Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie tak chyba jest :gwizdanie: czy nie :embarrassed:[br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 23:01_________________________________________________ku***a tajniacy jezdza nawet Audicami :wallbash: :wallbash:

U ciebie jest w miarę z głową, skoro Ali nie mógł pociągnąć u góry bardziej aby moc była większa to nie chciał robić góry momentu z dołu i jest w miarę optymalnie. Myślę, że jak wymienisz map i założysz FMIC to u góry pokaże się coś fajniejszego, wtedy będzie i wyższy moment z dołu, ale w miarę płasko aż do końca i moc będzie większa :wink4:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

szczelny

no to połowa sukcesu :polew:

za tą cene warto było to sprawdzić..... Dawid go kupił, Keżor wiesz który :decayed: jeździł w 1.8 T i na wiosne zobaczymy czy u niego bedzie czy u mnie

ja celuje w moce 165-175 KM więc muszę mieć towar z górnej półki :decayed:[br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 23:09_________________________________________________

U mnie tak chyba jest :gwizdanie: czy nie :embarrassed:[br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 23:01_________________________________________________ku***a tajniacy jezdza nawet Audicami :wallbash: :wallbash:

U ciebie jest w miarę z głową, skoro Ali nie mógł pociągnąć u góry bardziej aby moc była większa to nie chciał robić góry momentu z dołu i jest w miarę optymalnie. Myślę, że jak wymienisz map i założysz FMIC to u góry pokaże się coś fajniejszego, wtedy będzie i wyższy moment z dołu, ale w miarę płasko aż do końca i moc będzie większa :wink4:

Bulczas, wejdź sobie na wątek użytkownika Dejf opisuje tam problem map sensora

i dość tanio udało się to załatwić :wink4:

Opublikowano

U ciebie jest w miarę z głową, skoro Ali nie mógł pociągnąć u góry bardziej aby moc była większa to nie chciał robić góry momentu z dołu i jest w miarę optymalnie. Myślę, że jak wymienisz map i założysz FMIC to u góry pokaże się coś fajniejszego, wtedy będzie i wyższy moment z dołu, ale w miarę płasko aż do końca i i Nm będzie większy i moc będzie większa :wink4:

:good: Specjalnie mi nie stroił za wysoko żebym znowu mu wybulił na korektę :decayed:[br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 23:11_________________________________________________

Bulczas, wejdź sobie na wątek użytkownika Dejf opisuje tam problem map sensora

i dość tanio udało się to załatwić :wink4:

:good:
Opublikowano

U ciebie jest w miarę z głową, skoro Ali nie mógł pociągnąć u góry bardziej aby moc była większa to nie chciał robić góry momentu z dołu i jest w miarę optymalnie. Myślę, że jak wymienisz map i założysz FMIC to u góry pokaże się coś fajniejszego, wtedy będzie i wyższy moment z dołu, ale w miarę płasko aż do końca i i Nm będzie większy i moc będzie większa :wink4:

czytając to odnoszę wrażenie że piszesz jedno i to samo w 3 zdaniach :decayed:

:polew:

Opublikowano

Poprawiłem :tongue4::decayed:

Opublikowano

bo pewnie przeczytałeś to 3 razy :polew:

Opublikowano

Ktoś sie wybiera jutro na rybnik :gwizdanie:

Opublikowano

Ja idę jutro na karczmę piwną na kopalnię, więc od ok 19 będę poza zasięgiem :polew:[br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 23:28_________________________________________________i nie będę pod ziemią :decayed:[br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 23:28_________________________________________________i wszyscy padli ? :gwizdanie: :strzal:

Opublikowano

Ja idę jutro na karczmę piwną na kopalnię, więc od ok 19 będę poza zasięgiem :polew:[br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 23:28_________________________________________________i nie będę pod ziemią :decayed:

:decayed:
Opublikowano

Bulczas, trochę to zwaliłeś, mogłeś poczekać aż drobisz FMIC :decayed:

bo znowu 300-500 zł za korektę pójdzie się rypać :gwizdanie:

no ale co tam, Twoja sprawa :)

lecę :hi:

Stasiu, trzymaj się tam jutro :naughty:

Opublikowano

to ja wasze zdrowie będę opijać a Wy co ? :decayed:

masakra to będzie mało powiedziane, tylko jak ja wróce samochodem do domu :mysli::polew:

Opublikowano

Program jest zrobiony pod cooler bo teraz zimno więc seryjny daje radę :wink4: Na wiosnę będzie FMIC i nie będzie potrzeby robienia korekty :wink4:
Opublikowano

gutem tag

właśnie robię pobudkę sąsiadowi :punk:

Opublikowano

:hi: dobry

co tam cipki szykowac sie dzisiaj na rybnik na spota cza odwiedzic ich tam :naughty:

Opublikowano

:hi:

:hi: dobry

co tam cipki szykowac sie dzisiaj na rybnik na spota cza odwiedzic ich tam :naughty:

dobrze gadasz :good:

Krolu jak tam po koncercie Gagi :?:

Opublikowano
:hi: wam wszystkim w ten pochmurny dzien...[br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 10:34_________________________________________________krolu ty byles w koncu na tym koncercie? ;)[br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 10:47_________________________________________________a kto jedzie do tego rybnika? moze i my bysmy sie wybrali...? :D
Opublikowano

:bry:

ja dzisiaj stacjonarnie i o suchym pysku .... ktoś w końcu musi przytransportować Stana do domu

po tym jak bedzie się zanietrzeźwiał na moich imieninach :decayed:

Opublikowano

Cześć

Opublikowano

Cześć

co tak ozięble? ...nawet sie nie uśmiechniesz :decayed: