Miszka82 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 jakie plany na dzisiaj... chyba praca, jeszcze rozważam za i przeciw
Bulik Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 jakie plany na dzisiaj... chyba praca, jeszcze rozważam za i przeciw niebądz guuuuupi ,nie idz
Seski Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 miszka... no teraz cie poznaje... ale doradze ci ze nie widze zadnych za...
Miszka82 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 miszka... no teraz cie poznaje... ale doradze ci ze nie widze zadnych za... za są takie, że w poniedziałek mam jakieś szkolenie a klientów mam już poumawianych na poniedziałek i można by zapodać opcję pracy dziś albo w poniedziałek przekładać wszystkich na wtorek i wtedy meksyk będzie.....więc chyba zejdę do auta i ruszę w trasę
Bulik Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 miszka... no teraz cie poznaje... ale doradze ci ze nie widze zadnych za... za są takie, że w poniedziałek mam jakieś szkolenie a klientów mam już poumawianych na poniedziałek i można by zapodać opcję pracy dziś albo w poniedziałek przekładać wszystkich na wtorek i wtedy meksyk będzie.....więc chyba zejdę do auta i ruszę w trasę miętki
Kędzior Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 ku***a takiego vira wciągnąłem na FB, że kompa przez 5 godzin doprowadzałem do stanu jako takiego :wallbash: :wallbash: :wallbash: to jest to co mi przesłałeś? dobrze że mój antywir to gówno zablokował
krolu Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 ku***a takiego vira wciągnąłem na FB, że kompa przez 5 godzin doprowadzałem do stanu jako takiego :wallbash: :wallbash: :wallbash: to jest to co mi przesłałeś? dobrze że mój antywir to gówno zablokował mi też wysłałeś, dobrze, że przewidziałem, że to jakieś gówno będzie, bo po ang pisało "Hello" i to mi do ciebie nie pasowało :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 jakoś w ogóle się nie wyspałem na śpiocha?
Miszka82 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 ku***a takiego vira wciągnąłem na FB, że kompa przez 5 godzin doprowadzałem do stanu jako takiego :wallbash: :wallbash: :wallbash: to jest to co mi przesłałeś? dobrze że mój antywir to gówno zablokował mi też wysłałeś, dobrze, że przewidziałem, że to jakieś gówno będzie, bo po ang pisało "Hello" i to mi do ciebie nie pasowało :gwizdanie: :gwizdanie: przecież to takie gejowskie :polew: a wracając do tego vira to też mi go ktoś wysłał na nieświadomce, tylko ze tytuł wiadomości było "cześć zobacz to zdjęcie" :wallbash: ale już opanowałem powoli, nic nie działało CD-Roma nie widział wcale, wszystko co naciskałem to warning
Seski Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 no miszka... to widze ze nie pracowales tylko miales co robic w domu...
Rekomendowane odpowiedzi