krolu Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 nuta na dziś: :banan3: :banan3: :ad: Jeszcze tylko parę godzin i Lemoniada... idziesz dzis do lemoniady ? :gwizdanie: A Ty? :gwizdanie: a ja jeszcze nie wiem :gwizdanie:
akjam Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 nuta na dziś: :banan3: :banan3: :ad: Jeszcze tylko parę godzin i Lemoniada... idziesz dzis do lemoniady ? :gwizdanie: A Ty? :gwizdanie: a ja jeszcze nie wiem :gwizdanie: :gwizdanie: Jakby co to wypijemy jakąś lufkę. :gwizdanie:
krolu Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 nuta na dziś: :banan3: :banan3: :ad: Jeszcze tylko parę godzin i Lemoniada... idziesz dzis do lemoniady ? :gwizdanie: A Ty? :gwizdanie: a ja jeszcze nie wiem :gwizdanie: :gwizdanie: Jakby co to wypijemy jakąś lufkę. :gwizdanie: mówisz i masz :naughty:
akjam Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 nuta na dziś: :banan3: :banan3: :ad: Jeszcze tylko parę godzin i Lemoniada... idziesz dzis do lemoniady ? :gwizdanie: A Ty? :gwizdanie: a ja jeszcze nie wiem :gwizdanie: :gwizdanie: Jakby co to wypijemy jakąś lufkę. :gwizdanie: mówisz i masz :naughty: Krolu!? Byłeś tam tydzień temu? Jak jest z wejściem w sobotę? Godzina stania i selekcja?
Seski Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 nuta na dziś: :banan3: :banan3: :ad: Jeszcze tylko parę godzin i Lemoniada... idziesz dzis do lemoniady ? :gwizdanie: A Ty? :gwizdanie: a ja jeszcze nie wiem :gwizdanie: :gwizdanie: Jakby co to wypijemy jakąś lufkę. :gwizdanie: mówisz i masz :naughty: to co klubowa impreza w lemoniadzie?
krolu Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Krolu!? Byłeś tam tydzień temu? Jak jest z wejściem w sobotę? Godzina stania i selekcja? nie byłem tam nigdy.. nie wiem ale teraz wszyscy gnają do pomarańczy więc pewnie jest luz :gwizdanie:
akjam Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Krolu!? Byłeś tam tydzień temu? Jak jest z wejściem w sobotę? Godzina stania i selekcja? nie byłem tam nigdy.. nie wiem ale teraz wszyscy gnają do pomarańczy więc pewnie jest luz :gwizdanie: Oby bo mi się qr** nie chce stać w kolejce!
krolu Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Krolu!? Byłeś tam tydzień temu? Jak jest z wejściem w sobotę? Godzina stania i selekcja? nie byłem tam nigdy.. nie wiem ale teraz wszyscy gnają do pomarańczy więc pewnie jest luz :gwizdanie: Oby bo mi się q***wa nie chce stać w kolejce! jak cie nie wpuszcza albo byla by dluga kolejka to daj znac co bym stac nie musiał :gwizdanie: :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 dzięki piz*eczki za wieczór [br]Dopisany: 09 Październik 2010, 23:36_________________________________________________i Tobie też PANIE OKO
Adrenalina Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Pan Oko już w spiżu ... i nie tylko on [br]Dopisany: 09 Październik 2010, 23:48_________________________________________________
stanley Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 było fajnie, chłopcy zapijają porażkę z Spiżu [br]Dopisany: 10 Październik 2010, 00:05_________________________________________________http://picasaweb.google.pl/117077679928585988627/Gokarty09102010?authkey=Gv1sRgCIXp-v7SzarVQQ# link wrzucam jeszcze do galerii [br]Dopisany: 10 Październik 2010, 00:44_________________________________________________
Kędzior Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 siema z samego rana jak wstałem
OKO Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 [br]Dopisany: 10 Październik 2010, 11:32_________________________________________________ [br]Dopisany: 09 Październik 2010, 23:36_________________________________________________i Tobie też PANIE OKO
Rekomendowane odpowiedzi