akjam Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 :polew: co tam AK Praca... :gwizdanie: no nie pier**l :polew:
Miszka82 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 a kędzior ty pewnie wlewasz bro i szukasz kompana :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 a kędzior ty pewnie wlewasz bro i szukasz kompana :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 a kędzior ty pewnie wlewasz bro i szukasz kompana :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Alko... Wypijcie sobie razem - OnLine... :polew:
Kędzior Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 a kędzior ty pewnie wlewasz bro i szukasz kompana :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Alko... Wypijcie sobie razem - OnLine... :polew: jedno i spać narazie wcinam śnialacje
Miszka82 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 a kędzior ty pewnie wlewasz bro i szukasz kompana :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Alko... Wypijcie sobie razem - OnLine... :polew: ja dziś miałem w planie nie pić ale jebnąłem 3 bro + na oko jakąś ćwiartkę i nic, po przepiciu ciężko się najebać :gwizdanie:
akjam Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 a kędzior ty pewnie wlewasz bro i szukasz kompana :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Alko... Wypijcie sobie razem - OnLine... :polew: jedno i spać narazie wcinam śnialacje Zamów se pizze... a kędzior ty pewnie wlewasz bro i szukasz kompana :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Alko... Wypijcie sobie razem - OnLine... :polew: ja dziś miałem w planie nie pić ale jebnąłem 3 bro + na oko jakąś ćwiartkę i nic, po przepiciu ciężko się najebać :gwizdanie: Ta robota Cię wykończy! Non stop w robocie i jeszcze później alko z koleżankami z pracy...
Kędzior Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 a kędzior ty pewnie wlewasz bro i szukasz kompana :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Alko... Wypijcie sobie razem - OnLine... :polew: ja dziś miałem w planie nie pić ale jebnąłem 3 bro + na oko jakąś ćwiartkę i nic, po przepiciu ciężko się najebać :gwizdanie: ty jesteś po przepiciu od 2miesięcy
akjam Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 a kędzior ty pewnie wlewasz bro i szukasz kompana :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Alko... Wypijcie sobie razem - OnLine... :polew: ja dziś miałem w planie nie pić ale jebnąłem 3 bro + na oko jakąś ćwiartkę i nic, po przepiciu ciężko się najebać :gwizdanie: ty jesteś po przepiciu od 2miesięcy [br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 23:38_________________________________________________Dobra, chwilę odpocznę... :th:
Miszka82 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 a kędzior ty pewnie wlewasz bro i szukasz kompana :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Alko... Wypijcie sobie razem - OnLine... :polew: ja dziś miałem w planie nie pić ale jebnąłem 3 bro + na oko jakąś ćwiartkę i nic, po przepiciu ciężko się najebać :gwizdanie: ty jesteś po przepiciu od 2miesięcy życie jest trudne
Kędzior Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Dobra, chwilę odpocznę... :th: taki to se pozyje
akjam Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Dobra, chwilę odpocznę... :th: taki to se pozyje
Kędzior Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 HBO HD d*py wieczny student III TV puls Jerry springer :polew:
stanley Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 www.zbiornik.pl d*py d*py d*py [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 00:38_________________________________________________co jest ziomy ?? [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 01:07_________________________________________________ jeżeli to ona, to biorę wszystko na siebie
Kędzior Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 jeżeli to ona, to niorę wszystko na siebie buehehehhe przejebany :polew: i tak z innej beczki
Zipek Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Bo.. audi jest bezpieczne i nigdy się nie psuje... i to i to to ściema hehehehehhe :polew: Bezpieczne Tylko traci "odrobinkę" przyczepności jak zaczyna padać Nigdy się nie psuje...taaaaa xDD i dlatego przez ostatnie 3 tygodnie nie moge dotrzec na spota? Keżor Współczucia dla brata Btw. Jakiś czas temu wieczorem byłem w realu i stało kilka A4 ale to było w czwartek..Tylko jedna rzuciła mi się w oczy bo na starych blachach była :> Ale czy to nasze forum ? :gwizdanie:
viktor098 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 no to gratki wujku zalatwia ci fotelik
Rekomendowane odpowiedzi