A4 Mario Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Basia bo sam mi się chwalił że ma takie życie że jak nie pod ziemią to u Stanleyów siedzi, zalatuje mi trójkątem hahahahahahahahhahaha :polew: jak juz to para z puckiem :polew: [br]Dopisany: 24 Październik 2010, 12:48_________________________________________________mykam na odbiad tez zaraz smigam na obiadek ale najpierw cza sniadanie pochytac co by bylo po kolei :gwizdanie: my już po.... trzeba było chwilke poczekać Co jajecznica była???? kanapeczki Hmmmm... miod...
diman Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Basia bo sam mi się chwalił że ma takie życie że jak nie pod ziemią to u Stanleyów siedzi, zalatuje mi trójkątem hahahahahahahahhahaha :polew: jak juz to para z puckiem :polew: [br]Dopisany: 24 Październik 2010, 12:48_________________________________________________mykam na odbiad tez zaraz smigam na obiadek ale najpierw cza sniadanie pochytac co by bylo po kolei :gwizdanie: my już po.... trzeba było chwilke poczekać no moglem ale nie jest zle tez juz wcinam kaska zrobila kanapeczki
talib1990 Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 a ja zaraz jade na Sławków popatrzeć jak na gumie jeżdżą )
OKO Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 a ja zaraz jade na Sławków popatrzeć jak na gumie jeżdżą ) będziesz patrzył się jak jeżdżą samochody na DK89 i jest nuta na dziś
Adrenalina Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 także tego :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 jestem no i pozamiatane impreza WYPAS
keżor Opublikowano 24 Października 2010 Autor Opublikowano 24 Października 2010 k**wa , moja głowa w rudzie są przejebane piątkowe imprezy
Kanar Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 tu jest kosmos przez cały tydzień
keżor Opublikowano 24 Października 2010 Autor Opublikowano 24 Października 2010 tu jest kosmos przez cały tydzień w piątek o 18tej wyszedłem z domu i wróciłem jakąś godzine temu do domu i jeszcze mam banie to jest kosmos wciul
OKO Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 także tego :gwizdanie: heheh no to było grubo :gwizdanie: był nawet striptiz [br]Dopisany: 24 Październik 2010, 19:19_________________________________________________ tu jest kosmos przez cały tydzień w piątek o 18tej wyszedłem z domu i wróciłem jakąś godzine temu do domu i jeszcze mam banie to jest kosmos wciul a ty masz jakieś zdjęcia :?:
akjam Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Kędzior jak chłopak z plakatu! Pucek? Co to za mąka? Widzę, że na kilogramy...
stanley Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 nowa chica bom: niezły dziweks :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 nowa chica bom: niezły dziweks :gwizdanie: i nic po za tym :gwizdanie: Akjam, ćwiczę formę przed "Make My Day"
diman Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 nowa chica bom: niezły dziweks :gwizdanie: i nic po za tym :gwizdanie: Akjam, ćwiczę formę przed "Make My Day" slaby ten dan balan :gwizdanie:
gregory Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 także tego :gwizdanie: Wylądamy jakbyśmy palili fajkę wodną This was a GOOD SHEET! Impreza wypas Kiedy następna i gdzie Aaaaa...psik! :polew:
Pucek Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 także tego :gwizdanie: Wylądamy jakbyśmy palili fajkę wodną This was a GOOD SHEET! Impreza wypas Kiedy następna i gdzie Aaaaa...psik! :polew: a jak mówiłem Ci o imprezie to kręciłeś nosem Ty mi się nie odwdzięczysz za to że za każdym razem daję Ci cynka :>
Rekomendowane odpowiedzi