stanley Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 po robocie i po piance w city rocku
keżor Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 zboki, pisać na czym polega ta zabawa "kancik" to żadna zboczona gra. To gra OnLine więc możemy zagrać spokojnie... :gwizdanie: Chcesz zagrać? Zaczynasz pierwszy. Stań gdzieś w swoim domu, rozejrzyj się... Masz gdzieś na pewno jakiś kant ścian...Rozpędź się i yebnij w go głową... :polew: :polew: :polew: :polew: a może pucek mieszka w okrągłym domu ? :polew: No nie mów keżor, że nie słyszałeś o grze w kancik... całe życie w pokoju obitym materacami , to sie nie dziw żadna przyjemność :polew:
gregory Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Jutro to chyba biorę kija albo kawałek rury do roboty, jak jebnę to będa o mnie w teleexpresie mówić :gwizdanie: :polew: Stasiu, a ty przecież taki spokojny koleś
krolu Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Nie chce mi się nadrabiać spamu - jestem po 16 h w pracy.... ale nie chce mi się spać spadam pograć coś :naughty: ps. już mam 11 poziom ściganego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Jutro to chyba biorę kija albo kawałek rury do roboty, jak jebnę to będa o mnie w teleexpresie mówić :gwizdanie: :polew: Stasiu, a ty przecież taki spokojny koleś nie ma litości dla sku***synów
Kędzior Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Nie chce mi się nadrabiać spamu - jestem po 16 h w pracy.... ale nie chce mi się spać spadam pograć coś :naughty: ps. już mam 11 poziom ściganego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: super ale twój AFF nadal nie jedzie :polew:
diman Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 dobry po robocie spam nadrobiony i widze ze gry dominuja co nie co tez chcialem se jeszcze pograc ale juz nie mam sily
stanley Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 ja tam wolę tyskie przechylić jak grać [br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 23:30_________________________________________________ WITAM POZDRAWIAM no siema
akjam Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Nie chce mi się nadrabiać spamu - jestem po 16 h w pracy.... ale nie chce mi się spać spadam pograć coś :naughty: ps. już mam 11 poziom ściganego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Jeśli chodzi o gierki to właśnie skończyłem małą sesję HEAVY RAIN... :gwizdanie:ja tam wolę tyskie przechylić jak grać Stan! Można wypić i pograć...
Seski Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 jak zwykle ja pierwszy z rana... co za obiboki na tym forum to ja nie wiem...
seves Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 hello, a tak chcialem tez z jakims duzym banerem na dzien dobry wyskoczyc a ten jest najwiekszy
Seski Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 oj seves, seves... wez ty sie lepiej za upiekszanie auta... to ci lepiej wychodzi...
Bulczas Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Do 13 i weekend Dziś mam za***isty dzień bo potem czeka mnie coś miłego
Adrenalina Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Do 13 i weekend Dziś mam za***isty dzień bo potem czeka mnie coś miłego
seves Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 zboki, pisać na czym polega ta zabawa "kancik" to żadna zboczona gra. To gra OnLine więc możemy zagrać spokojnie... :gwizdanie: Chcesz zagrać? Zaczynasz pierwszy. Stań gdzieś w swoim domu, rozejrzyj się... Masz gdzieś na pewno jakiś kant ścian...Rozpędź się i yebnij w go głową... :polew: :polew: :polew: :polew: a może pucek mieszka w okrągłym domu ? :polew:[br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 21:38_________________________________________________ Witam dobrzy fachowcy są w Katowicach na Ochojcu ul. Spółdzielczości 9/1 Czesław Duda robiłem u niego już kilka razy polecam dokładnie ja też ich szczerze polecam , jako jedyni w kato robią geometrie na alumach 17kach wlasnie spam nadrabiam a to jakis problem ze na 17'? :gwizdanie: nie znam sie ale wczoraj mi moj mechanik przy okazji odbierania fury po wymianie sprzegla ustawil zbieznosc a wlasnie na 17stala Pucek jak chcesz dam Ci namiar na niego.. trasa SR-SG ma ten najnowszy sprzet juz z kamerami jakimis (lasery mial kiedys a w tym roku juz na kamery przeszedl cokolwiek to znaczy i jakkolwiek dziala )
OKO Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 jak się cieszę że dziś piątek :gwizdanie: Do 13 i weekend Dziś mam za***isty dzień bo potem czeka mnie coś miłego
Rekomendowane odpowiedzi