Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 na to pyrsk, zrezygnowałem z drinów na rzecz 40-tek+tabasco
Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 na to pyrsk, zrezygnowałem z drinów na rzecz 40-tek+tabasco :gwizdanie:
Seski Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 na to pyrsk, zrezygnowałem z drinów na rzecz 40-tek+tabasco miszka możesz źle skończyć... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 :polew: :polew: wystarczy napisać coś o wódzie i zaraz się zlatują :polew: :polew:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 19:50_________________________________________________ na to pyrsk, zrezygnowałem z drinów na rzecz 40-tek+tabasco miszka możesz źle skończyć... :gwizdanie: sam nie piję...z bratem bliźniakiem na przeciw mnie
Bulczas Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 na to pyrsk, zrezygnowałem z drinów na rzecz 40-tek+tabasco miszka możesz źle skończyć... :gwizdanie: O tu mu pewnie chodzi
Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 :polew: :polew: wystarczy napisać coś o wódzie i zaraz się zlatują :polew: :polew: ja przypadkiem przechodziłem :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 na to pyrsk, zrezygnowałem z drinów na rzecz 40-tek+tabasco miszka możesz źle skończyć... :gwizdanie: O tu mu pewnie chodzi nie nie nie delikatnie, no może zahaczę o K.O. na zdrowia [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 19:53_________________________________________________ :polew: :polew: wystarczy napisać coś o wódzie i zaraz się zlatują :polew: :polew: ja przypadkiem przechodziłem :gwizdanie: jaaa yhmmm
OKO Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 czyżby pisał tu ktoś coś o alkoholu :gwizdanie:
Seski Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 na to pyrsk, zrezygnowałem z drinów na rzecz 40-tek+tabasco miszka możesz źle skończyć... :gwizdanie: O tu mu pewnie chodzi ale samemu źle skończyć to tak smutno...
Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Miszka, no to pyrsk stan twoje zdrowie
OKO Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 miszka nie pije miszka ściemnia [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 19:56_________________________________________________ na to pyrsk, zrezygnowałem z drinów na rzecz 40-tek+tabasco miszka możesz źle skończyć... :gwizdanie: O tu mu pewnie chodzi ale samemu źle skończyć to tak smutno... przynajmniej nikt mu kieszeni nie obrobi
Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 czyżby pisał tu ktoś coś o alkoholu :gwizdanie: :polew:
Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 słowo klucz - wódka :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 na to pyrsk, zrezygnowałem z drinów na rzecz 40-tek+tabasco miszka możesz źle skończyć... :gwizdanie: O tu mu pewnie chodzi ale samemu źle skończyć to tak smutno... moja będzie za ok 1,5h może zdąży przed tym jak przyjebię gwoździa no moja za jakieś 1,5 h będzie może zdąży przed gwoździem
Seski Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Tutaj nikt nie pije :gwizdanie: tu wszyscy chlają...
OKO Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Tutaj nikt nie pije :gwizdanie: no właśnie ty ty różowa świnko postawił byś coś gdzieś :decayed:
Seski Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 na to pyrsk, zrezygnowałem z drinów na rzecz 40-tek+tabasco miszka możesz źle skończyć... :gwizdanie: O tu mu pewnie chodzi ale samemu źle skończyć to tak smutno... moja będzie za ok 1,5h może zdąży przed tym jak przyjebię gwoździa no moja za jakieś 1,5 h będzie może zdąży przed gwoździem miszka już pisze podwójnie... :polew:
Bulczas Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 słowo klucz - wódka :polew: :polew: wódka cycki d*py :polew:
Rekomendowane odpowiedzi