akjam Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 z rańca Lista obecności na dzisiejszy spocik już zorganizowana? a to kurna jakieś listy są No a jak!? to mnie dopisz :naughty: do roboty a nie obijac sie... najlepiej do fizycznej zeby spalic kalorie przed KFC Przecież tam już nie idziemy! Nie ma gdzie siedzieć! :wallbash:
Seski Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ostatnio przeciez bylo... a ty miszka jedziesz jutro z nami na narty...?
Miszka82 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ostatnio przeciez bylo... a ty miszka jedziesz jutro z nami na narty...? pojebany ? ja pracuję :gwizdanie:
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ostatnio przeciez bylo... a ty miszka jedziesz jutro z nami na narty...? Co było? Ano... Było, było w chooj niewygodnie!
Miszka82 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 dobrze ale my jedziemy na 16... nie jadę, chyba że na 19
Seski Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 miszka ty pracoholiku.... akjam ty szlachto z pod bedzinia...
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 miszka ty pracoholiku.... akjam ty szlachto z pod bedzinia... No i ustalone. Dziś wracamy do tradycji i uczta w McDonaldzie.
Miszka82 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 miszka ty pracoholiku.... akjam ty szlachto z pod bedzinia... No i ustalone. Dziś wracamy do tradycji i uczta w McDonaldzie. po c**ju uczta jak wy wszyscy sałatki wpierdalacie
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 miszka ty pracoholiku.... akjam ty szlachto z pod bedzinia... No i ustalone. Dziś wracamy do tradycji i uczta w McDonaldzie. po c**ju uczta jak wy wszyscy sałatki wpierdalacie Ucztę to zrobimy przed MC...
Miszka82 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 miszka ty pracoholiku.... akjam ty szlachto z pod bedzinia... No i ustalone. Dziś wracamy do tradycji i uczta w McDonaldzie. po c**ju uczta jak wy wszyscy sałatki wpierdalacie Ucztę to zrobimy przed MC... narko :gwizdanie:
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 miszka ty pracoholiku.... akjam ty szlachto z pod bedzinia... No i ustalone. Dziś wracamy do tradycji i uczta w McDonaldzie. po c**ju uczta jak wy wszyscy sałatki wpierdalacie Ucztę to zrobimy przed MC... narko :gwizdanie: Piwko jakieś może...P.S. Jadę na przejażdżkę quadzikiem.
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 :hi: wyśmienity humor, dziś ostatnia dniówka i 5 dni wolnego
stanley Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Stasiu pochytałeś mi ten kluczyk? wyślij mi twój VIN
stanley Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ab304828ansisd5578373 leci na pw tzn że twój apu jest z trzech sztuk pospawany :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 mówili mi coś przy kupnie ale wiesz, ten znaczek na grillu
stanley Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 mówili mi coś przy kupnie ale wiesz, ten znaczek na grillu "cartoon trabant" ?
Rekomendowane odpowiedzi