Pucek Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 uciekam do wyrka człowieku, pół życia prześpisz, piwa się lepiej napij!
Miszka82 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 uciekam do wyrka człowieku, pół życia prześpisz, piwa się lepiej napij! dobrze gadasz Pucek, ja właśnie opierd.alam małego leszka ale bezalkoholowego
Adrenalina Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 uciekam do wyrka człowieku, pół życia prześpisz, piwa się lepiej napij! dobrze gadasz Pucek, ja właśnie opierd.alam małego leszka ale bezalkoholowego to zaszalałeś
Miszka82 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 uciekam do wyrka człowieku, pół życia prześpisz, piwa się lepiej napij! dobrze gadasz Pucek, ja właśnie opierd.alam małego leszka ale bezalkoholowego to zaszalałeś tak bardzo przeżyłem to, że jesteś w ciąży, że postanowiłem nie pić razem z Tobą przez ten czas
stanley Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 uciekam do wyrka człowieku, pół życia prześpisz, piwa się lepiej napij! dobrze gadasz Pucek, ja właśnie opierd.alam małego leszka ale bezalkoholowego to zaszalałeś tak bardzo przeżyłem to, że jesteś w ciąży, że postanowiłem nie pić razem z Tobą przez ten czas zagraj se lepiej w kancik [br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 19:50_________________________________________________i co z tym Jackasem 3D, idziemy jutro ?
akjam Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 uciekam do wyrka człowieku, pół życia prześpisz, piwa się lepiej napij! dobrze gadasz Pucek, ja właśnie opierd.alam małego leszka ale bezalkoholowego to zaszalałeś tak bardzo przeżyłem to, że jesteś w ciąży, że postanowiłem nie pić razem z Tobą przez ten czas zagraj se lepiej w kancik :gwizdanie: i co z tym Jackasem 3D, idziemy jutro ? ja do 20ej pracuję więc chyba nie dam rady no chyba, że jakiś późniejszy seansik?
Seski Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 uciekam do wyrka człowieku, pół życia prześpisz, piwa się lepiej napij! dobrze gadasz Pucek, ja właśnie opierd.alam małego leszka ale bezalkoholowego to zaszalałeś tak bardzo przeżyłem to, że jesteś w ciąży, że postanowiłem nie pić razem z Tobą przez ten czas zagraj se lepiej w kancik :gwizdanie: i co z tym Jackasem 3D, idziemy jutro ? ja do 20ej pracuję więc chyba nie dam rady no chyba, że jakiś późniejszy seansik? hmm chyba raczej nie...
stanley Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Ciebie nikt o zdanie nie pytał. ja też pracuje do 20, Keżor coś pisał, że seans jest chyba 21:15
Kędzior Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 myślę że na Jackassa lepiej się ustawić w jakiś weekend i poźniej można zrobić jeden wielki melanż oczywiście bezalkoholowy [br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 22:44_________________________________________________ człowieku, pół życia prześpisz, piwa się lepiej napij! alkohol to w życiu nie wszystko trzeba się wyspać co by później mieć siłę haratać w pracy
stanley Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 myślę że na Jackassa lepiej się ustawić w jakiś weekend i poźniej można zrobić jeden wielki melanż oczywiście bezalkoholowy [br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 22:44_________________________________________________ człowieku, pół życia prześpisz, piwa się lepiej napij! alkohol to w życiu nie wszystko trzeba się wyspać co by później mieć siłę haratać w pracy
Pucek Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Artur...we wtorek na dzakasa ocipiałeś? weeekend a nie środek tygodnia
Rekomendowane odpowiedzi