akjam Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 a nom też se obejrze Palikot & Wojewódzki są przechooje! :polew: Wojewódzki: "Chciałbyś leżeć na Wawelu?" Palikot: "Nie, towarzystwo mi nie odpowiada..." :polew: :polew:
talib1990 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Talib , , będzie wiedział wszystko , a nie szukasz zdupconych elementów jak może być wskaźnik źle podpięty , jakby Ci ładowało 0,1 to by Ci mulił jak sk***ysyn :gwizdanie: w piątek jade do Gregorego, zobaczymy co mi powie... a wskaźnik sam podpinałeś
keżor Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 Talib , , będzie wiedział wszystko , a nie szukasz zdupconych elementów jak może być wskaźnik źle podpięty , jakby Ci ładowało 0,1 to by Ci mulił jak sk***ysyn :gwizdanie: w piątek jade do Gregorego, zobaczymy co mi powie... a wskaźnik sam podpinałeś nie musisz jechać do TG , żeby logi zrobić ... a wskaźnik podpinałem według Twojego schematu , ja sie na PB nie znam
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 to ja już sam nie wiem, auto jeździ ale turbo nie ładuje vag i nic więcej :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=_6A2rYSdluw&feature=player_embedded#!
OKO Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Siema Jak po wczorajszym spocie :?: Niestety w pracy byłem do 21
stanley Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 ale patologia, kładać się po K.Wojewódzkim, nie mogłem usnąć do 4 nad ranem
Rekomendowane odpowiedzi