Seski Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 byłem na weekendzie... dojebane teksty...
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 byłem na weekendzie... dojebane teksty... no jesteś kolejną osobą która chwali, jutro chyba zapodam sobie seansik z moją a tymczasem TVP2 Ali G indahouse
krolu Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 byłem na weekendzie... dojebane teksty... no jesteś kolejną osobą która chwali, jutro chyba zapodam sobie seansik z moją a tymczasem TVP2 Ali G indahouse ja też byłem nawet ujdzie ale do "chłopaków" trochę mu daleko... na pewno najlepsza polska komedia od pewnego czasu
Seski Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 byłem na weekendzie... dojebane teksty... no jesteś kolejną osobą która chwali, jutro chyba zapodam sobie seansik z moją a tymczasem TVP2 Ali G indahouse si si senior łi łocz the sejm byłem na weekendzie... dojebane teksty... no jesteś kolejną osobą która chwali, jutro chyba zapodam sobie seansik z moją a tymczasem TVP2 Ali G indahouse ja też byłem nawet ujdzie ale do "chłopaków" trochę mu daleko... na pewno najlepsza polska komedia od pewnego czasu no od dłuższego czasu naprawdę najlepsza komedia polska jaką widziałem...
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 czy jest tu ktoś prócz mnie kto tego filmu nie widział
akjam Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 czy jest tu ktoś prócz mnie kto tego filmu nie widział Nie to forum!!!! Wygrałeś talon! Na k**we i balon!!! :polew:
Bulczas Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Miszka też się dziś wybieram na ten film
Bulczas Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 pany robimy jakąś bibę czy nie Jak znajdziesz jelenia z chatą :gwizdanie:
krolu Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 pany robimy jakąś bibę czy nie Jak znajdziesz jelenia z chatą :gwizdanie: :naughty:
Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 pany robimy jakąś bibę czy nie Jak znajdziesz jelenia z chatą :gwizdanie: myślałem raczej o wyjściu na miasto
Bulczas Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 pany robimy jakąś bibę czy nie Jak znajdziesz jelenia z chatą :gwizdanie: myślałem raczej o wyjściu na miasto Tak na sucho
Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 pany robimy jakąś bibę czy nie Jak znajdziesz jelenia z chatą :gwizdanie: myślałem raczej o wyjściu na miasto Tak na sucho na mieście też alko leją no w sumie lepiej gdzieś na chacie byłoby opierdolić po 0,5 na ryja i na miasto ale na mieście też można dowalić,,,,a jak tam nasi rezacze dzisiejsi ?
Bulczas Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 pany robimy jakąś bibę czy nie Jak znajdziesz jelenia z chatą :gwizdanie: myślałem raczej o wyjściu na miasto Tak na sucho na mieście też alko leją no w sumie lepiej gdzieś na chacie byłoby opierdolić po 0,5 na ryja i na miasto ale na mieście też można dowalić,,,,a jak tam nasi rezacze dzisiejsi ? Właśnie nie wiem czy rezają czy nie :gwizdanie:
akjam Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 pany robimy jakąś bibę czy nie Jak znajdziesz jelenia z chatą :gwizdanie: myślałem raczej o wyjściu na miasto Tak na sucho na mieście też alko leją no w sumie lepiej gdzieś na chacie byłoby opierdolić po 0,5 na ryja i na miasto ale na mieście też można dowalić,,,,a jak tam nasi rezacze dzisiejsi ? Właśnie nie wiem czy rezają czy nie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi