OKO Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 12:02_________________________________________________musze iść opłukać samochód cały przód schlapany przepalonym olejem
Seski Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 12:02_________________________________________________musze iść opłukać samochód cały przód schlapany przepalonym olejem jechałeś za bulczasem...
Bulczas Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 12:02_________________________________________________musze iść opłukać samochód cały przód schlapany przepalonym olejem :kox:
Seski Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 12:02_________________________________________________musze iść opłukać samochód cały przód schlapany przepalonym olejem :kox: hehe... czyli miałem rację...
Miszka82 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 jeszcze nie koniec pracy ale za to przerwa się trafiła więc zaglądam jest tu kto ?
Bulczas Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Ja zaglądam co chwilę :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 z rana żeby nie było że tu nie zaglądam siemaa :hi: [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 12:02_________________________________________________musze iść opłukać samochód cały przód schlapany przepalonym olejem :hi:
Miszka82 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Ja zaglądam co chwilę :gwizdanie: o co chodzi z tym olejem - tak rozlewasz ? z rana żeby nie było że tu nie zaglądam siemaa :hi: :hi: czy ty jesteś normalny ? :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Ja zaglądam co chwilę :gwizdanie: o co chodzi z tym olejem - tak rozlewasz ? z rana żeby nie było że tu nie zaglądam siemaa :hi: :hi: czy ty jesteś normalny ? :gwizdanie: Witam sie chyba nie.... Ci z Gliwic znają znaczenie słowa kultura osobista... :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Ja zaglądam co chwilę :gwizdanie: o co chodzi z tym olejem - tak rozlewasz ? z rana żeby nie było że tu nie zaglądam siemaa :hi: :hi: czy ty jesteś normalny ? :gwizdanie: Witam sie chyba nie.... Ci z Gliwic znają znaczenie słowa kultura osobista... :polew: :polew: z Gliwic owszem z Knurowa NIE
A4 Mario Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Ja zaglądam co chwilę :gwizdanie: o co chodzi z tym olejem - tak rozlewasz ? z rana żeby nie było że tu nie zaglądam siemaa :hi: :hi: czy ty jesteś normalny ? :gwizdanie: Witam sie chyba nie.... Ci z Gliwic znają znaczenie słowa kultura osobista... :polew: :polew: z Gliwic owszem z Knurowa NIE I tak lepszy Knurów niż Katowice... :decayed:
Miszka82 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Ja zaglądam co chwilę :gwizdanie: o co chodzi z tym olejem - tak rozlewasz ? z rana żeby nie było że tu nie zaglądam siemaa :hi: :hi: czy ty jesteś normalny ? :gwizdanie: Witam sie chyba nie.... Ci z Gliwic znają znaczenie słowa kultura osobista... :polew: :polew: z Gliwic owszem z Knurowa NIE I tak lepszy Knurów niż Katowice... :decayed: :polew: :polew: :polew:
Seski Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Ja zaglądam co chwilę :gwizdanie: o co chodzi z tym olejem - tak rozlewasz ? z rana żeby nie było że tu nie zaglądam siemaa :hi: :hi: czy ty jesteś normalny ? :gwizdanie: Witam sie chyba nie.... Ci z Gliwic znają znaczenie słowa kultura osobista... :polew: :polew: z Gliwic owszem z Knurowa NIE I tak lepszy Knurów niż Katowice... :decayed: :polew: :polew: :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 o co chodzi z tym olejem - tak rozlewasz ? :decayed No kapie mi olej bo mam dużo po tym jak mi turbo padło i on przy deptaniu się wypala
talib1990 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 o co chodzi z tym olejem - tak rozlewasz ? :decayed No kapie mi olej bo mam dużo po tym jak mi turbo padło i on przy deptaniu się wypala Bulczas wychodz z założenia, że na 100 km powinno auto palić 6 l ropy i litr oleju wtedy wie, że jedzie :tongue4:
Seski Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 o co chodzi z tym olejem - tak rozlewasz ? :decayed No kapie mi olej bo mam dużo po tym jak mi turbo padło i on przy deptaniu się wypala Bulczas wychodz z założenia, że na 100 km powinno auto palić 6 l ropy i litr oleju wtedy wie, że jedzie :tongue4: dobre smarowanie to podstawa...
Miszka82 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 dobra ja zdupcam dalej tyrać
akjam Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Aleście polecieli ze spamem! Muszę nadrobić zaległości od kilkunastu godzin. [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 15:11_________________________________________________Aż dwie strony...
Rekomendowane odpowiedzi