keżor Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 ja juz w domku :decayed: :polew: co ku***a, zrobilem co mialem zrobic i do domu hahaha :polew: chyba ją całowałes przez domofon też tak myśle , albo zaczął sam w aucie :polew:
OKO Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 ja juz w domku :decayed: :polew: co ku***a, zrobilem co mialem zrobic i do domu hahaha :polew: chyba ją całowałes przez domofon też tak myśle , albo zaczął sam w aucie :polew: heheh :polew:
talib1990 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 ja juz w domku :decayed: :polew: co ku***a, zrobilem co mialem zrobic i do domu hahaha :polew: chyba ją całowałes przez domofon też tak myśle , albo zaczął sam w aucie :polew: nie k**wa, testowałem dziś passata wiecej miejsca i d*pa sie slizga na alcantarze hehehe[br]Dopisany: 05 Październik 2010, 23:03_________________________________________________ obiecane :tongue4: Talib co to za panna??? kolezanka
A4 Mario Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 ja juz w domku :decayed: :polew: co ku***a, zrobilem co mialem zrobic i do domu hahaha :polew: chyba ją całowałes przez domofon też tak myśle , albo zaczął sam w aucie :polew: nie ku***a, testowałem dziś passata wiecej miejsca i pupa sie slizga na alcantarze hehehe[br]Dopisany: 05 Październik 2010, 23:03_________________________________________________ obiecane :tongue4: Talib co to za panna??? kolezanka Talib podziel sie kolezanką i podaj namiar na nk albo facebooka... :naughty:
A4 Mario Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 talib Talib na Fotce ???????????????????? :polew: :polew: :polew:
talib1990 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 talib nie jem od jutra i nie pale, zbieram na front od rs'a :polew: matka mnie z domu wywali bo mialem pomalowac pokoj a kupiłem 18" :decayed:[br]Dopisany: 05 Październik 2010, 23:08_________________________________________________ talib Talib na Fotce ???????????????????? :polew: :polew: :polew: jakbys mial prawie 3 dyszki to tez bys tak wygladal [br]Dopisany: 05 Październik 2010, 23:14_________________________________________________tylni rs za 150 http://moto.allegro.pl/audi-rs4-rs-4-tylny-zderzak-na-osprzet-okazja-i1250296535.html
miron78 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 żeby nie było że tu nie zaglądam
Rekomendowane odpowiedzi