Kędzior Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Kędzior, Ty i sport no to chluśniem bo uśniem zabawne... widziałeś jak w siate wymiatam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Kędzior, Ty i sport no to chluśniem bo uśniem zabawne... widziałeś jak w siate wymiatam fakt czyli ja też uprawiam sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 ale bramaaa :shocked: [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 20:49_________________________________________________ Kędzior' date=' Ty i sport no to chluśniem bo uśniem [/quote']zabawne... widziałeś jak w siate wymiatam fakt czyli ja też uprawiam sport jeżeli stanie na boisku jak ciapa i podawanie piłek uważasz za sport to tak :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 alleeee urwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 ale bramaaa :shocked: nie patrzę :gwizdanie: "nasi"? czy naszym? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 I hattrick! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 ej to jaki wynik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QRi Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 o zesz k**wa ja pier**le - remis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 I hattrick! ale wtopa ale bramaaa :shocked: nie patrzę :gwizdanie: "nasi"? czy naszym? :> jak to mówi mój znajomy remis remis3;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 ej to jaki wynik... A wiecie ile taki wynik był płatny w zakładach? 1:40 :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 o zesz ku***a ja pier***e - remis u nas nie musisz wstawiać gwiazdek :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 I hattrick! no proszę... a miałem przez chwilkę nadzieję [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 20:54_________________________________________________to co się wkońcu kurde dzieje...? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 I hattrick! ale wtopa Co wtopa?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 o zesz ku***a ja pier***e - remis u nas nie musisz wstawiać gwiazdek :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QRi Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 o zesz ku***a ja pier***e - remis u nas nie musisz wstawiać gwiazdek :polew: samo wstawia :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 I hattrick! ale wtopa Co wtopa?! no ja Juve lubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 no ładnie ładnie.. facet na bramce Lecha do zmiany jak dla mnie ale po za tym całkiem nieźle było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 o zesz ku***a ja pier***e - remis u nas nie musisz wstawiać gwiazdek :polew: samo wstawia :gwizdanie: ja sobie załatwiłem i mi nie wstawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 o zesz ku***a ja pier***e - remis u nas nie musisz wstawiać gwiazdek :polew: samo wstawia :gwizdanie: :polew: :polew: I hattrick! ale wtopa Co wtopa?! no ja Juve lubie A ja Lecha... ZimNeGo... :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 A ja Lecha... ZimNeGo... :kox: :kox: i w tym momencie mogłbyś zostać posądzony o naśmiewanie się z byłego prezydenta :polew: :polew:powstań zwyciężaj ehh panowie nasz kraj mnie załamuję państwo absurdów, obrańcy krzyża i te sprawy załamują :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi