stanley Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 joł i joł dzisiaj jeszcze wolne?
Pucek Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 wolne? Kędzior, skąd Ty masz urlop ?
stanley Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 wolne? Kędzior, skąd Ty masz urlop ? Kedzior zna wielu wpływowych ludzi
seves Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 wolne? Kędzior, skąd Ty masz urlop ? ukradl chyba :polew: :polew:
tolek85 Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Panowie, potrzebuję kupić przetwornicę, bo moja bateria w lapku nie trzyma, którą możecie polecić, bo ja się na tym w ogóle nie znam http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=przetwornica&price_from=&price_to=&postcode_enabled=0&state=0&distance=1&postcode=&city=&buy=0&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=7&view=gtext&order=bd&clear_cookie=0&change_view=Poka%C5%BC[br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 11:58_________________________________________________ dobry we spotowy dzionek Kup właśnie sobie zasilacz do lapków samochodowy. Bo w zasadzie nie ma sensu przez przetwornice podnosić napięcie z 12V na 230V a następnie znowu je obniżać. Są dedykowane do lapków zasilacze samochodowe.[br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 12:43_________________________________________________coś takiego: http://allegro.pl/listing.php/search?string=zasilacz+samochodowy+laptop&category=0&sg=0 ps, dobry
stanley Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Panowie, potrzebuję kupić przetwornicę, bo moja bateria w lapku nie trzyma, którą możecie polecić, bo ja się na tym w ogóle nie znam http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=przetwornica&price_from=&price_to=&postcode_enabled=0&state=0&distance=1&postcode=&city=&buy=0&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=7&view=gtext&order=bd&clear_cookie=0&change_view=Poka%C5%BC[br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 11:58_________________________________________________ dobry we spotowy dzionek Kup właśnie sobie zasilacz do lapków samochodowy. Bo w zasadzie nie ma sensu przez przetwornice podnosić napięcie z 12V na 230V a następnie znowu je obniżać. Są dedykowane do lapków zasilacze samochodowe.[br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 12:43_________________________________________________coś takiego: http://allegro.pl/listing.php/search?string=zasilacz+samochodowy+laptop&category=0&sg=0 ps, dobry
Seski Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Kedzior i urlop... proszę was... w styczniu już mu się skończył... ale l4 czyni cuda...
seves Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 krotkie info dla ciekawych sprzeglo sie w moim rozlecialo.... wymieniaja wlasnie
miron78 Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 może uda nam się dzisiaj opier..olić coś razem na ciepło będę wracał przez SK po 21.00 to zajrze do złotych łuków
Pucek Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 a ja nie wiem czy przyjechać, czy iść zakładać zawieszenie na przód, czy też iść już spać i wszystko olać
Kędzior Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 wolne? Kędzior, skąd Ty masz urlop ? Kedzior zna wielu wpływowych ludzi jak co to jestem na weselu na mazurach za starszego :gwizdanie: radioo podpięteeee
Pucek Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 wolne? Kędzior, skąd Ty masz urlop ? Kedzior zna wielu wpływowych ludzi jak co to jestem na weselu na mazurach za starszego :gwizdanie: radioo podpięteeee jeszcze teraz zatankować, opuścić szyby i na miasto
Kędzior Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 jeszcze teraz zatankować, opuścić szyby i na miasto nom i tu się pojawia problem zaraz sobie zejde posiedzieć i posłuchać muzyki w aucie :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 jeszcze teraz zatankować, opuścić szyby i na miasto nom i tu się pojawia problem zaraz sobie zejde posiedzieć i posłuchać muzyki w aucie :polew: :polew: nie gadaj że już jesteś spłukany :>
akjam Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Mnie chyba też nie będzie bo na 20tą mam do pracy i chyba nie będę się mógł znowu spoźnić... :gwizdanie: jeszcze teraz zatankować, opuścić szyby i na miasto nom i tu się pojawia problem zaraz sobie zejde posiedzieć i posłuchać muzyki w aucie :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 nie gadaj że już jesteś spłukany :> ta górnik bez kasy no co ty hmmm teraz muszę pomyśleć co by skompletować wszystkie moje hity na CD
akjam Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 A teraz pytanie z motoryzacji. Ma ktoś siebie lusterka zwenętrzne samościemniające?
Rekomendowane odpowiedzi