Kędzior Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 także tego :gwizdanie: sprzedam działkę :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Ty łatw ten miernik bo nie mam zamiaru do nocy siedzieć w kanale a jutro spot w SK więc... :gwizdanie: nie ma co, IMPREZA BYŁA PRZEDNIA No Pucek kurde czekam ma mi oddzwonic jak go znajdzie a impreza wiem wiem slyszalem pozalowalem :gwizdanie: ale w sumie to co sie dziwic ze mi nie dal nikt znac a bo My wiemy że Ty chcesz imprezować
Adrenalina Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Ty łatw ten miernik bo nie mam zamiaru do nocy siedzieć w kanale a jutro spot w SK więc... :gwizdanie: nie ma co, IMPREZA BYŁA PRZEDNIA No Pucek kurde czekam ma mi oddzwonic jak go znajdzie a impreza wiem wiem slyszalem pozalowalem :gwizdanie: ale w sumie to co sie dziwic ze mi nie dal nikt znac a bo My wiemy że Ty chcesz imprezować po oczach widać że seves to spokojny chłopak
Pucek Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Ty łatw ten miernik bo nie mam zamiaru do nocy siedzieć w kanale a jutro spot w SK więc... :gwizdanie: nie ma co, IMPREZA BYŁA PRZEDNIA No Pucek kurde czekam ma mi oddzwonic jak go znajdzie a impreza wiem wiem slyszalem pozalowalem :gwizdanie: ale w sumie to co sie dziwic ze mi nie dal nikt znac a bo My wiemy że Ty chcesz imprezować po oczach widać że seves to spokojny chłopak prawie tak jak Gregory
Adrenalina Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Ty łatw ten miernik bo nie mam zamiaru do nocy siedzieć w kanale a jutro spot w SK więc... :gwizdanie: nie ma co, IMPREZA BYŁA PRZEDNIA No Pucek kurde czekam ma mi oddzwonic jak go znajdzie a impreza wiem wiem slyszalem pozalowalem :gwizdanie: ale w sumie to co sie dziwic ze mi nie dal nikt znac a bo My wiemy że Ty chcesz imprezować po oczach widać że seves to spokojny chłopak prawie tak jak Gregory Gregory to jest DJ, i to całkiem niezły
Kędzior Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Ty łatw ten miernik bo nie mam zamiaru do nocy siedzieć w kanale a jutro spot w SK więc... :gwizdanie: nie ma co, IMPREZA BYŁA PRZEDNIA No Pucek kurde czekam ma mi oddzwonic jak go znajdzie a impreza wiem wiem slyszalem pozalowalem :gwizdanie: ale w sumie to co sie dziwic ze mi nie dal nikt znac a bo My wiemy że Ty chcesz imprezować po oczach widać że seves to spokojny chłopak prawie tak jak Gregory ta Gregor i jego oczy :blink: :polew:
Pucek Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 mogę Ci przyznać rację, Kaseciaro :>
Kędzior Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 jeszcze tylko 4 dni i jest miazga
Adrenalina Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 mogę Ci przyznać rację, Kaseciaro :> :polew: jeszcze przyjdziesz pożyczyć :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 mogę Ci przyznać rację, Kaseciaro :> :polew: jeszcze przyjdziesz pożyczyć :gwizdanie: weź na spota posłuchamy z mojego radyja
Pucek Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 mogę Ci przyznać rację, Kaseciaro :> :polew: jeszcze przyjdziesz pożyczyć :gwizdanie: nie, ale trzeba kiedyś zrobić "oldskul" party
Adrenalina Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 mogę Ci przyznać rację, Kaseciaro :> :polew: jeszcze przyjdziesz pożyczyć :gwizdanie: weź na spota posłuchamy z mojego radyja nie masz tyle czasu :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Październik 2010, 16:42_________________________________________________ mogę Ci przyznać rację, Kaseciaro :> :polew: jeszcze przyjdziesz pożyczyć :gwizdanie: nie, ale trzeba kiedyś zrobić "oldskul" party jeah ! może być u nas, tylko dywan musze zwinąć
Pucek Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 piszę się na to :kox: jak dobrze że ja z tym dywanem nie mam nic wspólnego :gwizdanie:
seves Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Ty łatw ten miernik bo nie mam zamiaru do nocy siedzieć w kanale a jutro spot w SK więc... :gwizdanie: nie ma co, IMPREZA BYŁA PRZEDNIA No Pucek kurde czekam ma mi oddzwonic jak go znajdzie a impreza wiem wiem slyszalem pozalowalem :gwizdanie: ale w sumie to co sie dziwic ze mi nie dal nikt znac a bo My wiemy że Ty chcesz imprezować po oczach widać że seves to spokojny chłopak :polew: :polew: moje oczy sie zmieniaja po 22 :kox: Obcasiku a skad Ty w ogole wiesz jakie ja mam oczy?
Kędzior Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 mogę Ci przyznać rację, Kaseciaro :> :polew: jeszcze przyjdziesz pożyczyć :gwizdanie: nie, ale trzeba kiedyś zrobić "oldskul" party piżama party lub kustium party mechiko
Adrenalina Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Ty łatw ten miernik bo nie mam zamiaru do nocy siedzieć w kanale a jutro spot w SK więc... :gwizdanie: nie ma co, IMPREZA BYŁA PRZEDNIA No Pucek kurde czekam ma mi oddzwonic jak go znajdzie a impreza wiem wiem slyszalem pozalowalem :gwizdanie: ale w sumie to co sie dziwic ze mi nie dal nikt znac a bo My wiemy że Ty chcesz imprezować po oczach widać że seves to spokojny chłopak :polew: :polew: moje oczy sie zmieniaja po 22 :kox: Obcasiku a skad Ty w ogole wiesz jakie ja mam oczy? widziałam na własne oczy
seves Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 piszę się na to :kox: jak dobrze że ja z tym dywanem nie mam nic wspólnego :gwizdanie: no ja tez nie :gwizdanie: :polew:
Kędzior Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 piszę się na to :kox: jak dobrze że ja z tym dywanem nie mam nic wspólnego :gwizdanie: nom komuś się za ten dywan oberwie :gwizdanie:biedny Gregor "jakoś niechcący złapałem za cybuch gorący[...] nie fartownie spadł mi na ..."
Adrenalina Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 piszę się na to :kox: jak dobrze że ja z tym dywanem nie mam nic wspólnego :gwizdanie: no ja tez nie :gwizdanie: :polew: przynajmniej nie musisz się obawiać że dostaniesz pocztą fakturę za nowy dywan :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 piszę się na to :kox: jak dobrze że ja z tym dywanem nie mam nic wspólnego :gwizdanie: no ja tez nie :gwizdanie: :polew: przynajmniej nie musisz się obawiać że dostaniesz pocztą fakturę za nowy dywan :gwizdanie: dobrze że zebry ostatnio spadły z ceny :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi