akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja na bank jade na zlota nie będe teraz 3 miechy jeździć autem to sie nie zepsuje i pojade swoim :polew: Seski , kedy ja Ci obiecywałem koszulke na święta ? ale jak chcesz to moge Ci jedną dać i to z kołnierzykiem clubową :naughty: jak wam sie podoba ? pierwszy etap Recaro miażdży!
diman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 skoro nie chcecie to sie nie bede narzucal... to nara :polew: :polew: Stasiu, wstawaj leniuszku !!!! :kox:Diman jak dieta? pomalu sie przyzwyczajam, nie moge od razu w taka radykalna wpasc bo szoku dostane wiec od nowego roku idzie na maxa :kox:
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 skoro nie chcecie to sie nie bede narzucal... to nara :polew: :polew: Stasiu, wstawaj leniuszku !!!! :kox:Diman jak dieta? pomalu sie przyzwyczajam, nie moge od razu w taka radykalna wpasc bo szoku dostane wiec od nowego roku idzie na maxa :kox: No nie, bo mógłbyś się przekręcić!
diman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 skoro nie chcecie to sie nie bede narzucal... to nara :polew: :polew: Stasiu, wstawaj leniuszku !!!! :kox:Diman jak dieta? pomalu sie przyzwyczajam, nie moge od razu w taka radykalna wpasc bo szoku dostane wiec od nowego roku idzie na maxa :kox: No nie, bo mógłbyś się przekręcić! noooo
stanley Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Stasiu, wstawaj leniuszku !!!! Wy beze mnie, to jak pijane dzieci we mgle
stanley Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja na bank jade na zlota nie będe teraz 3 miechy jeździć autem to sie nie zepsuje i pojade swoim :polew: Seski , kedy ja Ci obiecywałem koszulke na święta ? ale jak chcesz to moge Ci jedną dać i to z kołnierzykiem clubową :naughty:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 11:58_________________________________________________ jak wam sie podoba ? pierwszy etap a jakby zrobić jeszcze większe reflektory [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 12:09_________________________________________________ Przyznać się który wkładał barbie kena Kędziora to nie pytam bo on na pewno nie miałem lalek, ja od dziecka z piwem w rączce zapierdalałem
keżor Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja na bank jade na zlota nie będe teraz 3 miechy jeździć autem to sie nie zepsuje i pojade swoim :polew: Seski , kedy ja Ci obiecywałem koszulke na święta ? ale jak chcesz to moge Ci jedną dać i to z kołnierzykiem clubową :naughty:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 11:58_________________________________________________ jak wam sie podoba ? pierwszy etap a jakby zrobić jeszcze większe reflektory planuje narysować ori A1 ale jak chcesz to potem narysuje Tobie jedną z większymi
stanley Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja na bank jade na zlota nie będe teraz 3 miechy jeździć autem to sie nie zepsuje i pojade swoim :polew: Seski , kedy ja Ci obiecywałem koszulke na święta ? ale jak chcesz to moge Ci jedną dać i to z kołnierzykiem clubową :naughty:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 11:58_________________________________________________ jak wam sie podoba ? pierwszy etap a jakby zrobić jeszcze większe reflektory planuje narysować ori A1 ale jak chcesz to potem narysuje Tobie jedną z większymi
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja na bank jade na zlota nie będe teraz 3 miechy jeździć autem to sie nie zepsuje i pojade swoim :polew: Seski , kedy ja Ci obiecywałem koszulke na święta ? ale jak chcesz to moge Ci jedną dać i to z kołnierzykiem clubową :naughty:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 11:58_________________________________________________ jak wam sie podoba ? pierwszy etap a jakby zrobić jeszcze większe reflektory planuje narysować ori A1 ale jak chcesz to potem narysuje Tobie jedną z większymi
keżor Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 ide do garażu podłubać troche przy aucie wieczorem dokończę ałdi
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 ide do garażu podłubać troche przy aucie wieczorem dokończę ałdi Keżor! Ty masz ogrzewany garaż! Może u Ciebie bym zrobił te moje lampy? :gwizdanie:
keżor Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 ide do garażu podłubać troche przy aucie wieczorem dokończę ałdi Keżor! Ty masz ogrzewany garaż! Może u Ciebie bym zrobił te moje lampy? :gwizdanie: jak masz czas i chęci to wpadaj , ja jestem dziś w garażu , drugie miejsce jest wolne trafić trafisz , to jak co to kom
Bulczas Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ja wróciłem z garażu. Lampa założona, błotnik wyklepany trochę i jest git
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 ide do garażu podłubać troche przy aucie wieczorem dokończę ałdi Keżor! Ty masz ogrzewany garaż! Może u Ciebie bym zrobił te moje lampy? :gwizdanie: jak masz czas i chęci to wpadaj , ja jestem dziś w garażu , drugie miejsce jest wolne trafić trafisz , to jak co to kom Jak się szybko ogarnę w domu to dam Ci znać i przybędę. Ja wróciłem z garażu. Lampa założona, błotnik wyklepany trochę i jest git
Pucek Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Co tam słychować? napisałem małą recenzję w temacie o wypadach zimowych
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Co tam słychować? napisałem małą recenzję w temacie o wypadach zimowych No właśnie widziałem. 5go cza się wybrać.
Rekomendowane odpowiedzi