tolek85 Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 pany, trocha mnie nie było na spociku, ale jutro się zjawię w końcu. akjam będziesz mógł w końcu zobaczyć, jak ta folia u mnie wygląda...
krolu Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 siema gieksiarz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 siema gieksiarz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nEvEr! P.S. Co tu wogóle taka cisza?
talib1990 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 z ranka, mam nadzieje, że skończe dzisiaj normalnie to wpadne na spota
seves Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 w nazajutrz po wigilii spota
stanley Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 W piątek koleś odebrał od nas golfa R32 po naprawie blacharskiej, dzisiaj znowu zwiozła go laweta spotkał sarenkę na drodze :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 W piątek koleś odebrał od nas golfa R32 po naprawie blacharskiej, dzisiaj znowu zwiozła go laweta spotkał sarenkę na drodze :gwizdanie: a jak go bedzie sprzedawal to bedzie bezwypadkowy
seves Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 W piątek koleś odebrał od nas golfa R32 po naprawie blacharskiej, dzisiaj znowu zwiozła go laweta spotkał sarenkę na drodze :gwizdanie: no to ma Koles szczescie a naprawia pewnie bezgotowkowo bo ma dobre AC
seves Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 z rana Akjam powiedz mi.. masz zmieniare w swoim?
akjam Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 z rana Akjam powiedz mi.. masz zmieniare w swoim?
seves Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 z rana Akjam powiedz mi.. masz zmieniare w swoim? a bedziesz na spocie? :gwizdanie: bo wiesz co jakby to nie byl problem chetnie bym podejrzal jak ja masz podlaczona... bo nie mialem w sumie nigdy z nia problemu (byla fabrycznie z radiem) a teraz podlaczylismy ja i jest non stop na niej zasilanie a poza tym swiszczy i szuszczy mi jak z plytki slucham
Rekomendowane odpowiedzi