Pucek Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 nie widzieliście tego? no to aaa psik
diman Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 nie widzieliście tego? no to aaa psik e tam stare jak swiat ale dobre
Pucek Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 wiem, chciałem to przypomnieć Kędziorowi :polew:
OKO Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 :nabijasie:[br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 20:57_________________________________________________ nie widzieliście tego? no to aaa psik to już widziałęm żule są za ostre
OKO Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 apsik Hahahaha czarnuch ma jazde (smiech)
Pucek Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 OKO, to Twój kolega? :polew: :polew:
stanley Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 apsik Hahahaha czarnuch ma jazde (smiech) łosz qr** [br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 21:01_________________________________________________ OKO, to Twój kolega? :polew: :polew: ziom z placu
stanley Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 razym kopali w bal? ja? podobno OKO miał zawsze zwolnienie z WFu, bo wolał robić coś innego
OKO Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 OKO, to Twój kolega? :polew: :polew: talib nie poznajesz po turbanie :polew: razym kopali w bal? ja? podobno OKO miał zawsze zwolnienie z WFu, bo wolał robić coś innego ja ich bin podglądał kolegów w szatni no to grubo pojechałeś ja nie znam się na żartach
stanley Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 OKO, to Twój kolega? :polew: :polew: talib nie poznajesz po turbanie :polew: razym kopali w bal? ja? podobno OKO miał zawsze zwolnienie z WFu, bo wolał robić coś innego ja ich bin podglądał kolegów w szatni no to grubo pojechałeś ja nie znam się na żartach OKO, wiesz co bym chciał zobaczyć.... Twoje zdjęcie klasowe z podstawówki
Pucek Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 lepiej nie, podobno OKO wyglądał jak kulfon
OKO Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 OKO, to Twój kolega? :polew: :polew: talib nie poznajesz po turbanie :polew: razym kopali w bal? ja? podobno OKO miał zawsze zwolnienie z WFu, bo wolał robić coś innego ja ich bin podglądał kolegów w szatni no to grubo pojechałeś ja nie znam się na żartach OKO, wiesz co bym chciał zobaczyć.... Twoje zdjęcie klasowe z podstawówki dlaczego akurat z podstawówki i w dodatku jeszcze zdjęcie klasowe
akjam Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 OKO, to Twój kolega? :polew: :polew: talib nie poznajesz po turbanie :polew: razym kopali w bal? ja? podobno OKO miał zawsze zwolnienie z WFu, bo wolał robić coś innego ja ich bin podglądał kolegów w szatni no to grubo pojechałeś ja nie znam się na żartach OKO, wiesz co bym chciał zobaczyć.... Twoje zdjęcie klasowe z podstawówki dlaczego akurat z podstawówki i w dodatku jeszcze zdjęcie klasowe No pewnie jak jeszcze byłeś młody...
OKO Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 lepiej nie, podobno OKO wyglądał jak kulfon no na pewno lepiej niż ty pucuś w gimnazjum
diman Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 OKO, to Twój kolega? :polew: :polew: talib nie poznajesz po turbanie :polew: razym kopali w bal? ja? podobno OKO miał zawsze zwolnienie z WFu, bo wolał robić coś innego ja ich bin podglądał kolegów w szatni no to grubo pojechałeś ja nie znam się na żartach OKO, wiesz co bym chciał zobaczyć.... Twoje zdjęcie klasowe z podstawówki dlaczego akurat z podstawówki i w dodatku jeszcze zdjęcie klasowe pucek by chcial wybrac sobie jakiegos kolege :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 lepiej nie, podobno OKO wyglądał jak kulfon no na pewno lepiej niż ty pucuś w gimnazjum życie ważne że teraz Cię biję pod każdym względem
Rekomendowane odpowiedzi