Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:decayed:
  • Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi: dobry
Opublikowano
:bry:
Opublikowano
Opublikowano

:siema:

jakie plany na dzisiaj... ;)

chyba praca, jeszcze rozważam za i przeciw

Opublikowano

jakie plany na dzisiaj... ;)

chyba praca, jeszcze rozważam za i przeciw

niebądz guuuuupi ,nie idz :decayed:

Opublikowano

miszka... no teraz cie poznaje...

ale doradze ci ze nie widze zadnych za... :P

za są takie, że w poniedziałek mam jakieś szkolenie a klientów mam już poumawianych na poniedziałek i można by zapodać opcję pracy dziś albo w poniedziałek przekładać wszystkich na wtorek i wtedy meksyk będzie.....więc chyba zejdę do auta i ruszę w trasę :decayed:

Opublikowano

miszka... no teraz cie poznaje...

ale doradze ci ze nie widze zadnych za... :P

za są takie, że w poniedziałek mam jakieś szkolenie a klientów mam już poumawianych na poniedziałek i można by zapodać opcję pracy dziś albo w poniedziałek przekładać wszystkich na wtorek i wtedy meksyk będzie.....więc chyba zejdę do auta i ruszę w trasę :decayed:

miętki :decayed:
Opublikowano

ku***a takiego vira wciągnąłem na FB, że kompa przez 5 godzin doprowadzałem do stanu jako takiego :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

to jest to co mi przesłałeś? dobrze że mój antywir to gówno zablokował :decayed:
Opublikowano

ku***a takiego vira wciągnąłem na FB, że kompa przez 5 godzin doprowadzałem do stanu jako takiego :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

to jest to co mi przesłałeś? dobrze że mój antywir to gówno zablokował :decayed:

mi też wysłałeś, dobrze, że przewidziałem, że to jakieś gówno będzie, bo po ang pisało "Hello" i to mi do ciebie nie pasowało :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano
dance5.gif
Opublikowano
Opublikowano

jakoś w ogóle się nie wyspałem :mysli:

Opublikowano

jakoś w ogóle się nie wyspałem :mysli:

na śpiocha? :polew:
Opublikowano

mi też wysłałeś, dobrze, że przewidziałem, że to jakieś gówno będzie, bo po ang pisało "Hello" i to mi do ciebie nie pasowało :gwizdanie: :gwizdanie:

przecież to takie gejowskie :polew: :polew: :polew:

a wracając do tego vira to też mi go ktoś wysłał na nieświadomce, tylko ze tytuł wiadomości było "cześć zobacz to zdjęcie" :wallbash: :wallbash:

ale już opanowałem powoli, nic nie działało CD-Roma nie widział wcale, wszystko co naciskałem to warning :wallbash:

Opublikowano
:hi: Siema zpo południu! Ale qr** zima! :kox::good: