Kędzior Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 po 4 h gry w NFS-a :kox: :kox: i jak wrażenie?
krolu Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 jest B5 do wyboru ? z audi jest tylko TTRS i R8 5.2 FSI.. [br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 22:20_________________________________________________ po 4 h gry w NFS-a :kox: :kox: i jak wrażenie? jest mega - chyba najlepsza część wczoraj z 6h spędziłem dziś 4 h :kox:
Kędzior Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 jest mega - chyba najlepsza część wczoraj z 6h spędziłem dziś 4 h :kox: a wymagania jak?
krolu Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 jest mega - chyba najlepsza część wczoraj z 6h spędziłem dziś 4 h :kox: a wymagania jak? ja dałem minimalne detale, żeby płynnie chodziło i nie mam zastrzeżeń, na średnich przy gruuubym pościgu to mi wcinało momentami... ja mam 512 ramu, AMD 2,4 X 2 (dwurdzeniowy) Radeona HD 3450
stanley Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 już nie mogę się doczekać jak zapodam sobie obraz na LCD
Kędzior Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 już nie mogę się doczekać jak zapodam sobie obraz na LCD już widzę jak w to ciupiemy
stanley Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 już nie mogę się doczekać jak zapodam sobie obraz na LCD już widzę jak w to ciupiemy i jeździmy po pijaku
Kędzior Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 już nie mogę się doczekać jak zapodam sobie obraz na LCD już widzę jak w to ciupiemy i jeździmy po pijaku 4wyścigi i KO jak nic
krolu Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 już nie mogę się doczekać jak zapodam sobie obraz na LCD już widzę jak w to ciupiemy i jeździmy po pijaku :naughty:
stanley Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 już nie mogę się doczekać jak zapodam sobie obraz na LCD już widzę jak w to ciupiemy i jeździmy po pijaku :naughty: tylko muszę wyżej mieszkanie ubezpieczyć :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 tylko muszę wyżej mieszkanie ubezpieczyć :gwizdanie: ee czemuu ?
stanley Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 tylko muszę wyżej mieszkanie ubezpieczyć :gwizdanie: ee czemuu ? przezorny zawsze ubezpieczony [br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 23:04_________________________________________________BTW A te wybory to padaka, na liście do sejmiku nie znałem żadnego nazwiska - powinni ten sejmik wp***u zlikwidować
Kędzior Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 A te wybory to padaka, na liście do sejmiku nie znałem żadnego nazwiska - powinni ten sejmik wp***u zlikwidować hehe a mój kumpel startuje w wyborach na radnego w mysłowicach :polew: przec**j :polew:
stanley Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 A te wybory to padaka, na liście do sejmiku nie znałem żadnego nazwiska - powinni ten sejmik wp***u zlikwidować hehe a mój kumpel startuje w wyborach na radnego w mysłowicach :polew: przec**j :polew: ja bym wszystkich przez komin w Oświecimu przepuścił, a pierwszy by poszedł kaczor, znacznie oczyściło by to atmosferę w polskiej polityce
Kędzior Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 A te wybory to padaka, na liście do sejmiku nie znałem żadnego nazwiska - powinni ten sejmik wp***u zlikwidować hehe a mój kumpel startuje w wyborach na radnego w mysłowicach :polew: przec**j :polew: ja bym wszystkich przez komin w Oświecimu przepuścił, a pierwszy by poszedł kaczor, znacznie oczyściło by to atmosferę w polskiej polityce uważaj bo cię mogą zgarnać za takie rzeczy :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 po ciężkim wlewkendzie pora na sen i do roboty z rana, strzała
stanley Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 po ciężkim wlewkendzie pora na sen i do roboty z rana, strzała i za to Cię lubię [br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 23:24_________________________________________________zbieram się w kokon
Kędzior Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 po ciężkim wlewkendzie pora na sen i do roboty z rana, strzała :good:
Rekomendowane odpowiedzi