Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 czyli na środę jesteśmy umówieni... :gwizdanie: ja, Magda, Diman, Krolu i Ania i tak będą, Magda jeszcze zwerbuje Monikę a ja Bulczasa i pewnie jeszcze kilku alkoholików się znajdzie i wreszcie zobaczę tą czekoladę... ja idę na Mayday :gwizdanie: :gwizdanie: no to żeś grubo pojechał... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 21:19_________________________________________________będziemy czekać w czeko na ciebie... :gwizdanie: to se czekajcie... na którą tam idziesz...? na MD ? jeszcze nie wiem na 100% rozważam, ale wiem, że w czekoladzie będzie najebane pełno ludzi bo wolny czwartek i na bank nie ma sensu tam iść :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 21:27_________________________________________________ czyli na środę jesteśmy umówieni... :gwizdanie: ja, Magda, Diman, Krolu i Ania i tak będą, Magda jeszcze zwerbuje Monikę a ja Bulczasa i pewnie jeszcze kilku alkoholików się znajdzie i wreszcie zobaczę tą czekoladę... ja idę na Mayday :gwizdanie: :gwizdanie: żartujesz ehh to ja już nie wiem... nie organizuję nic i nie daję nawet pomysłów...
krolu Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 nie wierzę normalnie nie wierzę :> :naughty: :naughty:
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 nie wierzę normalnie nie wierzę :> :naughty: :naughty: to uwierz będziecie razem :dance: tylko trochę bardziej w rytm ucy ucy ucy...
krolu Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 nie wierzę normalnie nie wierzę :> :naughty: :naughty: to uwierz będziecie razem :dance: tylko trochę bardziej w rytm ucy ucy ucy... no jak pójdę to się na pewno spikniemy
keżor Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 wszyscy ludzie z tej planety co nie idą w środe na mayday to idą do pomarańczy ... kogo sie nie zapytam to gada , że idzie do pomarańczy z ekipą ... nawet dziś słyszałem rozmowe w autobusie dwóch ciulików i jeden mówił , że jadą do pomarańczy w środe tak jechałem
krolu Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 wszyscy ludzie z tej planety co nie idą w środe na mayday to idą do pomarańczy ... kogo sie nie zapytam to gada , że idzie do pomarańczy z ekipą ... nawet dziś słyszałem rozmowe w autobusie dwóch ciulików i jeden mówił , że jadą do pomarańczy w środe tak jechałem jechałeś busem :blink: :blink: :blink: :shocked: :shocked:
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Keżor w autobusie szok wszystkie kluby w tą środę będą full :gwizdanie: więc jak impreza to tylko domówka
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 ok koniec tego... idę na spacer... a potem w becik...
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 ok koniec tego... idę na spacer... a potem w becik... wkońcu ludzie możemy pisać pójdzie sobie Black Eyed Peas - The Time od 1min
keżor Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 wszyscy ludzie z tej planety co nie idą w środe na mayday to idą do pomarańczy ... kogo sie nie zapytam to gada , że idzie do pomarańczy z ekipą ... nawet dziś słyszałem rozmowe w autobusie dwóch ciulików i jeden mówił , że jadą do pomarańczy w środe tak jechałem jechałeś busem :blink: :blink: :blink: :shocked: :shocked: kierowałem k**wa :polew: :polew: [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 21:46_________________________________________________ale to , że jechałem autobusem to jest jeszcze c**j ja dziś przeczytałem książke :kox: http://www.gandalf.com.pl/b/boga-przeciez-nie-ma/
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 ale to , że jechałem autobusem to jest jeszcze ch***j ja dziś przeczytałem książke :kox: http://www.gandalf.com.pl/b/boga-przeciez-nie-ma/ co kobita potrafi zrobić z kolesiem :thumbdown:
keżor Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 ale to , że jechałem autobusem to jest jeszcze ch***j ja dziś przeczytałem książke :kox: http://www.gandalf.com.pl/b/boga-przeciez-nie-ma/ co kobita potrafi zrobić z kolesiem :thumbdown: :polew: jeeeszcze niee ale jutro mnie na spocie nie będzie bo o 19 jestem umówiony na spacer po parku mamy zbierać kasztany :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 ale to , że jechałem autobusem to jest jeszcze ch***j ja dziś przeczytałem książke :kox: http://www.gandalf.com.pl/b/boga-przeciez-nie-ma/ co kobita potrafi zrobić z kolesiem :thumbdown: :polew: jeeeszcze niee ale jutro mnie na spocie nie będzie bo o 19 jestem umówiony na spacer po parku mamy zbierać kasztany :polew: :polew: a później zrobicie figurki :polew: domowe przedszkole wymięka
keżor Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 Keżor co? :cwaniak1: nie no, nic co Cie bardziej dziwi ? że jechałem busem , czytałem książke , czy że jakaś laska chce sie ze mną spotkać ? :polew:
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 kasztaniaki :decayed: buehehee :polew:
Rekomendowane odpowiedzi