keżor Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Opublikowano 12 Listopada 2010 przetańczyć z Tobą.... już mi przeszło nuta na dziś to :Pitbull ft.Young Boss & Trina - Go Girl (Dj Kaar'1zma Remix)
akjam Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 po Pet Duo czyli o 7 z sali, a ze spodka jakoś 20 po Pet Duo dali radę...
Pucek Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Basia, jak szliśmy koło żabki to psy spisywały 2 kolesi za piwko czyli PATOLOGIA ale akcja na terenie imprezy, idę sobie z kumplem a młodziak taki w dresie do mnie "tabletkę potrzebuję" i tak na głos do wszystkich :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 12:44_________________________________________________ po Pet Duo czyli o 7 z sali, a ze spodka jakoś 20 po Pet Duo dali radę... jakoś Cie tam nie widziałem dzieciaku sanrajsu :>
Adrenalina Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Pucek, a to Ty tak śpiewałeś u nas pod oknami o 6:00?
Pucek Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Pucek, a to Ty tak śpiewałeś u nas pod oknami o 6:00? o 6 to zemnie się lało na sali [br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 12:47_________________________________________________ale zostawiłem Wam wiadomość na przedniej szybie
Adrenalina Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Pucek, a to Ty tak śpiewałeś u nas pod oknami o 6:00? o 6 to zemnie się lało na sali [br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 12:47_________________________________________________ale zostawiłem Wam wiadomość na przedniej szybie to chyba nie nam :gwizdanie:
akjam Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 ale akcja na terenie imprezy, idę sobie z kumplem a młodziak taki w dresie do mnie "tabletkę potrzebuję" i tak na głos do wszystkich :gwizdanie No to musiał być mocno zdesperowany... :polew: po Pet Duo czyli o 7 z sali, a ze spodka jakoś 20 po Pet Duo dali radę... jakoś Cie tam nie widziałem dzieciaku sanrajsu :> Tyś jest hardcorem! Ja byłem wszędzie... :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Wam pewnie Ty jechałaś bo zaparkowałaś koło śmietnika na całej długości chodnika Ps. jak będzie rosa to zobaczycie
miron78 Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 UWAGA !!! nowe info w pierwszym poście tematu imprezy. Zmiana ceny pobytu !!! Są jeszcze miejsca - ale musi się nazbierać kpl. do domku Kto chce to niech się zapisuje ( PW do mnie )
Pucek Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 hardcoru było mało, za to dużo schranzu Pucek to był radiowóz radiowóz to mnie prawie przejechał jak przechodziłem przez drogę bez pasów
akjam Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 hardcoru było mało, za to dużo schranzu Pucek to był radiowóz radiowóz to mnie prawie przejechał jak przechodziłem przez drogę bez pasów :polew:
keżor Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Opublikowano 12 Listopada 2010 http://www.ministerstwogadzetow.com/mp3-dj-mini-mixer.html jak znalazł na domówki
Pucek Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 http://www.ministerstwogadzetow.com/mp3-dj-mini-mixer.html jak znalazł na domówki dobre żeby robić lekkie przejścia z paru źródeł Akjam, dużo nie brakło i byśmy dostali mandacik za to przejście, bo 50 metrów dalej było podziemne przejście tak to jest jak przyjedzie człowiek z Rybnika
akjam Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 http://www.ministerstwogadzetow.com/mp3-dj-mini-mixer.html jak znalazł na domówki dobre żeby robić lekkie przejścia z paru źródeł Akjam, dużo nie brakło i byśmy dostali mandacik za to przejście, bo 50 metrów dalej było podziemne przejście tak to jest jak przyjedzie człowiek z Rybnika Tam co drugi przechodził przez drogę w miejscu niedozwolonym... :gwizdanie:
keżor Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Opublikowano 12 Listopada 2010 Keżor, badaj ten bit od 1:50 no nie wiem :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi