Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 zielonego drzewka już nie ma oto ostatnie foto :gwizdanie: Uploaded with ImageShack.us [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 16:21_________________________________________________ :pali: spaliłeś zielone drzewko :gwizdanie: a czy ja ku***a napisałem że paliłem jakieś drzewko zielone ? :decayed: :polew: czytam miedzy wierszami ee nie pier**l jakimi wierszami jest już Oko? bawicie się już siusiokami ? :gwizdanie: a to k**wa między którym wierszem wyczytałeś ? co ? :polew: :polew:
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 macie coś nastrojowego [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 16:58_________________________________________________ zielonego drzewka już nie ma oto ostatnie foto :gwizdanie: Uploaded with ImageShack.us [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 16:21_________________________________________________ :pali: spaliłeś zielone drzewko :gwizdanie: a czy ja ku***a napisałem że paliłem jakieś drzewko zielone ? :decayed: :polew: czytam miedzy wierszami ee nie pier**l jakimi wierszami jest już Oko? bawicie się już siusiokami ? :gwizdanie: a to ku***a między którym wierszem wyczytałeś ? co ? :polew: :polew: przecież wysłałeś mi przed chwilą PW, że Oko już się u Ciebie kąpie
akjam Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 zielonego drzewka już nie ma oto ostatnie foto :gwizdanie: Uploaded with ImageShack.us [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 16:21_________________________________________________ :pali: spaliłeś zielone drzewko :gwizdanie: a czy ja ku***a napisałem że paliłem jakieś drzewko zielone ? :decayed: :polew: czytam miedzy wierszami ee nie pier**l jakimi wierszami jest już Oko? bawicie się już siusiokami ? :gwizdanie: :polew: Ja pier***e!!! macie coś nastrojowego [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 16:58_________________________________________________ zielonego drzewka już nie ma oto ostatnie foto :gwizdanie: Uploaded with ImageShack.us [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 16:21_________________________________________________ :pali: spaliłeś zielone drzewko :gwizdanie: a czy ja ku***a napisałem że paliłem jakieś drzewko zielone ? :decayed: :polew: czytam miedzy wierszami ee nie pier**l jakimi wierszami jest już Oko? bawicie się już siusiokami ? :gwizdanie: a to ku***a między którym wierszem wyczytałeś ? co ? :polew: :polew: przecież wysłałeś mi przed chwilą PW, że Oko już się u Ciebie kąpie :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 Keżor, rozkurwiło mi system leci nowa płyta do auta Pure addicted- Distortion ależ Ty mnie znasz [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 17:36_________________________________________________ :dance: w ogóle teraz tak patrze całkiem zacny teledysk [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 17:43_________________________________________________2.54 i 3.06 siliczna
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 zielonego drzewka już nie ma oto ostatnie foto :gwizdanie: Uploaded with ImageShack.us [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 16:21_________________________________________________ :pali: spaliłeś zielone drzewko :gwizdanie: a czy ja ku***a napisałem że paliłem jakieś drzewko zielone ? :decayed: :polew: czytam miedzy wierszami ee nie pier**l jakimi wierszami jest już Oko? bawicie się już siusiokami ? :gwizdanie: :polew: Ja pier***e!!! macie coś nastrojowego [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 16:58_________________________________________________ zielonego drzewka już nie ma oto ostatnie foto :gwizdanie: Uploaded with ImageShack.us [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 16:21_________________________________________________ :pali: spaliłeś zielone drzewko :gwizdanie: a czy ja ku***a napisałem że paliłem jakieś drzewko zielone ? :decayed: :polew: czytam miedzy wierszami ee nie pier**l jakimi wierszami jest już Oko? bawicie się już siusiokami ? :gwizdanie: a to ku***a między którym wierszem wyczytałeś ? co ? :polew: :polew: przecież wysłałeś mi przed chwilą PW, że Oko już się u Ciebie kąpie :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: jebłemmmmmmmmmm :sarcastic: :sarcastic:
talib1990 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ku***a geje :sick3: odezwał się ten co woli kobiety
akjam Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ku***a geje :sick3: odezwał się ten co woli kobiety :polew: :polew:
krolu Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ku***a geje :sick3: odezwał się ten co woli kobiety ja akurat zdecydowanie wole kobiety...no chyba, że miszka ogoli klatę :kox: :kox:
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ku***a geje :sick3: odezwał się ten co woli kobiety ja akurat zdecydowanie wole kobiety...no chyba, że miszka ogoli klatę :kox: :kox: krolu :polew: :polew:
krolu Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ku***a geje :sick3: odezwał się ten co woli kobiety ja akurat zdecydowanie wole kobiety...no chyba, że miszka ogoli klatę :kox: :kox: krolu :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ku***a geje :sick3: odezwał się ten co woli kobiety ja akurat zdecydowanie wole kobiety...no chyba, że miszka ogoli klatę :kox: :kox: krolu :polew: :polew: [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 18:22_________________________________________________o własnie tak chciałem
akjam Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ku***a geje :sick3: odezwał się ten co woli kobiety ja akurat zdecydowanie wole kobiety...no chyba, że miszka ogoli klatę :kox: :kox: :doh1: Co tu się qr** dzieje!
krolu Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ku***a geje :sick3: odezwał się ten co woli kobiety ja akurat zdecydowanie wole kobiety...no chyba, że miszka ogoli klatę :kox: :kox: krolu :polew: :polew: [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 18:22_________________________________________________o własnie tak chciałem jasne jasne, idż się ogól
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 собака Бэ бэ бэээ u keżora na FB podpatrzyłem jest dobre
akjam Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ku***a geje :sick3: odezwał się ten co woli kobiety ja akurat zdecydowanie wole kobiety...no chyba, że miszka ogoli klatę :kox: :kox: krolu :polew: :polew: [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 18:22_________________________________________________o własnie tak chciałem jasne jasne, idż się ogól :polew:
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ku***a geje :sick3: odezwał się ten co woli kobiety ja akurat zdecydowanie wole kobiety...no chyba, że miszka ogoli klatę :kox: :kox: krolu :polew: :polew: [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 18:22_________________________________________________o własnie tak chciałem jasne jasne, idż się ogól ale co klata czy jajka ty geju pier.....
akjam Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ku***a geje :sick3: odezwał się ten co woli kobiety ja akurat zdecydowanie wole kobiety...no chyba, że miszka ogoli klatę :kox: :kox: krolu :polew: :polew: [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 18:22_________________________________________________o własnie tak chciałem jasne jasne, idż się ogól ale co klata czy jajka ty geju pier..... qr**!!!!! :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi