwoń! Miszka by chciał rewizję osobistą Da się zrobić... jestem za ale tylko w opcji z tą panią którą wkleił Arek ajjjjjjjjjjjjjjjjj jakby taka wzięła Cię na rewizję to byś był "one minute man" ruchałbym ją z d.upy do ryja godzinami :bicz3: zboczeniec zrobilibysmy jej chinske kajdanki
diman Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Ja może wpadnę we wtorek na spota to pogadamy - ale nie wiem czy nie pojadę na DE po jakąś furkę. P.S. Jakbyś czegoś potrzebował na AirPorcie to dzwoń! Miszka by chciał rewizję osobistą Da się zrobić... jestem za ale tylko w opcji z tą panią którą wkleił Arek ajjjjjjjjjjjjjjjjj jakby taka wzięła Cię na rewizję to byś był "one minute man" ruchałbym ją z d.upy do ryja godzinami :bicz3: zboczeniec zrobilibysmy jej chinske kajdanki :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Ja może wpadnę we wtorek na spota to pogadamy - ale nie wiem czy nie pojadę na DE po jakąś furkę. P.S. Jakbyś czegoś potrzebował na AirPorcie to dzwoń! Miszka by chciał rewizję osobistą Da się zrobić... jestem za ale tylko w opcji z tą panią którą wkleił Arek ajjjjjjjjjjjjjjjjj jakby taka wzięła Cię na rewizję to byś był "one minute man" ruchałbym ją z d.upy do ryja godzinami :bicz3: zboczeniec zrobilibysmy jej chinske kajdanki :gwizdanie: a co to k**wa jest ? i dlaczego teraz piszesz, że my skoro ja ją mam dupcyć sam
keżor Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2010 [br]Dopisany: 28 Sierpień 2010, 14:24_________________________________________________a tak w ogóle to siema z rana
Miszka82 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 [br]Dopisany: 28 Sierpień 2010, 14:24_________________________________________________a tak w ogóle to siema z rana
A-rek Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Kezor a co to ku***a jest ? ja tez nie wiem wiec Stan tlumacz
krolu Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Ja może wpadnę we wtorek na spota to pogadamy - ale nie wiem czy nie pojadę na DE po jakąś furkę. P.S. Jakbyś czegoś potrzebował na AirPorcie to dzwoń! Miszka by chciał rewizję osobistą ale przez Pania porucznik ja też chce taka rewizję ale jeszcze jeden warunek musi byc mężatka :decayed:
diman Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Ja może wpadnę we wtorek na spota to pogadamy - ale nie wiem czy nie pojadę na DE po jakąś furkę. P.S. Jakbyś czegoś potrzebował na AirPorcie to dzwoń! Miszka by chciał rewizję osobistą ale przez Pania porucznik ja też chce taka rewizję ale jeszcze jeden warunek musi byc mężatka :decayed: krolu nie przeginaj
stanley Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Kezor a co to ku***a jest ? ja tez nie wiem wiec Stan tlumacz jeden ją bierze z tyłu, drugi z przodu [br]Dopisany: 28 Sierpień 2010, 14:44_________________________________________________ Ja może wpadnę we wtorek na spota to pogadamy - ale nie wiem czy nie pojadę na DE po jakąś furkę. P.S. Jakbyś czegoś potrzebował na AirPorcie to dzwoń! Miszka by chciał rewizję osobistą Da się zrobić... jestem za ale tylko w opcji z tą panią którą wkleił Arek ajjjjjjjjjjjjjjjjj jakby taka wzięła Cię na rewizję to byś był "one minute man" ruchałbym ją z d.upy do ryja godzinami :bicz3: zboczeniec zrobilibysmy jej chinske kajdanki :gwizdanie: a co to ku***a jest ? i dlaczego teraz piszesz, że my skoro ja ją mam dupcyć sam sam byś jej nie ogarnął
Miszka82 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Kezor a co to ku***a jest ? ja tez nie wiem wiec Stan tlumacz jeden ją bierze z tyłu, drugi z przodu [br]Dopisany: 28 Sierpień 2010, 14:44_________________________________________________ Ja może wpadnę we wtorek na spota to pogadamy - ale nie wiem czy nie pojadę na DE po jakąś furkę. P.S. Jakbyś czegoś potrzebował na AirPorcie to dzwoń! Miszka by chciał rewizję osobistą Da się zrobić... jestem za ale tylko w opcji z tą panią którą wkleił Arek ajjjjjjjjjjjjjjjjj jakby taka wzięła Cię na rewizję to byś był "one minute man" ruchałbym ją z d.upy do ryja godzinami :bicz3: zboczeniec zrobilibysmy jej chinske kajdanki :gwizdanie: a co to ku***a jest ? i dlaczego teraz piszesz, że my skoro ja ją mam dupcyć sam sam byś jej nie ogarnął AAA czyli hamburger :polew: :polew: ja bym dał radę jej i trzem pokoleniom po niej na raz
stanley Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Kezor a co to ku***a jest ? ja tez nie wiem wiec Stan tlumacz jeden ją bierze z tyłu, drugi z przodu [br]Dopisany: 28 Sierpień 2010, 14:44_________________________________________________ Ja może wpadnę we wtorek na spota to pogadamy - ale nie wiem czy nie pojadę na DE po jakąś furkę. P.S. Jakbyś czegoś potrzebował na AirPorcie to dzwoń! Miszka by chciał rewizję osobistą Da się zrobić... jestem za ale tylko w opcji z tą panią którą wkleił Arek ajjjjjjjjjjjjjjjjj jakby taka wzięła Cię na rewizję to byś był "one minute man" ruchałbym ją z d.upy do ryja godzinami :bicz3: zboczeniec zrobilibysmy jej chinske kajdanki :gwizdanie: a co to ku***a jest ? i dlaczego teraz piszesz, że my skoro ja ją mam dupcyć sam sam byś jej nie ogarnął AAA czyli hamburger :polew: :polew: ja bym dał radę jej i trzem pokoleniom po niej na raz nie pier**l
diman Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Kezor a co to ku***a jest ? ja tez nie wiem wiec Stan tlumacz jeden ją bierze z tyłu, drugi z przodu [br]Dopisany: 28 Sierpień 2010, 14:44_________________________________________________ Ja może wpadnę we wtorek na spota to pogadamy - ale nie wiem czy nie pojadę na DE po jakąś furkę. P.S. Jakbyś czegoś potrzebował na AirPorcie to dzwoń! Miszka by chciał rewizję osobistą Da się zrobić... jestem za ale tylko w opcji z tą panią którą wkleił Arek ajjjjjjjjjjjjjjjjj jakby taka wzięła Cię na rewizję to byś był "one minute man" ruchałbym ją z d.upy do ryja godzinami :bicz3: zboczeniec zrobilibysmy jej chinske kajdanki :gwizdanie: a co to ku***a jest ? i dlaczego teraz piszesz, że my skoro ja ją mam dupcyć sam sam byś jej nie ogarnął AAA czyli hamburger :polew: :polew: ja bym dał radę jej i trzem pokoleniom po niej na raz :polew: :polew: :polew: :polew:
A-rek Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Ja może wpadnę we wtorek na spota to pogadamy - ale nie wiem czy nie pojadę na DE po jakąś furkę. P.S. Jakbyś czegoś potrzebował na AirPorcie to dzwoń! Miszka by chciał rewizję osobistą ale przez Pania porucznik ja też chce taka rewizję ale jeszcze jeden warunek musi byc mężatka :decayed: zeby sie nie zakochala :?:
Miszka82 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Ja może wpadnę we wtorek na spota to pogadamy - ale nie wiem czy nie pojadę na DE po jakąś furkę. P.S. Jakbyś czegoś potrzebował na AirPorcie to dzwoń! Miszka by chciał rewizję osobistą ale przez Pania porucznik ja też chce taka rewizję ale jeszcze jeden warunek musi byc mężatka :decayed: zeby sie nie zakochala :?: czyli krolu tak naprawdę szukasz parki
A-rek Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 czyli krolu tak naprawdę szukasz parki trojkaciki mu sie marza..... hmmmm :gwizdanie:
akjam Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Co tam zboczeńcy? Oglądaliście Roberta K.? Good job!
A-rek Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Kezor moj kuzyn jednak zamienil swoja S4...... ........ na RS
stanley Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Kezor moj kuzyn jednak zamienil swoja S4...... ........ na RS biała perła
Rekomendowane odpowiedzi