krolu Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 :polew: ja mogę się odhamic... jutro z wami [br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 23:39_________________________________________________ ja mam stresa że mnie nieshamują lub że wyjdzie zbyt mało ;( ;( te 193 to min jakie ci gwarantuje fabryka, a zawsze jest więcej... jeśli silnik jest wporządku to tak, mam stresa że może coś w niej być nietak, oby była zdrowa i mocna. ja ze stanleyem zagadamy krola a ty keżor podwędzisz mu bryke i szybko wbijesz na rolki pffffffffffff rozbije się po drodze
Kędzior Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 :polew: ja mogę się odhamic... jutro z wami [br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 23:39_________________________________________________ ja mam stresa że mnie nieshamują lub że wyjdzie zbyt mało ;( ;( te 193 to min jakie ci gwarantuje fabryka, a zawsze jest więcej... jeśli silnik jest wporządku to tak, mam stresa że może coś w niej być nietak, oby była zdrowa i mocna. ja ze stanleyem zagadamy krola a ty keżor podwędzisz mu bryke i szybko wbijesz na rolki pffffffffffff rozbije się po drodze mówisz że keżor nieopanuje tej mocy eSyy? :> to musisz mu dać pare wskazówek jak sie obchodzić z twoją królową
stanley Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 wole nie igrać z mocą Krola no ma chłopak 4 pierścienie, pewnie ten jeden z samego mordoru (czy jak to leciało)
krolu Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 wole nie igrać z mocą Krola krótko :polew:
Kędzior Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 krolu weź ten znaczek s4 na jutro może da nam jakieś szczęście i każdy z nas będzie zadowolony :decayed:
stanley Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 panowie, do mnie przyszła sąsiadka na telegazetę , mówi, że chce sprawdzić archiwlane wyniki lotto, muszę jej pomóc do jutra
krolu Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 krolu weź ten znaczek s4 na jutro może da nam jakieś szczęście i każdy z nas będzie zadowolony :decayed: 20 zł za pożyczenie na 2 próby hamowania
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 krolu weź ten znaczek s4 na jutro może da nam jakieś szczęście i każdy z nas będzie zadowolony :decayed: dokładnie , jak będe miał dwa pomiary to przy jednym założymy znaczek , a przy drugim ściągniemy będziemy mieli pewność czy dodaje mocy
Kędzior Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 krolu weź ten znaczek s4 na jutro może da nam jakieś szczęście i każdy z nas będzie zadowolony :decayed: 20 zł za pożyczenie na 2 próby hamowania a dajesz jakąś gwarancję na pozytywne wyniki? panowie, do mnie przyszła sąsiadka na telegazetę , mówi, że chce sprawdzić archiwlane wyniki lotto, muszę jej pomóc do jutra stanley jak byś nieumiał sobie poradzić to daj znać niech przyjdzie do mnie
krolu Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 krolu weź ten znaczek s4 na jutro może da nam jakieś szczęście i każdy z nas będzie zadowolony :decayed: 20 zł za pożyczenie na 2 próby hamowania a dajesz jakąś gwarancję na pozytywne wyniki? panowie, do mnie przyszła sąsiadka na telegazetę , mówi, że chce sprawdzić archiwlane wyniki lotto, muszę jej pomóc do jutra stanley jak byś nieumiał sobie poradzić to daj znać niech przyjdzie do mnie nie wierzysz w moc znaczka z S4???? precz niewierny !!!!!!!!
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 panowie, do mnie przyszła sąsiadka na telegazetę , mówi, że chce sprawdzić archiwlane wyniki lotto, muszę jej pomóc do jutra to przecież żona ją może zaprowadzić na TV , a Ty zostań z nami
Kędzior Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 krolu weź ten znaczek s4 na jutro może da nam jakieś szczęście i każdy z nas będzie zadowolony :decayed: dokładnie , jak będe miał dwa pomiary to przy jednym założymy znaczek , a przy drugim ściągniemy będziemy mieli pewność czy dodaje mocy jak sprawi że wynik będzie zadowalający to sobie nawet grilla z rs4 kupię i założę hehehe
stanley Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 krolu weź ten znaczek s4 na jutro może da nam jakieś szczęście i każdy z nas będzie zadowolony :decayed: 20 zł za pożyczenie na 2 próby hamowania a dajesz jakąś gwarancję na pozytywne wyniki? panowie, do mnie przyszła sąsiadka na telegazetę , mówi, że chce sprawdzić archiwlane wyniki lotto, muszę jej pomóc do jutra stanley jak byś nieumiał sobie poradzić to daj znać niech przyjdzie do mnie chyba będzie "szóstka" Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
krolu Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 krolu weź ten znaczek s4 na jutro może da nam jakieś szczęście i każdy z nas będzie zadowolony :decayed: dokładnie , jak będe miał dwa pomiary to przy jednym założymy znaczek , a przy drugim ściągniemy będziemy mieli pewność czy dodaje mocy jak sprawi że wynik będzie zadowalający to sobie nawet grilla z rs4 kupię i założę hehehe A-rek ma może za 500 zł ci pożyczy na 2 pomiary
Kędzior Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 nie wierzysz w moc znaczka z S4???? precz niewierny !!!!!!!! hehe wierzę wierzę :notworthy: :notworthy:
stanley Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 trzymta się chłopcy, idę skreślać nowego totka do jutra
Kędzior Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 trzymta się chłopcy, idę skreślać nowego totka do jutra siijuu lejjteerr aligejterrr
Miszka82 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 ja się nie znam ale mówię tak : Stanley ok 140 Keżor ok 165 Kędzior hmmm 203 Kanar 124 reszty nie pamietam i tak jesteście gejami MISZKA 125 ale pewne - tyle fabryka daje i to jest fakt
krolu Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 a jak ? fegele ? (ocenzurowałem nie chciałem byc tak wulgarny) :polew: :polew: :polew: lubię tak słodzić ludziom
Rekomendowane odpowiedzi