Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po robocie i po piance w city rocku :decayed:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zboki, pisać na czym polega ta zabawa :decayed:

"kancik" to żadna zboczona gra. :cool1: To gra OnLine więc możemy zagrać spokojnie... :gwizdanie: Chcesz zagrać? Zaczynasz pierwszy. Stań gdzieś w swoim domu, rozejrzyj się... Masz gdzieś na pewno jakiś kant ścian...Rozpędź się i yebnij w go głową... :naughty::polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: a może pucek mieszka w okrągłym domu ? :polew: :polew:

No nie mów keżor, że nie słyszałeś o grze w kancik... :wink4::kox:

całe życie w pokoju obitym materacami , to sie nie dziw :P żadna przyjemność :polew: :polew:
Opublikowano

:hi:

Jutro to chyba biorę kija albo kawałek rury do roboty, jak jebnę to będa o mnie w teleexpresie mówić :gwizdanie:

:polew: :polew:

Stasiu, a ty przecież taki spokojny koleś :decayed:

Opublikowano

Nie chce mi się nadrabiać spamu - jestem po 16 h w pracy.... ale nie chce mi się spać spadam pograć coś :naughty: :naughty: :naughty: ps. już mam 11 poziom ściganego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Jutro to chyba biorę kija albo kawałek rury do roboty, jak jebnę to będa o mnie w teleexpresie mówić :gwizdanie:

:polew: :polew:

Stasiu, a ty przecież taki spokojny koleś :decayed:

nie ma litości dla sku***synów :decayed:

Opublikowano

Nie chce mi się nadrabiać spamu - jestem po 16 h w pracy.... ale nie chce mi się spać spadam pograć coś :naughty: :naughty: :naughty:ps. już mam 11 poziom ściganego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

super ale twój AFF nadal nie jedzie :tongue4:

:polew: :polew: :polew::wink4:

Opublikowano

:hi: dobry po robocie :decayed:

spam nadrobiony i widze ze gry dominuja co nie co :kox: tez chcialem se jeszcze pograc ale juz nie mam sily :confused4:

Opublikowano

ja tam wolę tyskie przechylić jak grać :naughty:[br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 23:30_________________________________________________

WITAM POZDRAWIAM

no siema :decayed:

Opublikowano

Nie chce mi się nadrabiać spamu - jestem po 16 h w pracy.... ale nie chce mi się spać spadam pograć coś :naughty: :naughty: :naughty: ps. już mam 11 poziom ściganego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Jeśli chodzi o gierki to właśnie skończyłem małą sesję HEAVY RAIN... :gwizdanie:

ja tam wolę tyskie przechylić jak grać :naughty:

Stan! Można wypić i pograć... :kox:
Opublikowano
:bry:
Opublikowano
Opublikowano

:vaglogi:

hello, a tak chcialem tez z jakims duzym banerem na dzien dobry wyskoczyc a ten jest najwiekszy :tongue4:

:decayed:

Opublikowano

Do 13 i weekend :kox::hi:

Dziś mam za***isty dzień bo potem czeka mnie coś miłego :kox:

Opublikowano

:mysli::naughty:

Opublikowano

zboki, pisać na czym polega ta zabawa :decayed:

"kancik" to żadna zboczona gra. :cool1: To gra OnLine więc możemy zagrać spokojnie... :gwizdanie: Chcesz zagrać? Zaczynasz pierwszy. Stań gdzieś w swoim domu, rozejrzyj się... Masz gdzieś na pewno jakiś kant ścian...Rozpędź się i yebnij w go głową... :naughty::polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: a może pucek mieszka w okrągłym domu ? :polew: :polew:[br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 21:38_________________________________________________

Witam dobrzy fachowcy są w Katowicach na Ochojcu ul. Spółdzielczości 9/1 Czesław Duda robiłem u niego już kilka razy polecam

dokładnie :good: ja też ich szczerze polecam , jako jedyni w kato robią geometrie na alumach 17kach :decayed:

wlasnie spam nadrabiam :decayed:

a to jakis problem ze na 17'? :gwizdanie: nie znam sie ale wczoraj mi moj mechanik przy okazji odbierania fury po wymianie sprzegla ustawil zbieznosc a wlasnie na 17stala :wink4:

Pucek jak chcesz dam Ci namiar na niego.. trasa SR-SG

ma ten najnowszy sprzet juz z kamerami jakimis (lasery mial kiedys a w tym roku juz na kamery przeszedl cokolwiek to znaczy i jakkolwiek dziala :kox: )

Opublikowano

:JC_fan::a4fan:

jak się cieszę że dziś piątek :gwizdanie:

:banan1: