stanley Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 ja dzisiaj napewno coś ciachnę w domowym zaciszu
Kędzior Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 ja dzisiaj napewno coś ciachnę w domowym zaciszu :cwaniak1:
Olaf Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Kędzior a ty świąt nie robisz ;p[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 17:18_________________________________________________panowie znacie kogos jakas firme gdzie moglbym oddac auto do renowacji lakieru z tego co wiem to sa takie firmy czym sie tym zajmuja bo nie chodzi mi tu o lakiernika kiedy byla taka firma sbn slbo snb sweden ale nie umie tego znalesc nigdzie na necie to moze z was sie kto orientuje
stanley Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Kędzior a ty świąt nie robisz ;p[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 17:18_________________________________________________panowie znacie kogos jakas firme gdzie moglbym oddac auto do renowacji lakieru z tego co wiem to sa takie firmy czym sie tym zajmuja bo nie chodzi mi tu o lakiernika kiedy byla taka firma sbn slbo snb sweden ale nie umie tego znalesc nigdzie na necie to moze z was sie kto orientuje czyli polerka ?
Pucek Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 a może usuwanie wgnieceń ? :gwizdanie:
stanley Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 dobra polerka kosztuje pare stowek, moze kepiej warto się zastanowić nad malowaniem całego wozu :gwizdanie:
Olaf Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 no polerka taka pozadna zeby nie bylo tych malych rysek i wogole zeby te auto nabralo polysku tylko czy to jest trwale ?
stanley Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 no polerka taka pozadna zeby nie bylo tych malych rysek i wogole zeby te auto nabralo polysku tylko czy to jest trwale ? ja bym wolał pomalować auto, jak nie masz większych uszkodzeń to cena bedzie podobna
Olaf Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 no uszkodzen nie mam tylko brak polysku juz umyje to juz matowe te auto jest, ile moze kosztowac takie pomalowanie moze znasz kogos stanely ?
Kędzior Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Kędzior a ty świąt nie robisz ;p w PZL się grubo zarabia więc niemuszę robić świąt :polew: :polew: joke
stanley Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 no uszkodzen nie mam tylko brak polysku juz umyje to juz matowe te auto jest, ile moze kosztowac takie pomalowanie moze znasz kogos stanely ? poszło PW
Pucek Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 wyczaiłem, przesłuchałem, podesłałem Kędziorkowi i stwierdziliśmy że warto posłuchać
Olaf Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Kędzior a ty świąt nie robisz ;p w PZL się grubo zarabia więc niemuszę robić świąt :polew: :polew: joke hahaha to widze ze tak jak w PRP wiem dzieki Stanley zadzownie i sie dowiem
Kędzior Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 hahaha to widze ze tak jak w PRP w dodatku nie za łatwo się dostać na święto na którą robisz? bo ja cały czas działam na 11 wyczaiłem, przesłuchałem, podesłałem Kędziorkowi i stwierdziliśmy że warto posłuchać zatwierdzam
Olaf Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 ja działam caly czas na rano
talib1990 Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 no uszkodzen nie mam tylko brak polysku juz umyje to juz matowe te auto jest, ile moze kosztowac takie pomalowanie moze znasz kogos stanely ? porysuj gwoździem całe auto i zrób z AC :decayed:
Olaf Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 hahaha na grubie jebie to stac mie ;p
diman Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Zaje pogoda jest dzisiaj... [br]Dopisany: 23 Październik 2010, 15:04_________________________________________________ dobry po robocie [br]Dopisany: 23 Październik 2010, 14:43_________________________________________________a i talib co chciales oooo diman jak Cię dawno nie widziałem ano widzisz delegacja zbiera swoje żniwo ;( ale nie martw sie we wtorek bede bo narazie zostaje na miejscu :kox: cieszysz sie Oko co [br]Dopisany: 23 Październik 2010, 18:47_________________________________________________ Panowie, może jakiś mały reset :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no ja czekam na propozycje od mlodziezy to dziadek tata sie dostosuje :kox: :kox: widzialem z zaufanego zrodla ze w pomaranczy jest jakas duza impreza
Bulczas Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Co tam panowie. Teraz nie ale jak dostanę robotę to trzeba to opić
krolu Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 jak się tak będziecie zbierać na ten reset to będzie z tego to co ostatnio się coraz częściej zdarza- czyli gówno :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi