gregory Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 U mnie tak chyba jest :gwizdanie: czy nie [br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 23:01_________________________________________________ku***a tajniacy jezdza nawet Audicami :wallbash: U ciebie jest w miarę z głową, skoro Ali nie mógł pociągnąć u góry bardziej aby moc była większa to nie chciał robić góry momentu z dołu i jest w miarę optymalnie. Myślę, że jak wymienisz map i założysz FMIC to u góry pokaże się coś fajniejszego, wtedy będzie i wyższy moment z dołu, ale w miarę płasko aż do końca i moc będzie większa
stanley Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 szczelny no to połowa sukcesu za tą cene warto było to sprawdzić..... Dawid go kupił, Keżor wiesz który jeździł w 1.8 T i na wiosne zobaczymy czy u niego bedzie czy u mnie ja celuje w moce 165-175 KM więc muszę mieć towar z górnej półki [br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 23:09_________________________________________________ U mnie tak chyba jest :gwizdanie: czy nie [br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 23:01_________________________________________________ku***a tajniacy jezdza nawet Audicami :wallbash: U ciebie jest w miarę z głową, skoro Ali nie mógł pociągnąć u góry bardziej aby moc była większa to nie chciał robić góry momentu z dołu i jest w miarę optymalnie. Myślę, że jak wymienisz map i założysz FMIC to u góry pokaże się coś fajniejszego, wtedy będzie i wyższy moment z dołu, ale w miarę płasko aż do końca i moc będzie większa Bulczas, wejdź sobie na wątek użytkownika Dejf opisuje tam problem map sensora i dość tanio udało się to załatwić
Bulczas Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 U mnie tak chyba jest :gwizdanie: czy nie [br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 23:01_________________________________________________ku***a tajniacy jezdza nawet Audicami :wallbash: U ciebie jest w miarę z głową, skoro Ali nie mógł pociągnąć u góry bardziej aby moc była większa to nie chciał robić góry momentu z dołu i jest w miarę optymalnie. Myślę, że jak wymienisz map i założysz FMIC to u góry pokaże się coś fajniejszego, wtedy będzie i wyższy moment z dołu, ale w miarę płasko aż do końca i i Nm będzie większy i moc będzie większa Specjalnie mi nie stroił za wysoko żebym znowu mu wybulił na korektę [br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 23:11_________________________________________________ Bulczas, wejdź sobie na wątek użytkownika Dejf opisuje tam problem map sensora i dość tanio udało się to załatwić
Kędzior Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 U ciebie jest w miarę z głową, skoro Ali nie mógł pociągnąć u góry bardziej aby moc była większa to nie chciał robić góry momentu z dołu i jest w miarę optymalnie. Myślę, że jak wymienisz map i założysz FMIC to u góry pokaże się coś fajniejszego, wtedy będzie i wyższy moment z dołu, ale w miarę płasko aż do końca i i Nm będzie większy i moc będzie większa czytając to odnoszę wrażenie że piszesz jedno i to samo w 3 zdaniach
gregory Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 U ciebie jest w miarę z głową, skoro Ali nie mógł pociągnąć u góry bardziej aby moc była większa to nie chciał robić góry momentu z dołu i jest w miarę optymalnie. Myślę, że jak wymienisz map i założysz FMIC to u góry pokaże się coś fajniejszego, wtedy będzie i wyższy moment z dołu, ale w miarę płasko aż do końca i i Nm będzie większy i moc będzie większa czytając to odnoszę wrażenie że piszesz jedno i to samo w 3 zdaniach Poprawiłem
stanley Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 U ciebie jest w miarę z głową, skoro Ali nie mógł pociągnąć u góry bardziej aby moc była większa to nie chciał robić góry momentu z dołu i jest w miarę optymalnie. Myślę, że jak wymienisz map i założysz FMIC to u góry pokaże się coś fajniejszego, wtedy będzie i wyższy moment z dołu, ale w miarę płasko aż do końca i i Nm będzie większy i moc będzie większa czytając to odnoszę wrażenie że piszesz jedno i to samo w 3 zdaniach bo pewnie przeczytałeś to 3 razy
Bulczas Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Ktoś sie wybiera jutro na rybnik :gwizdanie:
stanley Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Ja idę jutro na karczmę piwną na kopalnię, więc od ok 19 będę poza zasięgiem [br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 23:28_________________________________________________i nie będę pod ziemią [br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 23:28_________________________________________________i wszyscy padli ? :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Ja idę jutro na karczmę piwną na kopalnię, więc od ok 19 będę poza zasięgiem [br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 23:28_________________________________________________i nie będę pod ziemią
Pucek Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Bulczas, trochę to zwaliłeś, mogłeś poczekać aż drobisz FMIC bo znowu 300-500 zł za korektę pójdzie się rypać :gwizdanie: no ale co tam, Twoja sprawa lecę Stasiu, trzymaj się tam jutro
stanley Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Bulczas, trochę to zwaliłeś, mogłeś poczekać aż drobisz FMIC bo znowu 300-500 zł za korektę pójdzie się rypać :gwizdanie: no ale co tam, Twoja sprawa lecę Stasiu, trzymaj się tam jutro to ja wasze zdrowie będę opijać a Wy co ? masakra to będzie mało powiedziane, tylko jak ja wróce samochodem do domu
Bulczas Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Bulczas, trochę to zwaliłeś, mogłeś poczekać aż drobisz FMIC bo znowu 300-500 zł za korektę pójdzie się rypać :gwizdanie: no ale co tam, Twoja sprawa lecę Stasiu, trzymaj się tam jutro Program jest zrobiony pod cooler bo teraz zimno więc seryjny daje radę Na wiosnę będzie FMIC i nie będzie potrzeby robienia korekty
keżor Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Opublikowano 27 Listopada 2010 http://www.ekabaret.pl/film-2876-kabaret.limo..polskie.paradoksy.html :polew:
Miszka82 Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 gutem tag właśnie robię pobudkę sąsiadowi
diman Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 dobry co tam cipki szykowac sie dzisiaj na rybnik na spota cza odwiedzic ich tam
A-rek Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 dobry co tam cipki szykowac sie dzisiaj na rybnik na spota cza odwiedzic ich tam dobrze gadasz Krolu jak tam po koncercie Gagi :?:
Seski Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 wam wszystkim w ten pochmurny dzien...[br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 10:34_________________________________________________krolu ty byles w koncu na tym koncercie? [br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 10:47_________________________________________________a kto jedzie do tego rybnika? moze i my bysmy sie wybrali...?
Adrenalina Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 ja dzisiaj stacjonarnie i o suchym pysku .... ktoś w końcu musi przytransportować Stana do domu po tym jak bedzie się zanietrzeźwiał na moich imieninach
Adrenalina Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Cześć co tak ozięble? ...nawet sie nie uśmiechniesz
Rekomendowane odpowiedzi