krolu Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 i co kanar, zakładasz takie springi ? ja dziś byłem na meczu ale nie pytajcie kto z kim grał :polew: R
keżor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 i co kanar, zakładasz takie springi ? ja dziś byłem na meczu ale nie pytajcie kto z kim grał :polew: R poszedłem zobaczyć jak w pięknym stylu dostają w dupsko
krolu Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 i co kanar, zakładasz takie springi ? ja dziś byłem na meczu ale nie pytajcie kto z kim grał :polew: R poszedłem zobaczyć jak w pięknym stylu dostają w dupsko pokazałem to Ani... masz przej..... :gwizdanie:
keżor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 i co kanar, zakładasz takie springi ? ja dziś byłem na meczu ale nie pytajcie kto z kim grał :polew: R poszedłem zobaczyć jak w pięknym stylu dostają w dupsko pokazałem to Ani... masz przej..... :gwizdanie: przecież wszyscy wiedzą , że RUCH CHORZÓW to moja ulubiona drużyna piłkarska :notworthy:
Kędzior Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 hehe kibole lepiej byś w garażu coś przy aucie porezał a nie na mecze
krolu Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 hehe kibole lepiej byś w garażu coś przy aucie porezał a nie na mecze czekamy na przelew od Miszki potem będziemy rezac :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 hehe ja jak bede stał dobrze z kasą i autko się będzie dobrze sprawowało to mysłe ze pod koniec przyszłego roku zaloże taki kompresor bo się napaliłem hehe
krolu Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 hehe ja jak bede stał dobrze z kasą i autko się będzie dobrze sprawowało to mysłe ze pod koniec przyszłego roku zaloże taki kompresor bo się napaliłem hehe :kox:
Kędzior Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 wszystko przez ciebie podsyłasz pomysły hehe serio mnie ten kompresor zainteresował ;/
krolu Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 wszystko przez ciebie podsyłasz pomysły hehe serio mnie ten kompresor zainteresował ;/ ja tez celuje w 300 koni wiec bede miał się z kim sciagc :gwizdanie: - po prostu tworzę sobie rywali
keżor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 wszystko przez ciebie podsyłasz pomysły hehe serio mnie ten kompresor zainteresował ;/ nie dziwie Ci sie , też nie chciałbym mieć najwolniejszego auta w klubie
Kędzior Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 no niestety wjechaliście mi na ambicję i muszę coś zrobić żeby się wkońcu auta niewstydzić i jego marnych osiołków
krolu Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 no niestety wjechaliście mi na ambicję i muszę coś zrobić żeby się wkońcu auta niewstydzić i jego marnych osiołków to nastąpi w niedalekiej przyszłości i nie ma się co śmiać :evil:
Kędzior Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 panowie rozwiazcie ten krotki tescik i napiszcze co wam wyszlo tylko bez spogladania na dol zrobcie to tak jak nalezy:) http://ciekawostki.eu/ciekawe-47.html
krolu Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 ja nie pomyślałem o młotku tylko o kluczu do kąta wtrysku keżora a kolor faktycznie czerwony
Kędzior Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 :> ja o czerwonym śrubokręcie ahahahah
keżor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 nie wchodze na strony z końcówką eu
franc8 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 mam pytanko czy ktoś z Was zmieniał ślizgi w podnośniku szyby elektrycznej LP ?
Kędzior Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 nie wchodze na strony z końcówką eu niemartw się ta jest akurat bezpieczna i jutro do pracyyyyy :( muszę trafić 6 w totka przeszedł bym wtedy na emeryturę :> :> i poleciał na ibizę hahaahahahah :dance:
keżor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 za szóstke w totka to by ibiza do Ciebie przyleciała
Rekomendowane odpowiedzi