OKO Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Keżor, dojebany remix barbary no raczej a w ogóle to w kwadratach jest wypaśnie musimy sie tak kiedyś wybrać klubowo gdzie są te kwadraty nie byłem ale już słyszałem że imprezy są przednie
Pucek Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Keżor, dojebany remix barbary no raczej a w ogóle to w kwadratach jest wypaśnie musimy sie tak kiedyś wybrać klubowo a d*py łatwe ?
keżor Opublikowano 25 Października 2010 Autor Opublikowano 25 Października 2010 byliśmy z 3 za***istymi d*pami i nie potrzeboiwaliśmy wyrywać , ale było na czym oko zawiesić bez urazy Oko
Pucek Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 byliśmy z 3 za***istymi d*pami i nie potrzeboiwaliśmy wyrywać , ale było na czym oko zawiesić bez urazy Oko kurna, dawno nie byłem na imprezie z "własnymi" d*pami
talib1990 Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 byliśmy z 3 za***istymi d*pami i nie potrzeboiwaliśmy wyrywać , ale było na czym oko zawiesić bez urazy Oko Keżor wiedziałem, że moja 13 letnia sąsiadka Ci się spodoba, cieszy mnie to :good: :polew:
Kędzior Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 noi h*j ostatni dzień urlopu wykorzystany
Adrenalina Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 noi h*j ostatni dzień urlopu wykorzystany :laghing2:
Pucek Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 noi h*j ostatni dzień urlopu wykorzystany :laghing2: to nie jest śmieszne ale na poważnie, Kędzior, gdybyś nie pił piwa w niedziele, to czuł byś się SPOKO nie ma to jak być ochlapusem
Adrenalina Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 miałam kiedyś kumpli, co po imprezie spijali resztki piwa... :polew:
seves Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 noi h*j ostatni dzień urlopu wykorzystany hahaha no to ladnie szalejesz mam nadz ze masz jeszcze jakies "inne" mozliwosci :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 noi h*j ostatni dzień urlopu wykorzystany hahaha no to ladnie szalejesz mam nadz ze masz jeszcze jakies "inne" mozliwosci :gwizdanie: tak, biały fartuch i 10 zł za dzień
Kędzior Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 noi h*j ostatni dzień urlopu wykorzystany :laghing2: to nie jest śmieszne ale na poważnie, Kędzior, gdybyś nie pił piwa w niedziele, to czuł byś się SPOKO nie ma to jak być ochlapusem masz racje gdyby nie te piwa to było by wporządeczku miałam kiedyś kumpli, co po imprezie spijali resztki piwa... :polew: niechciałem zranić Stanleya odmawiając mu browarka noi h*j ostatni dzień urlopu wykorzystany hahaha no to ladnie szalejesz mam nadz ze masz jeszcze jakies "inne" mozliwosci :gwizdanie: tak mam ale to muszę zacząć pracować w weekendy i wtedy mogę wybierać za te dni wolne :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 noi h*j ostatni dzień urlopu wykorzystany hahaha no to ladnie szalejesz mam nadz ze masz jeszcze jakies "inne" mozliwosci :gwizdanie: raczej nie.... urlop się skończył poza tym pewnie już uśmiecił kilka osób i nawet pożenił swoje nie isniejące dzieci :polew:
Kędzior Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 noi h*j ostatni dzień urlopu wykorzystany hahaha no to ladnie szalejesz mam nadz ze masz jeszcze jakies "inne" mozliwosci :gwizdanie: tak, biały fartuch i 10 zł za dzień ewentualnie kierownik ruchu na parkingu :polew: [br]Dopisany: 25 Październik 2010, 16:17_________________________________________________ poza tym pewnie już uśmiecił kilka osób i nawet pożenił swoje nie isniejące dzieci :polew: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: może narodziny dziecka ale nie wiem czy uwierzą w to 3 raz :polew:
seves Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 noi h*j ostatni dzień urlopu wykorzystany hahaha no to ladnie szalejesz mam nadz ze masz jeszcze jakies "inne" mozliwosci :gwizdanie: tak, biały fartuch i 10 zł za dzień ewentualnie kierownik ruchu na parkingu :polew: [br]Dopisany: 25 Październik 2010, 16:17_________________________________________________ poza tym pewnie już uśmiecił kilka osób i nawet pożenił swoje nie isniejące dzieci :polew: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: może narodziny dziecka ale nie wiem czy uwierzą w to 3 raz :polew: :polew: a nie wiedzialem ze tu taki cwaniak sie tak blisko czai Kedzior jak bede miec pytanie z prawa pracy to wale prosto do Ciebie :gwizdanie: cos czuje ze masz te mozliwosci wszystkie w paluszku
Kędzior Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 :polew: a nie wiedzialem ze tu taki cwaniak sie tak blisko czai Kedzior jak bede miec pytanie z prawa pracy to wale prosto do Ciebie :gwizdanie: cos czuje ze masz te mozliwosci wszystkie w paluszku hehehe jak będę przypadkiem wiedział to pomoge
Pucek Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Ty łatw ten miernik bo nie mam zamiaru do nocy siedzieć w kanale a jutro spot w SK więc... :gwizdanie: nie ma co, IMPREZA BYŁA PRZEDNIA
Adrenalina Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Ty łatw ten miernik bo nie mam zamiaru do nocy siedzieć w kanale a jutro spot w SK więc... :gwizdanie: nie ma co, IMPREZA BYŁA PRZEDNIA przyjeżdżaj, załatwie duuuuuuuuuuużo białego :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Ty łatw ten miernik bo nie mam zamiaru do nocy siedzieć w kanale a jutro spot w SK więc... :gwizdanie: nie ma co, IMPREZA BYŁA PRZEDNIA przyjeżdżaj, załatwie duuuuuuuuuuużo białego :gwizdanie: tak co mi załatwisz kreskę na 10 listopada
seves Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Ty łatw ten miernik bo nie mam zamiaru do nocy siedzieć w kanale a jutro spot w SK więc... :gwizdanie: nie ma co, IMPREZA BYŁA PRZEDNIA No Pucek kurde czekam ma mi oddzwonic jak go znajdzie a impreza wiem wiem slyszalem pozalowalem :gwizdanie: ale w sumie to co sie dziwic ze mi nie dal nikt znac:wink4:
Rekomendowane odpowiedzi