A4 Mario Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 poważnie a na serio, mam zamiar pić, ale mało A co masz zamiar kogos upic a sam być trzexwy żeby wykorzystać... ???? :naughty:
Pucek Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 nie no, jadę nie swoim autem w nie swoich terenach, nie chciał bym stracić prawka
A4 Mario Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 nie no, jadę nie swoim autem w nie swoich terenach, nie chciał bym stracić prawka Spoko spoko ja juz tam swoje wiem.. :wink4: :polew:
Pucek Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 nie no, jadę nie swoim autem w nie swoich terenach, nie chciał bym stracić prawka Spoko spoko ja juz tam swoje wiem.. :wink4: :polew: :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 nie no, jadę nie swoim autem w nie swoich terenach, nie chciał bym stracić prawka To lepiej jak nie swoim. Ja też nie jadę swoim
seves Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 nie no, jadę nie swoim autem w nie swoich terenach, nie chciał bym stracić prawka i w tym miejscu niskie uklony dla pucka :notworthy:
stanley Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 pierd*licie hipolicie, jutro będzie MASAKRA
Kędzior Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 i po pracy ale puste drogi o tej godzinie :gwizdanie: można było sobie pozapiepszać troszku
talib1990 Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Witka :hi: ale miałem dzisiaj przygode... dzwoni znajomy że jego świeżo zakupiona Laguna II nie chce odpalić no to jazda do Krakowa pod Hotel Cracovii, zajeżdżam okazuje sie, że auto całe zapowietrzone przed filtrem a w zbiorniku z 10 L jeszcze... odpowietrzyłem gruszką taką jak w polonezie odpalił i jazda do domu... wpadam do Olkusza ze 140 a tu wyskakuje mi pies.. hampel postawiło bokiem a pies sobie usiadł na moim pasie, dobrze, że odskoczyłem...dalej w Strzemieszycach kolesiowi wyskoczył dzik przed starego Peugota 205 chyba, jak mu pierdyknął to łeb dzika był wbity w blok silnika.... nieźle takie bydle sobie musi ważyć... na 15" audica spaliła 11 l gazu :decayed:
stanley Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Witka :hi: ale miałem dzisiaj przygode... dzwoni znajomy że jego świeżo zakupiona Laguna II nie chce odpalić no to jazda do Krakowa pod Hotel Cracovii, zajeżdżam okazuje sie, że auto całe zapowietrzone przed filtrem a w zbiorniku z 10 L jeszcze... odpowietrzyłem gruszką taką jak w polonezie odpalił i jazda do domu... wpadam do Olkusza ze 140 a tu wyskakuje mi pies.. hampel postawiło bokiem a pies sobie usiadł na moim pasie, dobrze, że odskoczyłem...dalej w Strzemieszycach kolesiowi wyskoczył dzik przed starego Peugota 205 chyba, jak mu pierdyknął to łeb dzika był wbity w blok silnika.... nieźle takie bydle sobie musi ważyć... na 15" audica spaliła 11 l gazu :decayed: o co kaman
talib1990 Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Witka :hi: ale miałem dzisiaj przygode... dzwoni znajomy że jego świeżo zakupiona Laguna II nie chce odpalić no to jazda do Krakowa pod Hotel Cracovii, zajeżdżam okazuje sie, że auto całe zapowietrzone przed filtrem a w zbiorniku z 10 L jeszcze... odpowietrzyłem gruszką taką jak w polonezie odpalił i jazda do domu... wpadam do Olkusza ze 140 a tu wyskakuje mi pies.. hampel postawiło bokiem a pies sobie usiadł na moim pasie, dobrze, że odskoczyłem...dalej w Strzemieszycach kolesiowi wyskoczył dzik przed starego Peugota 205 chyba, jak mu pierdyknął to łeb dzika był wbity w blok silnika.... nieźle takie bydle sobie musi ważyć... na 15" audica spaliła 11 l gazu :decayed: o co kaman opowiadam swój życiorys :tongue4:
krolu Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 nie no, jadę nie swoim autem w nie swoich terenach, nie chciał bym stracić prawka ja niestety dokładnie to samo...
Kędzior Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 joł z rana i zapierdzielam do roboty
Rekomendowane odpowiedzi