Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 talib - nie wchodź więcej na pudelek.pl :polew: nie odbieraj chłopakowi marzeń Talib będziesz jutro? a ty bedziesz... a ty będziesz? jak tak to mnie jednak niebędzie
talib1990 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Kędzior masz z Seskim ciche dni ? :polew:
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 talib - nie wchodź więcej na pudelek.pl :polew: nie odbieraj chłopakowi marzeń Talib będziesz jutro? a ty bedziesz... wypłata jest nawet ja ADRem wpadnę, albo z Dimanem ale mnie ku***a słuchacie KOLEDZY :gwizdanie: :gwizdanie: założę się że nikt nie wie nawet kto to taki Drex :gwizdanie: obejrzałem i dowiedziałem się tylko że to koleś który zarobił a się nie narobił no ja ni hu hu nie wiem... król Poznania, prawa ręka Pershinga, właściciel najdroższych i najlepszych burdeli w polsce gdzie cała elita z pierwszych stron gazet, filmów itp zostawiała grubą kase po 30 tys zł za noc nawet a ty co też tam o tym robiłeś że wiesz...? :gwizdanie: możesz się śmiać, ale jakbym wsadził skóre do audi i czarne szyby teraz to bym chetnie sie zalapal zeby dziewczynki wozic po klientach :naughty: a co ze skóry łatwiej się ściera resztki co wyciekną... nie tak jak ze szmacianych recaro... :gwizdanie: taki postawili " wymóg " jak kumpel zaczynał je wozić 530 betą Kędzior na 95% będe- wyjmaki mam w schowku także jak coś to Ci je przytargam, ale podłącz na tyle, żebyśmy jutro posłuchali:) baaa... to ja też się muszę wybrać... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:18_________________________________________________ talib - nie wchodź więcej na pudelek.pl :polew: nie odbieraj chłopakowi marzeń Talib będziesz jutro? a ty bedziesz... a ty będziesz? jak tak to mnie jednak niebędzie no i gitara... przynajmniej znowu nie będziesz się trzymał mojej nogawki...
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Kędzior masz z Seskim ciche dni ? :polew: :polew: :polew: przynajmniej znowu nie będziesz się trzymał mojej nogawki... jak ci ciulne
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Kędzior masz z Seskim ciche dni ? :polew: :polew: :polew: przynajmniej znowu nie będziesz się trzymał mojej nogawki... jak ci ciulne chyba ze brzucha...
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Kędzior masz z Seskim ciche dni ? :polew: :polew: :polew: przynajmniej znowu nie będziesz się trzymał mojej nogawki... jak ci ciulne chyba ze brzucha... z kaloryfera
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Kędzior masz z Seskim ciche dni ? :polew: :polew: :polew: przynajmniej znowu nie będziesz się trzymał mojej nogawki... jak ci ciulne chyba ze brzucha... z kaloryfera bojlera...
talib1990 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Seski co sie tak po niwce w weekendy wozisz ? za duzo ropy masz :tongue4:
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Seski co sie tak po niwce w weekendy wozisz ? za duzo ropy masz :tongue4: ze szkoły wracałem...
talib1990 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Seski co sie tak po niwce w weekendy wozisz ? za duzo ropy masz :tongue4: ze szkoły wracałem... a ja w szkole byłem gdzie to kończysz to gimnazjum :polew:
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Seski co sie tak po niwce w weekendy wozisz ? za duzo ropy masz :tongue4: ze szkoły wracałem... a ja w szkole byłem gdzie to kończysz to gimnazjum :polew: w chrzanowie... pzejebany poziom tam mają... już tyle lat się staram i nie mogę skończyć zasranego gimnazjum...
talib1990 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Seski co sie tak po niwce w weekendy wozisz ? za duzo ropy masz :tongue4: ze szkoły wracałem... a ja w szkole byłem gdzie to kończysz to gimnazjum :polew: w chrzanowie... pzejebany poziom tam mają... już tyle lat się staram i nie mogę skończyć zasranego gimnazjum... nie obcinaj się przez jakiś czas, nie gol sie, nie bierz tak często kąpieli, spoć się troche poczują pot to zobaczą że zmężniałeś i zdasz od razu mature :polew:
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Seski co sie tak po niwce w weekendy wozisz ? za duzo ropy masz :tongue4: ze szkoły wracałem... a ja w szkole byłem gdzie to kończysz to gimnazjum :polew: w chrzanowie... pzejebany poziom tam mają... już tyle lat się staram i nie mogę skończyć zasranego gimnazjum... nie obcinaj się przez jakiś czas, nie gol sie, nie bierz tak często kąpieli, spoć się troche poczują pot to zobaczą że zmężniałeś i zdasz od razu mature :polew: aaa to w ten sposób ty zdałeś... tylko zastanawia mnie czy mogą pomyśleć że się zmężniało czy poprostu będą chcieli pozbyć się smrodu... tak czy inaczej może być skuteczne... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:34_________________________________________________ej no nie opie***ć się... trzeba gonić posty... i rozmawiać ze mną...
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Fajfun wyluzuj ciekaw jestem skąd ty masz tyle tego prochu hehe
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Fajfun wyluzuj ciekaw jestem skąd ty masz tyle tego prochu hehe ciii bo jeszcze polcyja się dowie...
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Seski co sie tak po niwce w weekendy wozisz ? za duzo ropy masz :tongue4: ze szkoły wracałem... a ja w szkole byłem gdzie to kończysz to gimnazjum :polew: w chrzanowie... pzejebany poziom tam mają... już tyle lat się staram i nie mogę skończyć zasranego gimnazjum... nie obcinaj się przez jakiś czas, nie gol sie, nie bierz tak często kąpieli, spoć się troche poczują pot to zobaczą że zmężniałeś i zdasz od razu mature :polew: aaa to w ten sposób ty zdałeś... tylko zastanawia mnie czy mogą pomyśleć że się zmężniało czy poprostu będą chcieli pozbyć się smrodu... tak czy inaczej może być skuteczne... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:34_________________________________________________ej no nie opie***ć się... trzeba gonić posty... i rozmawiać ze mną... no wlasnie wszyscy sie stracili ja przyszedles a tak dobrze szlo
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 poza tym to balety i się je kolekcjonuje przez otwór gębowy... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:44_________________________________________________ Seski co sie tak po niwce w weekendy wozisz ? za duzo ropy masz :tongue4: ze szkoły wracałem... a ja w szkole byłem gdzie to kończysz to gimnazjum :polew: w chrzanowie... pzejebany poziom tam mają... już tyle lat się staram i nie mogę skończyć zasranego gimnazjum... nie obcinaj się przez jakiś czas, nie gol sie, nie bierz tak często kąpieli, spoć się troche poczują pot to zobaczą że zmężniałeś i zdasz od razu mature :polew: aaa to w ten sposób ty zdałeś... tylko zastanawia mnie czy mogą pomyśleć że się zmężniało czy poprostu będą chcieli pozbyć się smrodu... tak czy inaczej może być skuteczne... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:34_________________________________________________ej no nie opie***ć się... trzeba gonić posty... i rozmawiać ze mną... no wlasnie wszyscy sie stracili ja przyszedles a tak dobrze szlo no nie moja wina że nie nadążają i wolą uciec... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:45_________________________________________________ale na mnie mówią fajfun a ty też ma teraz niezłego speeda...[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:45_________________________________________________a jak patrzałem na statystyki to apegieusz oczywiście na pierwszym miejscu...[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:46_________________________________________________także ja nie wiem o co tu chodzi... bo ten drugi co na mnie narzeka niejaki akjam oczywiście na drugim... :polew:
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 ja na statystyki nie patrze bo malo mnie to interesuje nie oto w tym chodzi ludzie sie licza
Rekomendowane odpowiedzi