stanley Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 chyćcie się roboty zapierdalam jak dziki osioł :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 09:19_________________________________________________ chyćcie się roboty Ty też już jedź i pracuj no właśnie już wychodzę do wieczora lachonarium to teraz do maka na śniadanie?
A-rek Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 nie wiem jak u was ale u mnie mgly coraz wiecej
Bulczas Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 No u mnie też mgły jak cholera. Trzeba zmienić kółka bo chyba się kupiec trafi na BBSy
stanley Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 to ja dzisiaj pociągne prosto z cycka
wild80 Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 chopy jest ktos z siemianowic na tym forum?
stanley Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 chopy jest ktos z siemianowic na tym forum? może i ktoś jest a co, tylko Siemianowice Cię satysfakcjonują ?
seves Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 to ja dzisiaj pociągne prosto z cycka hahahahhaah :polew: udanej zabawy
wild80 Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 chopy jest ktos z siemianowic na tym forum? może i ktoś jest a co, tylko Siemianowice Cię satysfakcjonują ? nie ale miałbym z kim podjechać na spot do katowic,w sumie jeszcze nie byłem i mnie ciekawi
seves Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 chopy jest ktos z siemianowic na tym forum? może i ktoś jest a co, tylko Siemianowice Cię satysfakcjonują ? nie ale miałbym z kim podjechać na spot do katowic,w sumie jeszcze nie byłem i mnie ciekawi i bardzo dobrze ze Cie ciekawi bo jest masakrycznie za***iście
wild80 Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 tak jak pisałem jeszcze nie byłem więc nikogo nie znam,wiecie jak to jest pierwszy raz
stanley Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 chopy jest ktos z siemianowic na tym forum? może i ktoś jest a co, tylko Siemianowice Cię satysfakcjonują ? nie ale miałbym z kim podjechać na spot do katowic,w sumie jeszcze nie byłem i mnie ciekawi przecież to rzut beretem [br]Dopisany: 14 Październik 2010, 18:01_________________________________________________ tak jak pisałem jeszcze nie byłem więc nikogo nie znam,wiecie jak to jest pierwszy raz śmiało podjeżdzaj, nic się nie przejmuj
A-rek Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 wiecie jak to jest pierwszy raz nie wszyscy tutaj ale wiemy- szybko, a chcialoby sie dluzej :gwizdanie:
stanley Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 wiecie jak to jest pierwszy raz nie wszyscy tutaj ale wiemy- szybko, a chcialoby sie dluzej :gwizdanie:
seves Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 tak jak pisałem jeszcze nie byłem więc nikogo nie znam,wiecie jak to jest pierwszy raz bez strachu! wiekszosc podjechala sama ten pierwszy raz... wpadasz przywitasz sie grzecznie pogadasz.. przyjedziesz znow i juz bedziesz wszystkich znal nie no powaznie sam pierwszy raz podjechalem wlasnie do katowic i ... zdziwisz sie wszyscy "ciepli" i mili hahaha
wild80 Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 jeszcze nie wiem jak będę robił ale chętnie bym przyjechał
seves Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 wiecie jak to jest pierwszy raz nie wszyscy tutaj ale wiemy- szybko, a chcialoby sie dluzej :gwizdanie: hahaha no dokladnie tak to w wiekszosci przypadkow wlasnie jest :polew:
wild80 Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 ocenicie moje autko bo jeszcze nie miałem okazji pokazać go na forum jakoś nie mogę się zabrać do zrobienia zdjęć :>
Rekomendowane odpowiedzi