Kędzior Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 fotka z pamiętnego tygodnia z Władku :polew: nieźle porobiony hehehe dj alban Dr Alban - Its my life (original version) musica 90's music[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 23:40_________________________________________________łooooo kuuuurfa :polew: :polew: koko dżambo i do przodu z wieczorka weź się do roboty No właśnie jutro do roboty i nie wiem jak to ogarnę... urlop?
akjam Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 z wieczorka weź się do roboty No właśnie jutro do roboty i nie wiem jak to ogarnę... urlop? Mam nadzieję, że nie. Ja nie mam takiego komfortu jak ty i nie mam jeszcze dwóch dni urlopu!
akjam Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 dobranoc panowie Stan! Coś nie widać... A mówiłeś, że nauczyłeś się wklejać fotki!
Kędzior Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 dobranoc panowie Stan! Coś nie widać... A mówiłeś, że nauczyłeś się wklejać fotki! magister a fotek nieumi wkleić czego was w taj szkole uczyli hehehe
stanley Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 dobranoc panowie Stan! Coś nie widać... A mówiłeś, że nauczyłeś się wklejać fotki! qr** wklejanie zdjeć to padaka na tym forum na zbiorniku dwa klikniecia i wszystko jasne
akjam Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 dobranoc panowie Stan! Coś nie widać... A mówiłeś, że nauczyłeś się wklejać fotki! magister a fotek nieumi wkleić czego was w taj szkole uczyli hehehe [br]Dopisany: 09 Październik 2010, 00:01_________________________________________________ dobranoc panowie Stan! Coś nie widać... A mówiłeś, że nauczyłeś się wklejać fotki! q***wa wklejanie zdjeć to padaka na tym forum na zbiorniku dwa klikniecia i wszystko jasne :polew: :polew:
stanley Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 dobranoc panowie Stan! Coś nie widać... A mówiłeś, że nauczyłeś się wklejać fotki! magister a fotek nieumi wkleić czego was w taj szkole uczyli hehehe pier**le to...[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 00:01_________________________________________________patologia jak nic (Baśka mi piwo wypiła ) , spadam spać
Kędzior Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 na zbiorniku dwa klikniecia i wszystko jasne ta film czy zdjęcie to moment dodać :polew:
Pucek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 hahah Stanley, mogłeś być kawalerem
akjam Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 dobranoc panowie Stan! Coś nie widać... A mówiłeś, że nauczyłeś się wklejać fotki! magister a fotek nieumi wkleić czego was w taj szkole uczyli hehehe pier***e to...[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 00:01_________________________________________________patologia jak nic (Baśka mi piwo wypiła ) , spadam spać :polew: :polew: 3m się Stan!
Kędzior Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 patologia jak nic (Baśka mi piwo wypiła ) , spadam spać Stasiu mówiłem ci że ma z toba za dobrze
Pucek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 słabe pipy :gwizdanie: a ja jutro mam zamiar umyć auto szamponem megłajersa
Kędzior Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 słabe pipy :gwizdanie: a ja jutro mam zamiar umyć auto szamponem megłajersa chesz też umyć moje?
Pucek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 słabe pipy :gwizdanie: a ja jutro mam zamiar umyć auto szamponem megłajersa chesz też umyć moje? taaaaa ale jak przyjedziesz do mnie to nie ma sprawy więc już wiem że nie będę musiał Ci go myć
Kędzior Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 więc już wiem że nie będę musiał Ci go myć hehehe zabawne
Pucek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 avusy jedynki http://moto.allegro.pl/5x112-audi-a6-oryginal-et48-225-40-18-zr18-08r-i1262780626.html
Rekomendowane odpowiedzi